» »

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

««
7 / 44
»»

mjolnir ::

FeniksX, zle jih boš ene 10 dobil:)

FeniksX ::

nope še kr nič :D

Zadn ključ oddan

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FeniksX ()

Pesimist ::

Ne samo tvoj post je bil zanimiv. "Pa pište samo uni, ko še nimate cdkeya, če mate tolk spoštovanja do unih ko še nimajo."

Ti si jih sam nakrado vec da jih tu talas. Torej sam delas to kaj noces da drugi delajo. Tam pa 10 britancev joceta ker niso dobla kejov ali kolko koli ze.

shark_nm ::

ka čejo tej keye, če tut eden od vas ni poslal feedbacka. Samo jokate kle kako ne primejo tipke pa kako je čudno furat heli...

Sawyer vem da si jih nekateri po 10 in več dobijo in jih večina od vseh nato te CDkeye prodaja ali hoče za nekaj zamenjati, s tem sem mislu, da me ne bi nekdo prosu ki bi nato hotu met kakšen profit iz tega. Js sem pa te Cdkeye dobil, da bi kirmu na slo-techu omogoču igranje, ker jih je veliko prosilo za key, razen če si zgleda to spregledu.
Lahka bi pa biu po tvojem "baraba" pa bi te cdkeye prodau al pa karkoli.

To tistemu ko je aktualno sel do te uradne strani za key in cakal v vrsti nic ne pomaga. Ti pa tem lenuhom tu ko se jim se to ni ljublo keje davas. Naja kakorkoli.

chucki ::

Jst mam en key za prodat. 8 EUR

Tr0n ::

Ce imate 360 ali PS3 si lahko presnamete demo za katerega ni potreben kljuc in vsebuje isto MP mapo kot na PCju.

Pa se game join je veliko hitrejsi kot na PCju. :)

Sawyer 100% bi ti enako za key prosu, če ne bi meu možnosti neko subskripcijo za en mesec plačat.

ne poznas me dovl dobro za taksno trditev sorry. Drugace pa tisti ko prosi ni problem. Tisti ko lenuhe fojtra je. Ce nebi blo tebe nebi blo fehtarcev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Sawyer po svoje imaš prav, da so nekateri res leni in radi dobijo vse pred sabo, po drugi strani ima pa prav FeniksX, nekateri so se res trudili za key, vendar ga niso dobili. Zato je prav, da jih je on tule slovencem na slo techu stalal.

Helija se da furat, sam je težko in rabš prakso. Itak je pa tko bol, ker če bi bil heli prelahk za furat, bi bil tisti v heliju prehud.

Meni se pa nekako zdi lažje vozt heli kot pa v BF2

destroyer2k ::

chucki

To je kaznivo dejanje (brez heca, ker je dobesedno kaznivo dejanje)!!!!!

Outsajder ::

Mene samo zanima tisti ki igrate beto ali se splača naročit prednaročilo?:8)

RazzorX ::

Seveda da se, kupim takoj ko pride v SLO. :)

st0jko ::

Vozim helija v BF že od 1942 z desert combat modom. Z drugimi besedami. Zmeraj lažje ga je vozit, in tisti ki se vam še zdaj zdi težko... 8-O
keks?

Outsajder ::

Ali bi mi lahko use na hige detail delalo brez shadow na geforce 9600??

Nevem sicer kak je bilo v BF2 vendar je helokopter premalo resnposible. Se misko takoj fukno na 1800DPI pa ni nic pomagalo. MEd letenjem mi je pa 3x podlage zmanjkalo in mam res mega vlko podlago. Naja prelahko tudi sicer nesme biti.

mjolnir je izjavil:

Sawyer po svoje imaš prav, da so nekateri res leni in radi dobijo vse pred sabo, po drugi strani ima pa prav FeniksX, nekateri so se res trudili za key, vendar ga niso dobili. Zato je prav, da jih je on tule slovencem na slo techu stalal.

Vsako uro so jih delili, tako da si se res moral potruditi. :))

destroyer2k je izjavil:

chucki

To je kaznivo dejanje (brez heca, ker je dobesedno kaznivo dejanje)!!!!!

Tudi torrenti, ki jih dljaš so kaznivo dejanje! Brez heca! :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chucki ()

Bor H ::

sawyer: dva hinta: helikopter ma fiksirano maksimalno (radialno) hitrost obračanja, ti lahko imaš 5000dpi miš, jo premakneš v sekundi čez celo mizo in se ne bo nič hitrej obrnu, sploh se pa helikopter vozi na WSAD + Smerne + Space

destroyer2k ::

chucki

Boš moral malo knjigo o zakonih v roko prijet.

MrX ::

video vredn ogleda :D

destroyer2k je izjavil:

chucki

Boš moral malo knjigo o zakonih v roko prijet.

Zakon je napisan zato, da se krši.

en problem opažam, včasih mi ne napiše da je bomba aktivirana na objectivu, tko da je pol presenečenje ko kr enkrat raznese, so to cheaterji al sam bug?

pa kako hudiča se vozi tamal helikopter? tavelk ni problem ampak tamal noče vzletet

Bor H je izjavil:

en problem opažam, včasih mi ne napiše da je bomba aktivirana na objectivu, tko da je pol presenečenje ko kr enkrat raznese, so to cheaterji al sam bug?

c4

aha....to je nadležno, bom imel v mislih, to precej olajša napredovanje, čeprov se mi tudi zgodi da mi utripa tist kvadratek ob mapi, napiše ne pa nč

AngelOfDeath ::

Bor H je izjavil:

pa kako hudiča se vozi tamal helikopter? tavelk ni problem ampak tamal noče vzletet

C4

Se je že zgodilo da sem moral celo igro vse postaje uničiti s C4, pač nesposoben team...
Malo si poglej v opcije ti lenoba lena.
edit: Slovnica

Glej, če mislš bit zajedliv prov, ampak če nisi opazu nimam problema z vožnjo navadnega helikopterja ampak je mal neumno da je drugačn način vožnje dveh helikopterjev.

Bor H.

En hint: Tamali ni helikopter ampak je UAV. Poglej v controle da ima UAV posebne tipke za uplift in downlifst. R in F namrec.

ok, hvala, čeprov je mal neumno

Nestetorkat sem ze unico UAV v luftu brezveze ker sem E stisno po pomoti. Za popizdit.

borut212 ::

Mi lahko kdo prosim pošlje beta key? Hvala vnaprej!

Grega B ::

Bor H je izjavil:

Ko greš v tamal helikoptrčk ti desno gor pise CLIMB : R pomoje pa DIVE pa nevem kuko je že ;) Za vse tiste, ki težite za keye vam priporočam nakup igre, ker je res dobra :)

Jst mam en key odveč, zs me.

Good Guy ::

huh špil kr seka ;), mogoče kdo ve ali se bojo accounti iz bete lahko uporabljali tudi ko pride špil uradno vn?

Beri drugače, če bodo orožja in ostale zadeve ostale odklenjene al jovo na novo?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

kere ideje.. valda da bojo wipal vse..
baje lahko obdrzis nick

Sej visje ko 11 level tak nemore bit. Ker so ze miljonski pointi potrebni za 12.

Aramis ::

Še ima kdo kak beta key?

Par postov zgoraj sem napisu, da ga imam, ampak ti ga zdaj iz principa ne dam. :D

Snohman ::

Kako v igri nekaj napišem? Ne najdem tipke, ki bi to označevala.

Če ma kdo beta-key, nej mi ga prosm pošlje na ZS. Hvala
lp

Jst sem svojga oddal. :)

Grega B ::

Snohman je izjavil:

Pejt v options potem pa controls tam ti vse piše.

Snohman ::

Grega B je izjavil:

Snohman je izjavil:

Pejt v options potem pa controls tam ti vse piše.

Ja, če bi našel, potem ne bi spraševal. Mi lahko prosim kdo pove? Jaz sem zgleda slep in ne najdem.

Bolf3nk ::

Jaz sem zgleda slep in ne najdem.

=666= ::

Špil mi že ratuje boring .

shark_nm ::

meni vsak po 10 minutah igranja :)

=666= je izjavil:

Špil mi že ratuje boring .

valda, če se pa nabija eno mapo.. tud jst mam počas dost.. hočm ceu špil nao! :>

mater ta server rbowser je totalna katastrofa. Ce nisem zaj 20 serverov naklikal samo da race da je full pa tudi nevem. MW2 je zajebo ker ni serverov. BF2 bo pa zajebo ker je naredo taki kurcev browser da rabi 1 minut da pokaze 5 minut outdatan info? Autosearch pa me tak fukne na minimum 180ms servere. Tak da je se bol kurcev kot MW2.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()
««
7 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Igre
3071509996 (9562) Nesta
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61279547 (36146) oo7
»

Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29680423 (62909) Unknown_001
»

Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )

19839310 (28715) Clubraider

Več podobnih tem