Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
Bor H ::
Razlika je mejhna, ti pa avtomatsko uporabi najvišjo verzijo DXa, zato je fajn it po njegovih .ini fajlih spremenit dxversion=auto v dxversion=9, al neki takega
legice ::
razlika je opazna če gledaš screenshote,drugače pa med akcijo dvomim da kaj opaziš.osebno ko igram SP mam na najvišjih nastavitvah saj je igra počasna in rad gladam malo naokoli,na MP pa mam na medium,1 aa in drugo off pa ne opazim razlike=)
aja pa a se še komu dogaja da se po končani igri včasih igra kar ugasne in da ko iščeš serverje da ne piše ping?ko najdem server in med igro pogledam koliko je ping,mi pa piše tam okolo 200....to je za znoret v bližnjih spopadih
aja pa a se še komu dogaja da se po končani igri včasih igra kar ugasne in da ko iščeš serverje da ne piše ping?ko najdem server in med igro pogledam koliko je ping,mi pa piše tam okolo 200....to je za znoret v bližnjih spopadih
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
xsannyx ::
o hvala da si povedau :D pa sem malo gledal in se mi je zdela razlika edino sence, malo se opazi teslacija (na skalah, korenine na tleh,...) je pa grafika briljantna!
ki pa pise ping v igri?
pač ko držiš tab dobiš lestvico in zgori piše mapa in potem je en kup besed čez napisanih in v eni mapi sem razbrav da je tisto ping...usaj tako se mi zdi,ker glede na to kar se je dogajal v igri mi je bilo edino logično.tipa pred mano ustrelim s šotijem in čez sekundo komi pade
o hvala da si povedau :D pa sem malo gledal in se mi je zdela razlika edino sence, malo se opazi teslacija (na skalah, korenine na tleh,...) je pa grafika briljantna!
kockaste sence me ne motijo toliko=)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
chucki ::
Procesor: Intel core 2 duo e8200 na 3.600 mhz
grafična: Ati radeon 4870
ram: ddr2 3gb
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
261400, 4207898, 0, 201, 62.121
Procesor: Intel core 2 quad q8200 na 3.080 mhz
fps: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
248558, 3434585, 7, 201, 72.369
Med dual in quad je največja razlika to, da ni padca FPS in so konstantni. Koker vidite je pa e8200 laufal za 500mhz večjo frekvenco.
resolucija: 1280x1024
grafične nastavitve: medium, nekaj na high
AA4x AF16x
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
261400, 4207898, 0, 201, 62.121
Procesor: Intel core 2 quad q8200 na 3.080 mhz
fps: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
248558, 3434585, 7, 201, 72.369
Med dual in quad je največja razlika to, da ni padca FPS in so konstantni. Koker vidite je pa e8200 laufal za 500mhz večjo frekvenco.
resolucija: 1280x1024
grafične nastavitve: medium, nekaj na high
AA4x AF16x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
Good Guy ::
menda ni pinga. Tisto je score bil pomoje.
scoore je v zadnjem stolpcu, ping je pa pred tem..
mal so zafrknil s tisitim tabelcam k so premajhne in se pol besede prekrivajo
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Outsajder ::
Men se zdi kampanija preveč površno narejena kar se pa tiče multiplayerja pa zame že dolgo časa ni bilo boljše.
shark_nm ::
jst igram MP tako da grem enostavno pod Play Now opcijo,drugače teško najde kakšen server
Good Guy ::
punkbuster težave niso s strani clientov ampak serverjev...
tako da tuki ne moreš kj dost narest(čakaš lahko da se server restarta da se updejta pb na serverju na R6)
al pa če najdeš kšn R6 server, kateri deluje MP
tako da tuki ne moreš kj dost narest(čakaš lahko da se server restarta da se updejta pb na serverju na R6)
al pa če najdeš kšn R6 server, kateri deluje MP
http://goo.gl/7ItKpU
destroyer2k ::
shark_nm ::
V mislih sem imel cod 2...kakšna je situacija pri MW2 ne vem...Ali je manj čiterjev?
PS:detektor sarkazma dela ;)
PS:detektor sarkazma dela ;)
Bor H ::
Huh, sam da dela :)
Pravjo da se je PB kr fajn razvil v zadnjih letih, bomo vidl v par tednih
MW2 je kle sicer offtopic, cheaterjev je ful ker VAC (valvov PB) ne dela lih dost dobr
Pravjo da se je PB kr fajn razvil v zadnjih letih, bomo vidl v par tednih
MW2 je kle sicer offtopic, cheaterjev je ful ker VAC (valvov PB) ne dela lih dost dobr
IvoJan ::
punkbuster je bil tudi pri COD4 modern warfare in ni kaj prevec pomagal.. Samo tezil je za BV...
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Pesimist ::
MW2 je cheaer infested. BC2 pa bug infested. Niti defensivni turenti niso uporabni, ker nevidis prav nic mimo. Zdaj sem dol leto z servera. Jau.
HC mod je pa tisto kaj je cool edino, tak da jaz samo HC v search napisem. Navadnih serverov psloh ne smirglam ker so totalne arkade.
HC mod je pa tisto kaj je cool edino, tak da jaz samo HC v search napisem. Navadnih serverov psloh ne smirglam ker so totalne arkade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Outsajder ::
Ej a dobis pol kakšen sniper da tudi če ga ne zadaneš v glavo v prvo ubiješ če ima poln life?
TOP ::
Fantje pozdravljeni.Prišel sem so 9 mape,kjer si v puščavi in nekakšni trdnjavi ki te napadesta dva helikopterja nikakor mi jih ne rata sklatit,vedno me onadva prej.Je kakšen trik.
iz prve sm ju snel :D pussyji xD tisti stacionarn rocket luncher uporabli k ma se laser guided missile pa usazga snames s tremi streli samo pocaki da zacneta lebdet drugace ju je tezko zadet.
Berserker ::
Mnja mene je tudi ta del delal težave, sklatit dva težka jurišna helikopterja je malce preveč po mojem za pehotnika brez aa orožija.
Mnja mene je tudi ta del delal težave, sklatit dva težka jurišna helikopterja je malce preveč po mojem za pehotnika brez aa orožija.
ma na žice mi je šla tista naloga,ampak sem nekako uspev z bazukama ....tista stacionarna zadevca je prav prišla bol teško meni
Hvala vsem mi je ratal.Sedaj pa sem kot v nekakšnem kontejnerju in ne znam ven,kaj morda kdo ve.Notri so sam neke lesene škatle in sodi.HVALA
nisi v kontejnerju ampak si v ladji xD mors plezat po nekih deskah pa nevem kwa.
jp sem narobe napisal,sam kakor skočim na škatlo se stare.In vse lahk samo brcam pred sabo.In kje je izhod kaj tista luknja v stropu.
ej ne vem mors it nekje okol ko so taki prehodi med sobami. pa mas v zadnji sobi eno skatlo pa na njen neka dila pa pol po njej hodis pa ven prides
al je nekje ena luknja v tleh se mi zdi. sem hodil okol pa sem sam vanjo padu xD a si ze prisel v spodnji del ali si se vedno na vrhu??
al je nekje ena luknja v tleh se mi zdi. sem hodil okol pa sem sam vanjo padu xD a si ze prisel v spodnji del ali si se vedno na vrhu??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IvoJan ()
Sam mene je vrglo tukaj notri.Sedaj se prov igra začne v tej ladji.Na stropu je neka otprtina.
fireX88 ::
Nekaj sem bral komentarje glede te igre na gamespotu, in folk ima veliko težav, kot je recimo, da se nemorejo connectktat pa da jih pb zajebava itd.... sem tudi tukaj bral, da mate težave pri teh stvareh.
Pa tudi ni samo tole, baje da je skoraj nemogoče, da ti zmanjka municije, da se 50. cal (strojice na raznih vozilih) nikoli ne overheat-ajo, da za nasprotnika lahko porabiš tudi do 2 okvirja nabojev, razen če se igra hard core(tudi o tem tukaj nekaj piše) pa za helikopter moreš met dejansko res srečo da ga sestreliš in da fajst hitro odklepaš stvari.
Zanima me pa tole, se sploh splača kupit tole špil? ker več kot berem bolj me glava boli kake faile dela EA. Rad imam da je igra čimbolj relaistična, tukaj pa tega "baje" da ni. Še leže nemoreš strelat...
In, je vredna nakupa???
Pa tudi ni samo tole, baje da je skoraj nemogoče, da ti zmanjka municije, da se 50. cal (strojice na raznih vozilih) nikoli ne overheat-ajo, da za nasprotnika lahko porabiš tudi do 2 okvirja nabojev, razen če se igra hard core(tudi o tem tukaj nekaj piše) pa za helikopter moreš met dejansko res srečo da ga sestreliš in da fajst hitro odklepaš stvari.
Zanima me pa tole, se sploh splača kupit tole špil? ker več kot berem bolj me glava boli kake faile dela EA. Rad imam da je igra čimbolj relaistična, tukaj pa tega "baje" da ni. Še leže nemoreš strelat...
In, je vredna nakupa???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
Spock83 ::
Toplo priporočam. (Igra je zabavna.) Če hočeš realizem se vključi v Slovensko poklicno vojsko.
fireX88 ::
Rotaidal ::
Igra je namenjena zabavi. Kar tudi je. Če hočeš več realizma, imaš armo2.
Težava s PB ni s strani igralcev, temveč s strani strežnikov. Veliko pa jih že dela s PB brez problema.
Težava s PB ni s strani igralcev, temveč s strani strežnikov. Veliko pa jih že dela s PB brez problema.
particle ::
Ko ti enkrat uspe priti v igro, je igra super. Ampak, tale server browser.. omfg. A je res težko narediti da bi server sproti refreshalo ko klikneš nanj? Resno, prebijem 10min v meniju, preden mi uspe najti server ki ima prazen slot zame. Random crashi itd.. upam da bodo fixal tele stvari kmalu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510310 (9876) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79671 (36270) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80478 (62964) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39326 (28731) | Clubraider |