Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
met ::
moj nick - selig
očitno se situacija z EA serverji izbolšuje ali pa pač včeraj ni bilo takega navala kot čez vikend
v nedeljo se mi praktično ni uspelo povezati, včeraj so bili pa problemi le s punkbusterjem
namig - če v server browserju obkljukaš PB ti dejansko išče serverje brez PBja, ki problemov nimajo
očitno se situacija z EA serverji izbolšuje ali pa pač včeraj ni bilo takega navala kot čez vikend
v nedeljo se mi praktično ni uspelo povezati, včeraj so bili pa problemi le s punkbusterjem
namig - če v server browserju obkljukaš PB ti dejansko išče serverje brez PBja, ki problemov nimajo
Matofast21 ::
Zdaj sem potegnil špil z Ea Downloaderjem pa dela multiplayer, včeraj pa sem probal na reloaded verziji pa mi ni našlo serverjev. Tako, da na www.ecdkey.com so legalni ključi ,drugače pa še ta stran http://www.directgamekeys.com/products.... lahko plačaš z Paypalom.
J3nc ::
particle ::
A samo mene PB non stop kicka dol?
EDIT: seveda sem ga rocno updejtal, tudi rocno ustavil service, na novo zagnal, reboot PC... uglavnem kicka me skos :(
EDIT: seveda sem ga rocno updejtal, tudi rocno ustavil service, na novo zagnal, reboot PC... uglavnem kicka me skos :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: particle ()
Jah tist standard error... v službi sem, ne spomnim se točno.. Failed to initialize PB... if problem persists contact... blah blah
Jah tist standard error... v službi sem, ne spomnim se točno.. Failed to initialize PB... if problem persists contact... blah blah
Na uradnih forumih je obrazloženo da se napaka pojavi na strežnikih po določenem času menda da restart takega serverja odpravi napako. Trenutno ni druge rešitve. Probaj serverje brez PB.
Good Guy ::
Oz poišči strežnike ki imajo najnovejši PB R6(išči po imenu-večina ima v imenu R6)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
globoko grlo ::
a še koga jebe dodajanje serverjev med favorites?
piše waiting for data, pa se nič ne zgodi, pa čakam že 5 min
grrr
piše waiting for data, pa se nič ne zgodi, pa čakam že 5 min
grrr
MrX ::
We have a new server version going out at some point during today which will sort out the PB INIT issue. There will also be some EA server down time on Wednesday which I will post more about in an announcement once I have all the details.
http://forums.electronicarts.co.uk/batt...
upam...
http://forums.electronicarts.co.uk/batt...
upam...
chucki ::
babun
=666=
bolfenk
outsajder
legice
rovtar
gregabric
MesnaStrucka
selig
J3nc
Stok
hondavti < to sem jaz
[:)
=666=
bolfenk
outsajder
legice
rovtar
gregabric
MesnaStrucka
selig
J3nc
Stok
hondavti < to sem jaz
[:)
še mal pa nas bo lihk za eno grupo za rush pa conquest
Pesimist ::
Jaz sem pa to od danes naprej po uspesnem deletanju vsek 5 spak.
Sawyer Crosshair (vizible ingame).
oz v chatu "Sawyer |" V spilu se to vidi kot sniper cross
Sawyer Crosshair (vizible ingame).
oz v chatu "Sawyer |" V spilu se to vidi kot sniper cross
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
FeniksX ::
winchester ::
Kupu sm igro zdej se pa ne morem logirat.....unable to login,please try later....vedno in vedno znova...google mi je rekel da ima par ljudi podobne težave,toda nobene rešive.pomoč je dobrodošla.
kipi800 ::
Fantje glede PBja če vas kicka (pb init failure...), poiščite server s PBjem (server browser ---> označiš PB v filtru in poiščeš game vsaj zame deluje).
MrX ::
mam win7 64bit in če furam igro kot administrator me kar naprej disconectava in PB meče dol.. potem sem probal kot NEadministrator in je delalo brez problema..
globoko grlo ::
oj, a mogoče kdo ve zakaj mi pod history ne pokaže nobenga serverja, čeprav sem bil že kr na eneparih
tnx
tnx
globoko grlo je izjavil:
oj, a mogoče kdo ve zakaj mi pod history ne pokaže nobenga serverja, čeprav sem bil že kr na eneparih
tnx
Jz predvidevam da je to vse shranjeno na EA master serverju in očitno še vedno niso odpravli težav :/
Mah .... mal študiram a nej igram v LJ na prenosniku al ne .... se mi zdi da si bom mal preveč K/D ratio zagonu :P .... cca 20fpsjev :P
IvoJan ::
zakon xD
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
sej meni je tut K/D pomemben... zakaj potem napacno igram??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IvoJan ()
ABX ::
Nemci so imeli odličen K/D ratio ampak vseeno so spušili. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
haha aja to xD ne pa sej men je vazno da je pozitiven haha xD
destroyer2k ::
FeniksX
Ne v tej igri je važen team work ne K/D ratio saj to ni COD.
tKBurek
Ker večina kateri gledate na K/D ratio ste solisti in delate več škode kot koristi. Razen če imaš dober K/D ratio in dejansko delaš team work (ne kot tisti nič vredni snajperji, ki ne znajo niti Q stisniti).
tKBurek
Ker večina kateri gledate na K/D ratio ste solisti in delate več škode kot koristi. Razen če imaš dober K/D ratio in dejansko delaš team work (ne kot tisti nič vredni snajperji, ki ne znajo niti Q stisniti).
destroyer2k js večino cajta medica preigram ... kar se mi zdi da je edina classa, ki ima največ povdarka na teamwork. Sniperja igram večinoma samo takrat kadar igram rush način in je sovražnik ravnokar uničil tiste command lokacije al ka so že ali pa če mam res čist bedno ekipo, ki ne gre objektivov zavzet, ker sam it zavzet je itak samomor.
winchester ::
winchester je izjavil:
Kupu sm igro zdej se pa ne morem logirat.....unable to login,please try later....vedno in vedno znova...google mi je rekel da ima par ljudi podobne težave,toda nobene rešive.pomoč je dobrodošla.
Napačno kodo sm tipku,namesto multiplayer key moraš vtipkati serial key.stupid me.
chucki ::
destroyer2k je izjavil:
FeniksX
tKBurek
Js sm sniper pa znam Q stisnt in ob enem dati teb HS.
iAndro ::
Ekipa ENT vas vabi na naš server =ENT= Extreme Nasty Tossers.
Špilata se Rush ter Conquest na hardcore modu. Hkrati tudi rekrutamo morebitne nove člane, več na naši strani, ki je še v nastajanju.
Server je hostan v Frankfurtu ping do tja gori je kar kul.
Admini smo slovenski, za hitrejši dostop do serverja lahko dodate mene (iAndro) ali main admina (Dr.Death) na ingame frend listo.
Server je tudi že streaman na PBbans.
Špilata se Rush ter Conquest na hardcore modu. Hkrati tudi rekrutamo morebitne nove člane, več na naši strani, ki je še v nastajanju.
Server je hostan v Frankfurtu ping do tja gori je kar kul.
Admini smo slovenski, za hitrejši dostop do serverja lahko dodate mene (iAndro) ali main admina (Dr.Death) na ingame frend listo.
Server je tudi že streaman na PBbans.
Meizu ::
Folk kaj imate proti sniperjem? Sniperji ownajo. Sam fovš ste jim, ker jih ne morete nikoli najt ker so lepo skriti pred očmi ;)
Ko dobim BC2 sem sniper in ko ga jebe.
Ko dobim BC2 sem sniper in ko ga jebe.
st0jko ::
Js sm sniper pa znam Q stisnt in ob enem dati teb HS.
u madona.. čestitaj si v mojem imenu.
keks?
jaz igram edica al pa assault in zmeri spotam tk da ne govori da tist ko gleda na K/D ratio je solist.. Zmerej defendam in to vecinoma sam zato ko se use druge opice grebejo za kurčev tank na koncu pa te isti debili podrejo bajto v kateri je mcom ki ga je treba defendat....
jaz igram edica al pa assault in zmeri spotam tk da ne govori da tist ko gleda na K/D ratio je solist.. Zmerej defendam in to vecinoma sam zato ko se use druge opice grebejo za kurčev tank na koncu pa te isti debili podrejo bajto v kateri je mcom ki ga je treba defendat....
haha, res je
jst se včasih skor poserjem od smeha k gledam te s tanki al pa une norce k s 4 kolesniki pičijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 511606 (11172) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 80052 (36651) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80668 (63154) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39408 (28813) | Clubraider |