Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
Pesimist ::
Ja sej prav. Jaz bom na Direc2Drive naroco verjetno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
XsenO ::
Plačal 58 Eur (2 izvoda) na game.co.uk in je danes šlo naprej, tako da bom s malo sreče dobil na dan uradnega štarta :)
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XsenO ()
legice ::
samo nekaj...ali kje sploh pišejo kake cene za prednaročlitev?((v slo...povsod drugod piše)
in koliko cenejša je ponavadi igra če se jo prednaroči?
in koliko cenejša je ponavadi igra če se jo prednaroči?
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
XsenO ::
Hmmm ne razumem, kaj točno misliš. No na vseh angleških in ameriških straneh kjer kupujem in pošiljajo v našo državo so cene zelo lepo vidne. Preorder ti zagotovi, da če bo slučajno špil po releasu dražji boš ti še vedno plačal toliko kolkor je pisala cena za preorder. V primeru, da pa je ceneje boš pa seveda manj plačal.
1 + 1 = 1
MrX ::
mislm da ma mantis kr ugodno, ce prednarocis..
Poslali vam ga bomo na dan izida brez zaračunavanja poštnine (okrog 4.-EUR). Obenem boste dobili še 2.-EUR popusta in tako skupaj prihranili kar 6.-EUR
Poslali vam ga bomo na dan izida brez zaračunavanja poštnine (okrog 4.-EUR). Obenem boste dobili še 2.-EUR popusta in tako skupaj prihranili kar 6.-EUR
Tr0n ::
Vse slovenske trgovine so predrage in niso vredne bandiwitha. Ce ze nucas hard-copy, si ga naroci iz UK.
GamesTracker je kar cool stran za iskanje najcenejsih UK in US trgovin.
GamesTracker je kar cool stran za iskanje najcenejsih UK in US trgovin.
Bor H ::
Problem je bolj kot v slovenskih trgovinah v založnikih, da si dovolj narest 50$=50EUR=25? je itak žalost, če pa upoštevaš še to da to naredijo pri digitalni distribuciji in potem še blokirajo evropo 2-3 dni pri MP igri je pa žalost prve vrste, dejansko si s takimi ukrepi odbijajo kupce.
ABX ::
mislm da ma mantis kr ugodno, ce prednarocis..
Kaj so te neumnosti? Sploh ne veš koliko plačaš.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
J3nc ::
Pridite
http://steamcommunity.com/groups/bc2slo
jebeš steam ... na xfire naredte grupo
Evo sm jo že jz http://www.xfire.com/communities/bfbc2s...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: J3nc ()
Spock83 ::
Jaz imam naročeno škatelno verzijo. Verjetno se ga da vključit v steam. Samo potem igre ne moreš prodat :(
Good Guy ::
Jaz imam naročeno škatelno verzijo. Verjetno se ga da vključit v steam. Samo potem igre ne moreš prodat :(
prodat steam acc
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
a je tukaj kdo ki ni še naročil igro iz tujine,oz če bi lahko meni ekstra naročil,saj nimam paypal,masterkard...pokrijem svoje stroške oz se dogovorimo kako glede tega
javite mi na ZS
javite mi na ZS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
Zakaj bi hotel vključiti igro v steam? BC2 ne rabi steam platforme da deluje (razen ceste jo dejansko naročili na steam-u)
Če hočete digital download se najbolj splača direct2drive.
pridružite se xfire grupi Tuki
Zakaj bi hotel vključiti igro v steam? BC2 ne rabi steam platforme da deluje (razen ceste jo dejansko naročili na steam-u)
Zaradi tega, ker edino tam imam dodane prijatelje, ki skupaj špilamo.
Jah kaj naj ti rečem, slaba izbira igračkarsko socialne platforme.
Imaš Maestro kartico?
ja,pa vendar noče jo sprejeti tista stran,ko vpišem podatke....
Imaš Maestro kartico?
ja,pa vendar noče jo sprejeti tista stran,ko vpišem podatke....
Ok, sem samo omenil ker sem jo videl. Nisem pa osebno delal z Maestro.
simnov ::
meni igre ne shranjuje pa če se na glavo postavim
Glede savegame v windowsih ustvariš novega uporabnika (skrbnik) in se prijaviš s tem uporanikom in igraš preko njega.
Ne vem zakaj ampak na ta način se igra shranjuje.
Ker na ta način kreiraš novega uporabnika v Windowshi, očitno je profil zblojen.
chucki ::
Ma kak relis je to no? Belgija,Nemcija dobi danes oziroma jutri ob 2h zjutri. Slovenija, Italija , Uk pa v petek zjutri..
=666= ::
Pametni narodi dobijo ta zadni , medtem ko morjo butli (američani) dobit najprej , da pogruntajo zadevo , če ne so takoj z ownani
IvoJan ::
haha dobra xD
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
pa dobr veš da je res
ko pridemo not bomo noobi,čez 1 teden pa haxorji usi po vrsti ...po ameriški logiki sevede hehe
ko pridemo not bomo noobi,čez 1 teden pa haxorji usi po vrsti ...po ameriški logiki sevede hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
Berserker ::
Morm rečt da mi je bil prvi del sicer boljši in daljši, ampak je tudi ta soliden, predvsem zato ker to je kot že nevem kolikokrat povedano MP, igra. Malo me je motilo da je samo nekaj orožij v SP, medtem ko ostalo nevideno polovico vidiš komaj v MP. Ko dobim orginal(seveda za ps3) bom zihr še sam to nabijal. Se pa vidi na koncu da bo nadaljevanje, prvi likih bi lahk malo več osebne zgodbe dodali, ker na čase dobiš občutek da je to bolj hojladri banda ameriških SF.
Jaz tudi čakam. Upam, da bo do sobote ;) (game.co.uk) Drugače jih veliko igra piratsko verzijo.
Good Guy ::
Lahko ga že danes v Mantisu .
dons ni več časa ;)
me skrbi da bo jutr že vse razprodan...
http://goo.gl/7ItKpU
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510284 (9850) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79666 (36265) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80475 (62961) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39324 (28729) | Clubraider |