» »

Neocron

Neocron

Pretorijanec ::

Pozna kdo? Pred enim mesecem je bil demo za offline verzijo na FilePlanetu. Če je kdo igral; kaj misliš? Kdaj pa izide? Vem, v drugi polovice letošnjega leta, ampak a ima kdo natančnejše podatke?

Pretorijanec ::

Pa kva tle res noben ne ve o čem govorim? Tu poglejte o čem nakladam. Predlagam tudi, da si dolpotegnete tudi demo in ga igrate :)) Če ima kdo interes, da bi ustanovili klan, naj prosim spodaj napiše.

Dr_BigHead ::

kaj je frp? pa kolko je demo velik? mam namrec 56k modem pa se nebi muco z vec ko 10mb demo... sklepam da je vecji?:\
UT2k3 is coming!!!

Dr_BigHead ::

sem sel pogledat za demo pa je samo 9.68 krat prevlki...8-O 8-O 8-O

Pretorijanec ::

Gre za MMORPG. Tko nekak kot Deus Ex na steroidih na Internetu. Sam čist neki druzga. Je cela on-line skupnost, mesto v VR (virtual reality-ju). Js glih dons grem nekam, ampak ko se vrnem (19.8.) sm pa prpraulen ti zapečt demo na CD (ADSL ;))

Dr_BigHead ::

ni treba. bo ze na kakem DVDju pri kaki reviji.:)
UT2k3 is coming!!!

Pretorijanec ::

Ta špil je zakon!!! Beta verzija demo je 1.2 GB velika! Ampak je pa zakon špil! Ker nameravam naredit klan, me zanima, če je še kdo zainteresiran. Sem našel še enega Slovenca tam SonicTHI. Nujno bi pa rabu uslugo kakšnega web page makerja, da bi nam postavu stran za klan. Na DVDjih od kakšnih revij Bete ni za pričakovat, ampak če je kdo res rainteresiran mu lahko zapečem jaz. Več on Neocronu pa tu.

krneki ::

No sej taki špili so kul, sam kar sm jest vidu a Neocronu mi ni blo ušeč. Igram pa Anarchy Online, ki je zelo podobna zadeva, ampak men je bolš.

Pretorijanec ::

krneki: zakaj ti ni dobr? A si že špilu beto?

Zavo ::

Pretorijanec, daj razloži mi malo ta špil, saj mi ni uspelo potegnit dol demo verzije!
Jaz bi bil zainteresiran za klan!

Pretorijanec ::

Gre za post apokaliptično mesto. Zgodba je (zelo dobra, ker so imeli izvrstnega script writerja), da se v prihodosti zgodi apokalipsa. Atomska vojna. Po ne-vem-koliko-stoletjih se civilizacija spet vspostavi. Imamo mesto Neocron. V mestu je več frakcij (factions), ki so medsabo v različnih odnosih (še boljša zgodba). Igralec si zbere svojo frakcijo in class. Imaš na voljo 4: Private Eye (zna vse, nikjer ni najboljši), Spy (znanstvene stvari), Tank (totalni vojak) in PSI monk (pač nek osebek s psihičnimi sposobnostmi; neke vrste čarovnik). To zelo vpliva na tvoj char, ker gre v bistu za RPG (role playing game). Spy-i se hitreje učijo in lažje investirajo v veje kot so construction, research, ampak so pa slabi v ubijanju. Tanki po drugi strani ne morejo uporabljati PSI moči, ampak so pa totalni ubijalni stroji... In tako naprej. Neocron je DEJANSKO on-line mesto v katerem lahko trguješ, greš v kanale in ubijaš mutante, si kar hočeš. Potem pa so tu še "vasi" znaj Neocrona. Outlands. Tam prebivajo pošasti in baze. Če si dober hecker, lahko dobiš bazo in to ti izjemo pomaga pri lastnostih (dodatni experience pointi). Zelo pa je treba sodelovat, ker so baze dobro zaščitene. Zato bi rad imel klan. Jaz bi bil naprimer Tank, nekdo drug Spy hecker, spet nekdo PSI monk. Glej... prešpilu sm že res velik igrc in VRJEMI, da če rečem, da je ta res dobra, da potem je.

drSMASH ::

Mah...igrica je odlicna ampak da jim placam 50$(ali se vec)na leto??? Ni sans...

Ja pa AI je v demotu na nivoju enocelicnih organizmov!
<<<LIVE 2 OVERCLOCK, OVERCLOCK 2 LIVE>>>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: drSMASH ()

Pretorijanec ::

Ja, v demotu so muttiji mal glupi, ja. Ampak so tut taki v igri. Namreč gre za trčene mutante. Maš pa kkšne druge sovražnike k te bodo impresioniral z intiligenco. Predvsem pa gre tu za on-line špil====> človeški nasprotniki!

krneki ::

Meh, ni mi glih pretirano ušeč umesnik, ni glih lepa grafika in zadeva me bl spomonja na kšn CS. Aja še to, take špile se splača igrat tko ene 1-2 mesca po izidu, ker majo zmeri uber probleme na začetku:D

Sunna ::

men tud zgleda kul , sam ta narocnina mal mori



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1179983 (4706) Kenpachi
»

Battlefield 2142 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
857922 (4552) svetetko
»

Company Of Heroes (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
595520 (3433) Dobrawc
»

Call Of Duty (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1418884 (5224) mloncar
»

Medal of Honor: Allied Assault! (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
875619 (3602) GaPe

Več podobnih tem