Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
MrX ::
server browser je res u pi*di in nasploh pridt na server in ostati gor dalj casa brez disconecta je ze pravi dogodek..
Heavy ::
Nekaj sem bral komentarje glede te igre na gamespotu, in folk ima veliko težav, kot je recimo, da se nemorejo connectktat pa da jih pb zajebava itd.... sem tudi tukaj bral, da mate težave pri teh stvareh.
Pa tudi ni samo tole, baje da je skoraj nemogoče, da ti zmanjka municije, da se 50. cal (strojice na raznih vozilih) nikoli ne overheat-ajo, da za nasprotnika lahko porabiš tudi do 2 okvirja nabojev, razen če se igra hard core(tudi o tem tukaj nekaj piše) pa za helikopter moreš met dejansko res srečo da ga sestreliš in da fajst hitro odklepaš stvari.
Zanima me pa tole, se sploh splača kupit tole špil? ker več kot berem bolj me glava boli kake faile dela EA. Rad imam da je igra čimbolj relaistična, tukaj pa tega "baje" da ni. Še leže nemoreš strelat...
In, je vredna nakupa???
1. V beti in pre izdaji igre ni bilo nobenih težav z PB oz connection. To se dogaja sedaj ko je velik naval igralcev, in masterserver tega ne prenese.
2.municije na vozilih res ne znamka, ampak tudi preden si porabil vseh 39 granat v tanku pri BF2 je bilo skoraj nemogoče.
3.strojnice na vozilih se pregrevajo
4.kaka dva nabojnika? to ni cod da boš na dolge rafale lahko snipal. Burst 2-3 naboje pa pade po 5 zadetih strelih.
5.v kakor je kakšen stacionarni mitraljez in kakšen sniper z M95 bo helikopter relativno hitro dol padel.
6. kupi ARMA če misliš realizem imet
7.bolje da ni prone masterjev iz BF2
J3nc ::
globoko grlo ::
vprašanje :
kupim original in morm špil aktivirat al kwa?
če ga online ne rabim met dvdja not, drgač pa?
ABX ::
globoko grlo je izjavil:
vprašanje :
WTF?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
shark_nm ::
Ko vidim da imate take probleme z server browserjem....kaj ko z xfirejem se ne da poiskat serverjev?
particle ::
hah, sem poizkusil tale x-fire, na predlog nekega člana na tem forumu. So mi pa driverji od grafe crashal če sem imel xfire prižgan, ko sem šel v špil.. :D Tole alpho mi je sicer fun igrati, ampak waaaay too many bugs :S
Good Guy ::
hah, sem poizkusil tale x-fire, na predlog nekega člana na tem forumu. So mi pa driverji od grafe crashal če sem imel xfire prižgan, ko sem šel v špil.. :D Tole alpho mi je sicer fun igrati, ampak waaaay too many bugs :S
se ti mal hecaš?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
globoko grlo ::
@abx
Malo višje sem zasledil, da je enmu crknu dvd rom in ne more špilat, ker mu ne prebere original DVDja.
Pol je pa nekdo razlagal da pri inštalaciji lahko izbereš online aktivacijo in ne nucaš met ploščka v dvd-romu.
A je kj bl jasn?
Malo višje sem zasledil, da je enmu crknu dvd rom in ne more špilat, ker mu ne prebere original DVDja.
Pol je pa nekdo razlagal da pri inštalaciji lahko izbereš online aktivacijo in ne nucaš met ploščka v dvd-romu.
A je kj bl jasn?
fireX88 ::
1. V beti in pre izdaji igre ni bilo nobenih težav z PB oz connection. To se dogaja sedaj ko je velik naval igralcev, in masterserver tega ne prenese.
2.municije na vozilih res ne znamka, ampak tudi preden si porabil vseh 39 granat v tanku pri BF2 je bilo skoraj nemogoče.
4.kaka dva nabojnika? to ni cod da boš na dolge rafale lahko snipal. Burst 2-3 naboje pa pade po 5 zadetih strelih.
5.v kakor je kakšen stacionarni mitraljez in kakšen sniper z M95 bo helikopter relativno hitro dol padel.
večino mojih vprašanj sem prebral na formih, čes kaj se pritužuje folk. glede porabe nabojnikov pa pravijo če ni na hard core. nisem fan COD-da, ker ga štancajo kot po tekočem traku. BF2 sem pa veliko preigral...
glede teg prone masterjev pa misliš tisto ko tečejo proti tebi, se uležejo in te začnejo strelat???? če je tole, ti dam pa za zelo prav da ga ni..
particle ::
globoko grlo je izjavil:
@abx
A je kj bl jasn?
Ja na koncu inštalacije te vpraša, če želiš igro zaganjati z vstavljenim DVD-jem (bo pač zaščita preverila če imaš original), ali pa online avtentikacija.(Špil se poveže z EA serverjem, in preveri če je original).
Rotaidal ::
globoko grlo je izjavil:
@abx
A je kj bl jasn?
Igra ponudi dve možnosti. Ali celi čas igraš s dvdjem, ali pa online aktiviraš in ne rabiš imet dvdja v pogonu. Sicer pa je bil Peshkeer hitrejši :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Bolf3nk ::
lahko deaktiviras igro na tvojem racunalnuku. lahko pa jo namestis na 10 racunalnikov na enkrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Tralala999 ::
Mene pa zanima kje se najceneje dobi Battlefield: Bad Company 2. Ali se splača naročat iz tujine, če da, kje?
LP
LP
XsenO ::
game.co.uk, pride v 3-5 dni, stal te bo približno 30 eur +/- 3 odvisno od trenutnega tečaja funta.
1 + 1 = 1
XsenO ::
Visa electron je tudi vredu. Drugače ti je opcija, da si odpreš račun na mywirecard, kjer ti podelijo virtualni mastercard (na wirecard si nakazuješ kar preko banke)
1 + 1 = 1
Tralala999 ::
game.co.uk, pride v 3-5 dni, stal te bo približno 30 eur +/- 3 odvisno od trenutnega tečaja funta.
Hvala za odgovor, sem preveril, prišlo bi me 31 €, sam je to končna cena ali še kaj naša vrla pošta vzame?
Če pa je to direkt do doma, in je končna cena 31 €, povejte, kdo še igrce v Sloveniji kupuje?
fireX88 ::
Verjetno je to do doma, ker če ti bi še pošta nekaj pobrala, bi rajši potem še doložu nekaj pa bi kupu igro še danes v sloveniji. Maesto pa ne zagrabi, vsaj meni ne.
ABX ::
Tralala999 je izjavil:
Hvala za odgovor, sem preveril, prišlo bi me 31 €, sam je to končna cena ali še kaj naša vrla pošta vzame?
Če pa je to direkt do doma, in je končna cena 31 €, povejte, kdo še igrce v Sloveniji kupuje?
Tisti ki ne ve, kot vedno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Matofast21 ::
Jaz sem jo naročil prek http://ecdkey.com cena 25EUR, denar nakazal prek paysafecard.com zdaj čakam, da pošlejo ključ, da si downloadam igrico prek EA Downloader.
Matofast21 je izjavil:
Jaz sem jo naročil prek http://ecdkey.com cena 25EUR, denar nakazal prek paysafecard.com zdaj čakam, da pošlejo ključ, da si downloadam igrico prek EA Downloader.
Buy Battlefield Bad Company 2 BETA Cdkey
€6.99
Add To Cart
LOL!
zgleda zelo sumljiv page.. sporoči, če ti bo delal key :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrX ()
Berserker ::
večino mojih vprašanj sem prebral na formih, čes kaj se pritužuje folk. glede porabe nabojnikov pa pravijo če ni na hard core. nisem fan COD-da, ker ga štancajo kot po tekočem traku. BF2 sem pa veliko preigral...
glede teg prone masterjev pa misliš tisto ko tečejo proti tebi, se uležejo in te začnejo strelat???? če je tole, ti dam pa za zelo prav da ga ni..
Sej se ti bo tudi v RL sovražnik na prostem prvo vlegel, enako je pri simulaciji arma2 nevem zakaj naj bi zaradi določenih "talentov" to odsranili, lahk bi se sekiral ampak se ne ker že od enke ni bilo tega, lahko si pa namesto tega narediš jarek z grenade launcherjem pa se skloniš pa je ista fora kot ležanje.
Bor H ::
Sem danes končno igral, MP je zakon, tudi squad rush je kul! SP pa kot sem probal je dost zabavn, sicer ga igram na hard tko da je mal anoying umiranje na trenutke, pa včasih res kak sovražnik stoji k lipov bog, all in all bi pa komot se primerjal z MW2, ne po kinematičnosti ampak po uživanciji ko lahk karkoli vržeš v luft!
Bolf3nk ::
Sej se ti bo tudi v RL sovražnik na prostem prvo vlegel, enako je pri simulaciji arma2 nevem zakaj naj bi zaradi določenih "talentov" to odsranili, lahk bi se sekiral ampak se ne ker že od enke ni bilo tega, lahko si pa namesto tega narediš jarek z grenade launcherjem pa se skloniš pa je ista fora kot ležanje.
ma prona ni zaradi camperjev... kaj bi sele bilo sniperjev, ce bi bil prone.. ze sedaj jih je prevec
turbolenca ::
Matofast21 je izjavil:
Kako točno si jim plačal? ALi si jim samo poslal 16 mestno PIN kodo na njihov mail "trelliz@hotmail.com", ali kako drugače. Sprašujem namreč, ker sem jim že v petek zvečer poslal mail z 16-mestno PIN kodo (paysafecard.com), in do danes še nisem prejel nobenega odgovora kaj šele cdkey-a.
destroyer2k ::
turbolenca
Verjetno so te potegnili za nos, ker sem pogledal malo in ta stran ni legalna (ima azijske in ruske cd-keye kar je nelegalno). Dosti ljudi je na takšen način kuplo cod6 in večina so potem bili ti keyi blokirani (ko je steam ugotovil da niso legalni).
Verjetno so te potegnili za nos, ker sem pogledal malo in ta stran ni legalna (ima azijske in ruske cd-keye kar je nelegalno). Dosti ljudi je na takšen način kuplo cod6 in večina so potem bili ti keyi blokirani (ko je steam ugotovil da niso legalni).
turbolenca ::
destroyer2k je izjavil:
turbolenca
Ja, denar je še vedno na kartici (sem glihkar preveril). Se pravi, da kartice še niso vnovčili. Denar na kartici sem iz varnostnih razlogov zaščitil z geslom, tako da jim nategancija ne bo uspela.
No, dejte povedat kake mate kej nicke no :)
Zaenkrat se mi zdi da sva samo jst in =666= se "predstavila", torej:
babun
=666=
dejte se dodat :)
Zaenkrat se mi zdi da sva samo jst in =666= se "predstavila", torej:
babun
=666=
dejte se dodat :)
FeniksX ::
Pesimist ::
jaz stojim v EA supportu lih kar da mi persone z final in bete deletajo. 30 minutne vrste za live chat. Jau
Matofast21 ::
Jaz dobil ključ pred pol ure nekje ob 2h popoldne sem jim poslal 16 mestno kodo, grem sprobat če deluje.
chucki ::
Zadnč sem pluval po sniperjih , zdej sem pa sam isti ,12x zoom + mortar = kul
Me zlo spominjaš na mojga prijatelja :P
no,no....
Matofast21 je izjavil:
Ključ deluje, edina težava je zdaj, da serveri ne delujejo koliko berem na forumu.
Serverji delujejo, sem glihkar igral...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
legice ::
moj nick: legice
posnajpal se ravno ne bomo,bomo pa miniral in take=)
aja pa ali kdo ve ali dela in-game talk? vem da je default levi alt,ampak mi noče delat...še komu kaj sanja?
posnajpal se ravno ne bomo,bomo pa miniral in take=)
aja pa ali kdo ve ali dela in-game talk? vem da je default levi alt,ampak mi noče delat...še komu kaj sanja?
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
babun
=666=
bolfenk
outsajder
legice
rovtar
tako, da se seznam veča :), če kdo ni dobil mojega friend requesta naj me doda
=666=
bolfenk
outsajder
legice
rovtar
tako, da se seznam veča :), če kdo ni dobil mojega friend requesta naj me doda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 511508 (11074) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 80007 (36606) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80661 (63147) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39406 (28811) | Clubraider |