Forum » Igre » CS:GO Windows 10 vs. Ubuntu
CS:GO Windows 10 vs. Ubuntu
asaxyxas ::
V Ubuntu sem opazil, da imam FPS drop v CS:GO in manj FPS kot v Windows 10. NVIDIA gonilnike sem namestil. CPU imam nastavljen na Performance Mode.
Še nekaj me zanima glede cheaterjev v CS:GO. Igral sem FFA Deathmatch in vedno headshot še preden me je opazil. Cheaterji ali ne?
Še nekaj me zanima glede cheaterjev v CS:GO. Igral sem FFA Deathmatch in vedno headshot še preden me je opazil. Cheaterji ali ne?
- spremenil: asaxyxas ()
hojnikb ::
To je normalno. Driverji za Linux, so kar se tice GPUjov precej zanic in od tod tudi performance drop.
#brezpodpisa
mzakelj ::
Sam se tudi testiral CSGo na Linuxu ( Ubuntu Studio ). FPS je malo nižji, drugače pa dela. Me pa moti ker določenih resolucij ne morem uredit.
Kar se pa goljufanja tiče v CSGO pa je kar ogromno tega. Če si pa začetnik najprej malo KOVAAk natreniraj. Da boš dobil pravi AIM. Drugo go nastavitve.
Sam ti povem da se počutim po 400 urah + še zmerom noob 60%. Važno je da si tudi nastaviš miško in tipke kot ti pašejo. Pa ne pretiravaj s DPI na miški. Tam nekje do MAX 3200 pojdi, raje pa nižje. Večina jih igra na 800 dpi, nekateri celo na 400. In to od profičev do casual playerjev.
Kar se pa goljufanja tiče v CSGO pa je kar ogromno tega. Če si pa začetnik najprej malo KOVAAk natreniraj. Da boš dobil pravi AIM. Drugo go nastavitve.
Sam ti povem da se počutim po 400 urah + še zmerom noob 60%. Važno je da si tudi nastaviš miško in tipke kot ti pašejo. Pa ne pretiravaj s DPI na miški. Tam nekje do MAX 3200 pojdi, raje pa nižje. Večina jih igra na 800 dpi, nekateri celo na 400. In to od profičev do casual playerjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 144hz monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20763 (10965) | 6151 |
» | FPS Matchmaking VS Pay to win hardware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8217 (6810) | dolenc |
» | Upgrade main workstationaOddelek: Kaj kupiti | 5115 (4017) | opeter |
» | Nadgradnja PCjaOddelek: Kaj kupiti | 2193 (2100) | m0LN4r |
» | Valve pripravlja Source 2Oddelek: Novice / Igre | 5485 (4197) | Truga |