Forum » Programska oprema » program za tv-tuner
program za tv-tuner
alkoo ::
Zdravo!
Kupil sem tv-tuner, program ki je bil priložen (presto! pvr) pa ne deluje (napačna serijska številka). Mi lahko kdo predlaga kak drug program za gledanje tv-ja?
Lep pozdrav
Kupil sem tv-tuner, program ki je bil priložen (presto! pvr) pa ne deluje (napačna serijska številka). Mi lahko kdo predlaga kak drug program za gledanje tv-ja?
Lep pozdrav
delfinus ::
Za analogni tuner sem jaz uporabljal D-scaler. Sicer zelo robustno narejen in ima kup nastavitev. Ampak sem z njim na ATi TV Wonderju dosegel najboljse rezultate s sliko. Z originalnim ATI programom je bila zablurana. Dscaler pa si lahko izbral kar ti je najbolj ustrezalo. Rabis pa en cas da pokapiras vse nastavitve to pa ja.
lp, d.
lp, d.
desperados ::
Odvisno od operacijskega sistema na linuxu uporabljam tvtime, vlc, mplayer,... če imaš windowse ti bota media player classic in vlc sigurno delovala.
Kake podrobnosti o strojni in programski opremi na tvojem računalniku bi zelo pomagale!
Kake podrobnosti o strojni in programski opremi na tvojem računalniku bi zelo pomagale!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica GigaByte GT-U8000 in DVB-T MPEG-4Oddelek: Pomoč in nasveti | 6654 (1541) | SandiX |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65788 (23496) | k4vz0024 |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10184 (7993) | edublin |
» | Daljinec za računalnikOddelek: Strojna oprema | 4184 (3830) | roli |
» | Laptop in zunanji monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 4228 (4028) | ant |