Forum » Igre » Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2
DOOM_er ::
buc buc Ja sej to je bil problem že pri BF2, sej upam da bodo popravil, če ne pa hint: gledaš serverje kjer je 30 ljudi gor
Robots will steal your job. But that's OK
MrX ::
mater ta server rbowser je totalna katastrofa. Ce nisem zaj 20 serverov naklikal samo da race da je full pa tudi nevem. MW2 je zajebo ker ni serverov. BF2 bo pa zajebo ker je naredo taki kurcev browser da rabi 1 minut da pokaze 5 minut outdatan info? Autosearch pa me tak fukne na minimum 180ms servere. Tak da je se bol kurcev kot MW2.
katere črke besede BETA ne razumeš?
ZaLoMaT ::
Pesimist ::
Eh nevem meni mineva do spila pocasi. Danes sem se opremo z dodatnimi naboji za drugo bazuko. Strelal v en tank in nic. Respawnal 3x in me siti tank fstrelo. Imel probleme z serveri. Ko sem joinal enega ko je kazalo 24 od 32 jih je v resnici bilo gori samo 5vs5. Vse pod 20 je neigrabilno v tem spilu. Pol neskoncne probleme z joinom dokaj polnih serverov. Ko sem se pa odloco autojoin me pa vedno metalo na ameriske. No kot sem ze reko in mi je uspelo priti na server pa ta fiasko z strelanjem v tanke brez efekta. Meni je cisto vseeno ce ga oni popravla. Bazuka je bazuka kurac. Nevem no vedno majn me privlaci game sploh ko vidim kak je vcaish hitro konec, da se respawnas nena prav pa si ze zgubo prvi del mape samo da te vrze na drugega ki je 1km stran in lahko spet prelaufas celo mapo da te neko ubije.
Bor H ::
zalomat = frik ;)
jst sem danes prilezel do enajstega levela, mislim da je fajn uravnoteženo, višji level kot si več XP rabiš ampak fašeš tudi več pinov in medalj, če si vsaj mal timski igralc
http://kotaku.com/5468589/battlefield-b... - če koga zanima kakšen bo SP
http://kotaku.com/5469574/how-to-play-t... - če komu pravila niso jasna
jst sem danes prilezel do enajstega levela, mislim da je fajn uravnoteženo, višji level kot si več XP rabiš ampak fašeš tudi več pinov in medalj, če si vsaj mal timski igralc
http://kotaku.com/5468589/battlefield-b... - če koga zanima kakšen bo SP
http://kotaku.com/5469574/how-to-play-t... - če komu pravila niso jasna
Veš, džungla je povsod enaka, to je tko k bi reku da COD MW2 je Crysis ker imata oba tudi snežni level.
Pa še tko, pri Crysis si supermočn s tisto nano obleko, skačeš k zmešn in je to glavna finta, pr Bad Company 2 je glavna finta, da sesuješ kritje sovragu, po možnosti skupaj z njim.
Pa še tko, pri Crysis si supermočn s tisto nano obleko, skačeš k zmešn in je to glavna finta, pr Bad Company 2 je glavna finta, da sesuješ kritje sovragu, po možnosti skupaj z njim.
ena odlična novica!
Gamestar: Is the field of vision already fixed permanently?
Patrick Bach: Yes. This is another reason why we make the beta. We look at very different solutions. Some players are happy with the current field of view, others are disappointed. The retail version will include the ability to scale anything. However, we still do not know how we will create exactly that. We want to balance the game as well, and it will not win the player's settings determine the fittest. It should be possible fairly.
vir: http://translate.google.com/translate?j...
Gamestar: Is the field of vision already fixed permanently?
Patrick Bach: Yes. This is another reason why we make the beta. We look at very different solutions. Some players are happy with the current field of view, others are disappointed. The retail version will include the ability to scale anything. However, we still do not know how we will create exactly that. We want to balance the game as well, and it will not win the player's settings determine the fittest. It should be possible fairly.
vir: http://translate.google.com/translate?j...
Berserker ::
Ma ste čudni, gameplay bo enak kot v enki le da bo dvojka še malo izboljšana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
AngelOfDeath ::
Da bi pa kaj uradni forum bral pa ti ni a ?
Backend maintenance is scheduled for Tuesday the 16th between 10:00-13:00 GMT and 02:00AM-05:00AM PST.
During this time Battlefield Bad Company 2 will be unavailable.
UPDATE: The maintenance has been restarted due to issues on restarting the service under load.
LENOBA LENA
Backend maintenance is scheduled for Tuesday the 16th between 10:00-13:00 GMT and 02:00AM-05:00AM PST.
During this time Battlefield Bad Company 2 will be unavailable.
UPDATE: The maintenance has been restarted due to issues on restarting the service under load.
LENOBA LENA
edit: Slovnica
Rotaidal ::
Ste že naložili novi update? Fajn so optimizirali pogon. Skoraj 10 fps več na enakih nastavitvah.
Sem naložil in probal, WOW, iz 22FPS me je katapultiral proti 30, 25+ konstantno, prej sem imel redne padce proti 18. Baje da so dual core procesorji doživel najboljšo optimizacijo zdj. Je pa Frostbite pogon primarno narejen za PS3, kar pomeni da obvlada večnitnost in ni zahteven do grafične kartice. Tako pravjo, zato tudi na Xboxu najslabše laufa.
RazzorX ::
A se samo meni pri tem novem update-u dogaja, da so zelo veliki grafični "glitchi"? Npr. helikopter premakne iz ene sekunde v drugo za 20metrov, tudi človeka kar premakne itd.
Fantje to je BETA. Če opazite kakšne bugge je fajn če to sporočite razvijalcem, da še kaj popravijo do izida.
Čeprov določene stvari so hecne, sem bral da so imel hrošč da če si sporoču igri da bi rad iz vozila, pred tem je pa nekdo ti uniču vozilo da te je vrgl iz igre, kar so pa v retail verziji popravili preden je bla beta zunej, hecna reč.
Fantje to je BETA. Če opazite kakšne bugge je fajn če to sporočite razvijalcem, da še kaj popravijo do izida.
Beta ima dosti več hroščev kot končna verzija, kdo bi razumel... Končna verzija je že nared btw...
destroyer2k ::
AngelOfDeath
Končna verzija še enkrat ni nikjer napisano da je končana. Ko pride novica da je gold potem je končana.
Končna verzija še enkrat ni nikjer napisano da je končana. Ko pride novica da je gold potem je končana.
AngelOfDeath je izjavil:
Beta ima dosti več hroščev kot končna verzija, kdo bi razumel... Končna verzija je že nared btw...
Kaj bi bil smisel bete, če bi bila končna verzija končana?
AngelOfDeath je izjavil:
Kaj bi bil smisel bete, če bi bila končna verzija končana?
To mene tudi zanima, ker pišejo da so v končni verziji napake odpravljene. v Beti pa ne.
DuaL ::
Zakaj imajo na platform.si izid igre 26.02.2010, mislite da bodo že tedaj pošiljali?Ker na gamespotu piše da je izid 2 marec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DuaL ()
Kaj predvidevam da to ni bug da lahko objektive spustijo v luft v majn kot 30 sekundah zacetka igre z bombami nalozenimi vozili? Ker ce to ni bug me BC2 ziher nebo vido.
Jah sej dobis jih pa kolko 6 al 7? pa jih na vozila nalimas. Dva ludeka sta to dans naredla oz 1 sam lahko tudi pac v dveh runinh. Eh brezveze pol.
Očitno je treba pazt na vozila, sej če ne ti pa trikrat pride s tankom in dvema engineercoma in je lih tko, al ti pa bajto sesuje, to je čar BFja od vedno, vedno maš več pristopov in morš tapravga ubrat.
Če vam razbijejo mcome, pač ne znate branit. Preprosto...
Kako lahko nekdo z tistim ATV-jem pride do mcoma mi še zdaj ni jasno. Pogledaš ga pa je mrtev...
Kako lahko nekdo z tistim ATV-jem pride do mcoma mi še zdaj ni jasno. Pogledaš ga pa je mrtev...
globoko grlo ::
sej vse lepo in prav
ampak
v beti morš včasih cel saržer spravt v enga, da crkne, včasih je pa par šusov dost, pa kr dobr aimam :)
ampak
v beti morš včasih cel saržer spravt v enga, da crkne, včasih je pa par šusov dost, pa kr dobr aimam :)
Saj pa drugi tedn izide igraPar dni pa boste ja zdržali brez rušenja hiš :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Berserker ::
Do 25 je odprto samo, sicer nevem zakaj govorite vsi beta kr meni v desnem kotu skozi piše demo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510075 (9641) | Nesta |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79578 (36177) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80441 (62927) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39319 (28724) | Clubraider |