Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
bluefish ::
Izkušnje pravijo, da ni ogromne razlike med finalno in leakano verzijo. Patch seveda lahko naredi svoje, vendar pa sama igra ni nič drugačna.
Bor H ::
kot sem rekel, oni čist komot dajo verzijo, ki je starejša od bete zato da imajo pirati probleme, na dan izida pa dajo update vn, ne bi bili prvi
edit: seveda bo pa stil igre ostal isti, vidim pa da se ljudje bolj pritožujejo nad hrošči in optimizacijo kot samim jedrom igre
edit: seveda bo pa stil igre ostal isti, vidim pa da se ljudje bolj pritožujejo nad hrošči in optimizacijo kot samim jedrom igre
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bor H ()
tt2 ::
Izkušnje pravijo, da ni ogromne razlike med finalno in leakano verzijo. Patch seveda lahko naredi svoje, vendar pa sama igra ni nič drugačna.
+1
res mi ni jasno, zakaj eni pričakujete, da bo nek patch po nekaj tednih izzida pospešil igro, ki so jo delali več let, za ne vem kolikokrat. :D
Zato ker smo igrali beto in vidl kaj lahko naredi patch? Ker smo vidl da zaradi piratov določene bonbončke radi dajejo avtorji v 0-day patch?
Verjetno bi nekej pridobil, probej preklopt na DX9, nekje v enem .ini fajlu vem da se da, zdj ti pač forsira dx10, ki je zahtevnejši
mihamedo ::
jest mam bf2.. vse kar mam za rečt je.. cheatowarez ++ haxxowarez == CRAP
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
Rotaidal ::
Že od prvega BF in do tega, noben BF ni imel ne vem kakšnega dobrega sp. Oz ga sploh ni imel. BF je mišljen kot mp igra. Kot sem že omenil, igral si lahko samo mp mape z boti, pa se nihče ni pritoževal nad zanič SP... Bad company je prvi del, ki je skušal naredit nek sp. Ampak tisti, ki smo igrali beto vemo kakšna igra zgleda v mp načinu. Zaradi tega vem, da lahko pričakujem dobro mp igro. Pa nisem nek fanboy... daleč od tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
ABX ::
In to so mnenja in ocene glede na igro, ki ste jo dobili na trackerjih...Na koncu se bo izkazal, da je ali slab crack ali pa alpha verzija igre =)
Zakaj to ni zaklenjen, ne vem =)
Uradno igre še ni zunaj in bo verjetno kakršnekoli napake tudi popravil patch ob izidu.
Upam, da v petek oz. naslednji teden dobim svoj preorder.
Ne Trollaj, ta igra je narejena za MP, kar pomeni da nobenega ne zanima piratska verzija.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
IvoJan ::
a nobenga ne zanima?? zakaj jo pa potem vsi igrajo in se pritozujejo o slabi optimizaciji?? men jo goni na 40-60 FPS na high 1680x1050 na q8200(3GHz) HD5770 4Gb rama.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
a nobenga ne zanima?? zakaj jo pa potem vsi igrajo in se pritozujejo o slabi optimizaciji?? men jo goni na 40-60 FPS na high 1680x1050 na q8200(3GHz) HD5770 4Gb rama.
Ker bi rad poskusil igro pred nakupom?
Berserker ::
Mislim na tem forumu se ful govori o proti piratom potem pa vidim na ducate postov: kampanija je prekratka potem lahk naredim samo facepalm. Da enim pade pod 60 FPs pa se sekirajo pa lahk rečem samo no life g33k.
glede zgodbe me zanima kaj je tisto ko tuli v prvi misijo v ww2 na japonskem ?
glede zgodbe me zanima kaj je tisto ko tuli v prvi misijo v ww2 na japonskem ?
Grega B ::
Jaz sem od SP-ja trenutno naredu samo prvi 2 mapi. Tako, da bom sedaj počakal, da dobim original.
MrX ::
patch bo 300mb, tko da skoda zgubljat besed o bugih in performancu...
http://planetbattlefield.gamespy.com/fu...
ubistvu mi je zdaj full žal da sm že obrnu SP....
http://planetbattlefield.gamespy.com/fu...
ubistvu mi je zdaj full žal da sm že obrnu SP....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrX ()
legice ::
mene pa zanima ali se splača kupiti navadno ali limited edition?
pač pri limited edition dobiš 6 bonbončkov se mi zdi,ampak ali so to prav ekskluzivni in igraš z ljudmi ki imajo pač samo limited edition,da ni pač premoč nad tistimi ki je nimajo ali pa so že prej odklenjene zadeve,ki jih lahko vsak slej ko prej odklene?
aja pa še nikjer nisem zasledil cene za prednaročitev katerekoli od verzij....če kdo ve naj prosim javi=)
pač pri limited edition dobiš 6 bonbončkov se mi zdi,ampak ali so to prav ekskluzivni in igraš z ljudmi ki imajo pač samo limited edition,da ni pač premoč nad tistimi ki je nimajo ali pa so že prej odklenjene zadeve,ki jih lahko vsak slej ko prej odklene?
aja pa še nikjer nisem zasledil cene za prednaročitev katerekoli od verzij....če kdo ve naj prosim javi=)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Z LE si v nekaj urni prednosti.. uglavnm nima veze
hvala ti=)
pre-ordered n ready to go
Limited edition te pride 31E skupaj s poštnino pri game.co.uk.
Dvomim da je navadna verzija cenejša.
J3nc ::
izklopte bloom v settings.ini
jz sm takoj dobil okol 15fps več trenutno mam v sp 35-90 povprečno 60
vse na high, 2x AA. 8x AF 1680x1050
C2D E8200 @3,6
2gb DDR2
ati 4870 1gb
jz sm takoj dobil okol 15fps več trenutno mam v sp 35-90 povprečno 60
vse na high, 2x AA. 8x AF 1680x1050
C2D E8200 @3,6
2gb DDR2
ati 4870 1gb
Spock83 ::
Edini razlog za izklopitev blooma je povišanje fpsjev? Kaj pa videz? Recimo, da imam fpsjev dovolj potem je bolje pustiti bloom?
Edini razlog za izklopitev blooma je povišanje fpsjev? Kaj pa videz? Recimo, da imam fpsjev dovolj potem je bolje pustiti bloom?
Bloom %28shader effect%29 @ Wikipedia
Me zanima če zaradi tega npr. bolj vidiš v daljavo, če si recon in imaš izklopljen bloom? Pa recimo, če proti soncu gledaš...
Me zanima če zaradi tega npr. bolj vidiš v daljavo, če si recon in imaš izklopljen bloom? Pa recimo, če proti soncu gledaš...
Da, za kompetitiven multiplayer ljudje izklapljajo razne efekte. To se vleče že iz prvih iger, se spomnim kako smo višali brightens za temne levele v Quake.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
MrX ::
ne da je samo nadležen, še pretiravajo z njim..
drugace pa ja.. če želiš bit kompetitiven se efekte izklopi, grafiko pa na low kolikor se pač da..
dosti bolj kot v igri se da tweakati v .ini fajlu.
drugace pa ja.. če želiš bit kompetitiven se efekte izklopi, grafiko pa na low kolikor se pač da..
dosti bolj kot v igri se da tweakati v .ini fajlu.
shark_nm ::
To mi je šlo pa zmerej tako na K.... Samo zato, da je imel več fpsjev in da mu je pepeška streljala hitrej je imel vse izklopljeno in narihtano na dx iz pamtiveka. Pizda če sem dal 300 eur za grafično ima da kaže vse bonbončke in da uživam v pogledu...in pač 3x umrem, ko mogoče nebi, če bi imel žnj fpsjev.
J3nc ::
A kdo ve če bojo konzole in PC igrali v isti mapi?
Če z isto mapo misliš isti serverji potem ne vsaka platforma ima svoje serverje
Kar se pa tiče bloom-a pomoje je celotna podoba igre brez blooma boljša kot z, pa še bolj dela :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: J3nc ()
Samo kaj če te kakšen npr. punkbuster stisne ban, ker si izklopil ta effect. Spominja me na America's Army, ko nekateri niso imeli megle. Je pa bila podobna zadeva pri COD2 med directx 7 in dx9. Če si imel slednjega, si v daljavo manj videl. Samo tukaj ni bilo nobenega bana.
imaš izkušnje s to stranjo?
ker me mika da bi naročil=)
Sam računaj na to da boš plačal 50EUR, jaz raje počakam da pripelje iz anglije in dam 25gbp (manj kot 30EUR) +ppt
imaš izkušnje s to stranjo?
ker me mika da bi naročil=)
Ne, prvič ki naročam na tej strani. Ti povem ko pride paket. :)
chucki ::
Pre load mi ne dela, ker napiše da so steam serverji zasedeni do konca :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510253 (9819) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79655 (36254) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80470 (62956) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39323 (28728) | Clubraider |