Forum » Programska oprema » Bootcamp Windows 7
Bootcamp Windows 7
HIP_HOP ::
Pozdravljeni!
Kot že pove naslov teme, uporabljam Bootcamp z Windows 7. Zanima pa me, če kdo ve za program, ki omogoča zamenjavo funkcij tipk.
Primer: Ko uporabljaš Maca se navadiš na bližnjico za kopiranje(Apple gumb + c), v Windowsih pa je Ctr + c. Kar pa postaja vedno bolj moteče.
Vem, da takšen program obstaja, ampak nevem kako se imenuje.
Zanima me tudi, če kdo ve za program, ki bi pohitril miško v Windowsih 7. Zaradi počasnosti Mighty Mousa moram tudi z Snow Leopardom uporabljati SteerMouse.
In nasplošno če še obstaja kakšen dober program za Bootcamp.
Hvala za odgovore
LP
Kot že pove naslov teme, uporabljam Bootcamp z Windows 7. Zanima pa me, če kdo ve za program, ki omogoča zamenjavo funkcij tipk.
Primer: Ko uporabljaš Maca se navadiš na bližnjico za kopiranje(Apple gumb + c), v Windowsih pa je Ctr + c. Kar pa postaja vedno bolj moteče.
Vem, da takšen program obstaja, ampak nevem kako se imenuje.
Zanima me tudi, če kdo ve za program, ki bi pohitril miško v Windowsih 7. Zaradi počasnosti Mighty Mousa moram tudi z Snow Leopardom uporabljati SteerMouse.
In nasplošno če še obstaja kakšen dober program za Bootcamp.
Hvala za odgovore
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple in FAT32 formatOddelek: Pomoč in nasveti | 2794 (1839) | xrotek |
» | Emulacija Linux - Windows [Bootcamp alternative]Oddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (1198) | videc |
» | Windows 7 na MacuOddelek: Operacijski sistemi | 990 (899) | zee |
⊘ | iMac ali PC za 1200€Oddelek: Kaj kupiti | 6898 (6083) | bluefish |
» | MacBook Pro in izbira virtualne mašineOddelek: Operacijski sistemi | 1725 (1492) | ql000 |