» »

Enemy Territory: Quake Wars

Enemy Territory: Quake Wars

1
2
3

dolenc ::

IZ TUKAJ gre meni na polno :)

Kenpachi ::

Yep, ni slabo. 3MB/s
Zaraki Kenpachi.

Tr0n ::

kotnikd3 ::

sm že na 25% procentih!!!!
se "vidimo" na serverjih;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kotnikd3 ()

Orbit89 ::

Hvala dolenc za link.

Meni vleče z več kot 10 MegaByte/s :D :D :D !!!

Se vidimo na serverjih...

LP

kihc ::

No, da slišim komentarje?

Mene je igra pozitivno presenetila, verjel sem, da jo bodo glede na predhodnika čist zaj**al, pa je le niso.
x

Golnar ::

nekako nism pricakoval tok podobnosti z BF2... verjetno bom spilal kak tedn al pa 2, pol se bom pa navelical

suntrace1 ::

+1 BF2 mod

pozitron ::

Se da kje fps lock odstrant, ker je na 30, vsync mam off. Čeprav je še kar lepo igralno glede na to da je 30.

ahac ::

Men se zdi dost bolj podoben staremu ET kot BF. Postavljanje dinamita in min, spremljanje in popravljanje vozil, itd.. vse je enako kot v ET.
Ok.. lahko furaš tank ali avijon... to je pa tud vse kar je pobral od BF serije.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ArYeS ::

Meni se zdi, da igra totalno seka. Vzdrušje z starega ETja ostaja, kljub nekim vozilom to ni primarna kvaliteta igre, ampak se gre res za taktične boje in opravljanje objectivov, kar se mi zdi čisto skregano s tem, da eni igro primerjate z BF2.

Folk vidi streljačino z vozili in brez in da imaš classe pr vojakih pa vsi mutite da kopirajo BF, čeprav izkušnja v igranju je povsem drugačna.

Igral sem tako ET kot BF2 in to po več 100 ur, moram reči, da je ETQW bolj podoben ETju kot BFju.

matter ::

@davidx300:

Tu so navodila kako odkleneš FPSje.

Na kratko :
com_unlockFPS 1
com_unlock_timingMethod 0

Več najdeš tu:
http://community.enemyterritory.com/for...

lp,
Andrej
Grem basket pa bom neloke metal

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matter ()

pozitron ::

matter: Hvala!

BluPhenix ::

Lol ET podoben BF2 ... škoda da je bil ET doolgo pred BF2 zunaj in da je BF2 pobral marsikakšno idejo iz ET.

To je pa pač evolucija ETja. ET sem igral veliko, bil mi je zakon, BF2 mi ni znal pričartati istega vzdušja, upam da bo QW.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Kenpachi ::

Sprva sem bil skeptičen, ampak mi je z vsako uro igre vse bolj in bolj všeč...
Zaraki Kenpachi.

Dead_Eye ::

Najslabšo stran ET-ja so še okrepili - preveč heavy weapons. Da ne govorim, da določene zadeve sploh ne delajo, kot npr. mouse sensitivity slider v options,...
The one and only

LjubimPeezde ::

Leto in pol sem igral prvi ET! Igra 1A in najboljša in najbolj zabavna multiplayer zadeva.

Kar je pa to sedaj je pa :\
Saj boji ena na ena so še v starem stilu in spominjajo na prej, če do njih sploh pride. AMPAK!!!!!!!
Ta vozila totalno zajebejo potencial! Žal je preveč podobno (NE ISTO ampak PODOBNO) Battlefieldu (ki meni ne sede).

Ni to to. Bil sem že prej malce skeptičen. Žal tega ne morejo rešiti niti odlične mape! Brez vozilc in z malo manjšimi mapami jim res ne bi bilo treba veliko da bi zadovoljili stare playerje ki jih ne manjka. Če bi samo obdržali staro zabavnost in igralnost bi si igro že prednaročil. Tako pa žal ne.


Najbolj pričakovana igra pa takole:)


ps: me zanima kako bo tole igrati recimo 3vs3. Verjetno ne bo ravno fino:\

Zgodovina sprememb…

suntrace1 ::

Tole nekako bi bil moj povzetek po zadnjem tednu igranja ter izoblikovanju občutka in mišljenja, ki se zelo verjetno ne bo spremenil, če tudi bi igral v nedogled.

Meni osebno tole preveč podobno BF2142, da bi še imelo toliko žmohta, kolikor je potrebno za ločitev od 40+€. Igranje je sicer super - hitra akcija in strateške odločitve obenem - samo kaj ko ti izkušnjo lahko povsem pokvari, če igraš s tropom bebcev, ki znajo samo snajpat in nabirat frage.Če sem imel srečo, da sem našel dva normalna igralca, ki sta razumela pomen ''timskega sodelovanja'', potem je bil možen popolen razčefuk nasprotnika, žal pa se je taka izkušnja ponovila premalokrat. Očitno debelo večino igralcev na serverjih predstavlja nestrpna, prenapeta in premalo izkušena omladina, s katerimi si ne moreš kaj dosti pomagati razen če rad igraš medika, ki si lahko v takem primeru hitro nabere zavidljivo število točk z očivljanjem trupelc (hmmm, nekako tako kot je na naših cestah >:D ). Nemalokrat sem bil edini efektivni enginner, ki je popravljal klinčev samohod, ki ''bog-ne-daj'' ne sme zapeljati okoli hiše, temveč mora nujno po isti poti že nešteto-čič.Bog ne daj tudi, da bi kdo prijel tudi za bazuko!
Ker je čas denar in pri mojih geriatričnih letih nimam nikoli preveč časa (niti denarja), da bi se udejstvoval klanovsklih izkušenj, lahko po končanju popularnosti dema mirno pozabim, da je kdaj obstajal in upam na kakšen nov naslov, ki obeta več v prid puščavniškemu udejstvovanju posameznika in mi bo dovolil odstopanje od povprečja. Žal večina iger preveč povdarja na timsko igranje, kar je seveda razumljivo, saj če le-to deluje, potem je izkušnja res edinstvena, vendar pa v tem grmu tiči en velik problem in sicer sledeč - če vzamemo povprečje prebivalstva in naredimo iz tega običajnega igralca, ki ga najpogosteje srečate on-line, je to navadna egoistična opičjad, ki ne zna rešiti niti tako zapletenega problema, kot je luplenje banane in če tudi mu naredite uslugo in mu jo servirate, si jo bo genij zabasal namesto v usta, kar direktno v ..., pojem timskega sodelovanja pa mu je bolj tuj, kot prvim primatom, ki so združeno ulovili prvo žival in si tako zagotovili prvo mesto na dolgi prehranjevalni verigi. Videno in preverjeno.

Kenpachi ::

Mogoče si pa vseeno preoster pri oceni, sun. Res je, da je malce problematično sedaj pri demotu, kjer igra vsakršna opičjad in imho je to tudi bil največji problem originalnega ETja - torej zastonj je bil in vsak debil se je lahko debiliral po serverjih.

Sicer ok, če res nisi na volji za klansko udejstvovanje, je mogoče res malo bolj problematično najti kak dober server, kjer bi konkretno timsko igral z drugimi igralci... Ampak spet ne vem, kako je to pri FPS igri, ki košta 40€ :D

Do sedaj sem igral online ET, UT99, FEARcombat od fpsjev in cnc3 od strategij. Heh, zdaj izgledam kot cheapass, ampak verjemite mi, če bi RTCW:ET takrat koštal 15k bivših, bi ga brez oklevanja kupil. In pri zastonj igrah je pač ta faktor opic, ki ga je težko zaobit.

Jaz ETQW po začetnem skepticizmu in zdaj že malo daljšem igranju vseeno napovedujem svetlo prihodnost. Ima ogromno potenciala. Če res velja trditev, da je ta Valley najbolj gay mapa od vseh, potem je res še upanje. Ko pridejo zrelejši igralci (torej ljudje, ki si bodo kupili igro), se bo po moje tudi raven igranja (celo na public serverjih) zvišala. No, riziko obstaja... 40-45€, in igra ne izpade tako, kot bi človek pričakoval...
Zaraki Kenpachi.

kotnikd3 ::

jst mam že celo igro!!!!!! zakon!!!!
singleplayer se sploh ne razlikuje tuk kot pa multiplayer. pr obeh verzijah je folk neumen :D sj ne, umetna pamet je odlična
TU lahko igro kupite za ukul 40 €.

Robert_S ::

Dejte kakšne slike gor ? Kolk pa špil leti ? Ker bi ga nabavu sam ne mislim gledat diapozitivov.

cyber77 ::

Kako se namontira punkbuster na demo verziji?

Kenpachi ::

Ko buljiš v seznam serverjev je čisto levo na vrhu checkbox "enable pb".
Zaraki Kenpachi.

OChack ::

no ja sj je zanimiva špila, sam ne morem se znebit občutka a igram BF2......
drugač pa igranje z boti ni kj preveč hudo dobra zadeva ker furajo vozila ko eni krempi, tko da to je definitivno špila samo za online
Int€l inside, IDIOT Outside

Orchestra ::

Da malo oživim temo; ta igra je podn.

Več "pre-release kravala" nardijo, slabše je.

Zgodovina sprememb…

BluPhenix ::

Lahko to malo bolj argumentiraš, ker to kar si napisal ni nič. Popolnoma nič.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Timx ::

A se to da sam na singleplayer igrat

Tr0n ::

Samo multiplayer.

Timx ::

Aha,sam zakaj ko si dam js serverje iskat nič ne najde?

Orchestra ::

"Lahko to malo bolj argumentiraš, ker to kar si napisal ni nič. Popolnoma nič."


Gameplay - mi ne sede, vse je nekako (pre)hitro, kup enga spama s tisto deploy-mašinerijo,sniperjov kukr češ,vozila so krneki, kot da bi bila plastična, tank lahko uničiš s pištolco

Grafika-na low je živi užas(ne vem zakaj je v teh novejših igrah moderno, da najslabšo grafično nastavitev optimizirajo na nivo Prahistorica) na kej več je pa kr solidna

Fizka-plastična vozila sem že omenil, vse skup ena beda,tanki kr po zraku frčijo...aja pogrešam ragdol physics, mi grejo na živce animirani deathi(30 playerjev pobitih leži na tleh z eno nogo u zraku :| )

Animacije-1. osebne v redu, 3. osebne na večji oddaljenosti so pa tud total zanič, kot da bi lagalo vse skupaj,

Tole je blo bolj tko na hitr, drgač pa lohk povem, da gre za pohabljeno kopijo starega ET-ja in dodatkom ščepca...ne..kr cele pesti quake tempa, ki sploh zravn ne paše in pogumno povem, da je skor boljša igra kot bf2142.

lp

Ps.Lookin' forward cod4, sam mi neki govori, da bojo tolk zajebal s tistimi unlocki orožij, statistikami(v smislu pimp my e-pen0r) in raznimi dodatki, ki ponavadi povzročijo ne-fer situacije in jih klani ne marajo

Zgodovina sprememb…

BluPhenix ::

Torej te bolj kot kaj drugega muči grafična podoba oziroma šminka. Res neverjeten razlog, za definicijo igre kot poden. Objektivnost pa taka.

Zi zadevo resno igral al si poizkusil samo demo? Si igral v kakšni uigrani ekipi al samo z nekimi newbi, ki iščejo frage ne igrajo pa za doseg ciljev?

Tole je blo bolj tko na hitr, drgač pa lohk povem, da gre za pohabljeno kopijo starega ET-ja in dodatkom ščepca...ne..kr cele pesti quake tempa, ki sploh zravn ne paše in pogumno povem, da je skor boljša igra kot bf2142.

WTF? ET sem igral 4 leta, dokaj redno. Tempo je enak, do določene mere pot do neke točke pohitrojo vozila. Po drugi strani niti ni toliko razlike, ker so te točke precej bolj oddaljene ker so karte precej večje. Qakeja je pa dosti noter ja ... saj je Quake Wars.

Vozila delajo precej damageja, ja ... ampak IMO ga je še vedno delal več mortar v ET, v kolikor ga je sekal nekdo, ki je z njim znal delat.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Tr0n ::

Meni je tudi en velik MEH tale spil. Wannabe BF that couldn't.

Orchestra ::

Torej te bolj kot kaj drugega muči grafična podoba oziroma šminka


Razmisli zakaj sem pod prvo alinejo dal gameplay,valda ne zarad tega,ker bolje zgleda

-Ce bom kupil to igro jo bom kupil samo zaradi modanja(pravjo da bo super podpora)

lp

Zgodovina sprememb…

BluPhenix ::

Aja, pa si res napisal gameplay ...

Gameplay - mi ne sede, vse je nekako (pre)hitro, kup enga spama s tisto deploy-mašinerijo,sniperjov kukr češ,vozila so krneki, kot da bi bila plastična, tank lahko uničiš s pištolco

Če ti ne sede in ti je prehitro, še ne pomeni, da je igra crap. Spama z deploy mašinerijo, kup sniperjev? Si igral kdaj ET? Nisi nikoli doživljal tega, da si crknil, vsakič, ko si zapustil spawnpoint. Bodisi te je sesul mortar, airstrike, air support ali pa kakšen panzerfaust. Da o odlični kosilnici v obliki MGja, sniper pušk, ter avtomatske z dušilcem ne niti govorim. Tank lahko uničiš s pištolco? To nisem še videl da bi komu uspelo. Predvsem zato, ker ni imel šanse stati tako dolgo polek tanka. Zakaj bi pa bila vozila drugače plastična nimam pojma. Tanki po zraku frčijo .. ta mi je tudi nova. Fizika sicer res ni na nekem visokem nivoju, ampak do neke mere je. Pri vozilih se še najbolj pozna. Še posebno, ko ti odstrelijo eno kolo in voziš samo eš po treh.

Animacije-1. osebne v redu, 3. osebne na večji oddaljenosti so pa tud total zanič, kot da bi lagalo vse skupaj,

Potem nisi še videl kako delujejo italjani v MOH:Airborne na low kakovosti.

Grafika-na low je živi užas(ne vem zakaj je v teh novejših igrah moderno, da najslabšo grafično nastavitev optimizirajo na nivo Prahistorica) na kej več je pa kr solidna

1. Bil je Prehistoric.
2. Sej je prav, da je optimizirana na tak nivo, sej v tem je point grafike na low. Razumeš, da lahko tudi tisti z ne G8800 igramo.

Torej na podlagi enega demota, ki ga igra kup newbijev ti povlečeš sklep o igri. Fenomenalno.

Čakaj bom tudi jaz: Ta igra rula.

P.S.: S tem, da sem jo jaz kupil, jo igram vsak dan vsaj 1 uro in to s sposobnim folkom. Sej ni možnosti da sem pristranski ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Aggressor ::

Pusti jih, Phenix ... očitno so igrali vsega skupaj kako urco. Ko daš skozi nekaj dni, vidiš, da reč ni BF in tudi ni BF wannabe. Prej kot karkoli drugega je to ET. Ima svoje slabe plati in trenutke in osebno mi je pehotna dinamika v BF bolj všeč, ampak ko daš skupaj celoten QW sistem, je precej globlji kot karkoli, kar uspe BF spraviti skupaj.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Orchestra ::

Bil sem v obeh betah in demotu, tko da vem za kaj se gre.

V glavnem, kaj smo ugotovili iz vsega tega?Jah me ni všeč, če je pa tebi je pa to tvoj problem.

lp

BluPhenix ::

No, to pa je nekaj drugega kot:

Da malo oživim temo; ta igra je podn.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Kenpachi ::

To, da je nekomu všeč. ni problem, je kvečjemu užitek, mar ne?
Zaraki Kenpachi.

crazy-lemon ::

kje pa se lahko kupi original v kateri trgovini ?

MadMicka ::

V bistvu je ta game zelo dobr.

Problem je le v toliko, da je nekoliko bolj zapleten od ostalih streljačin in potem tistim, ki niti ne vedo, kaj in kako špilat, pač ni všeč. Moraš pač poznat mape in obvladat vse clase tako od STrogov kot od GDF-jev, sicer je bolje, da igraš npr. človek ne jezi se :))

Game, tako kot vsak drug, se lahko kupi v vsaki štacuni, ki prodaja tovrstno šaro, lahko pa tudi preko neta, npr. od Mantisa, ceneje pa je, če ga d/l kar iz originalne www. strani.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

BluPhenix ::

No, po posedovanju igre skoraj 2 meseca in nekako rednem igranju moram reči, da mi je kljub nekaterim pomankljivostim (kje je mortar, damn) vsak dan boljša. Končno so se ljudje naučili uporabljati clase in marsikdaj tudi na public serverjih doživiš kakšno odlično rundo, oziroma je takih vedno več.

Kako imate drugi kaj izkušnje, a sploh še kdo igra? Kakšen slovenski klan?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

KTr1sk ::

a to je kao nadaljevanje Quake4? Se splača kupit za single player?
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

MadMicka ::

To ni mišljeno za single player. Gre za on-line, za moje pojme najbolj domišljeno teamsko streljačino.

KTr1sk ::

To ni mišljeno za single player. Gre za on-line, za moje pojme najbolj domišljeno teamsko streljačino.

No to sem hotel izvedeti, hvala, samo nekaj še, a ta je prišla za quake4, torej Quake 5 ne obstaja?
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

iLichu ::

če mogoce se ne veste,je DICE kopiral Enemy Teritory in naredil Battlefield serijo...tko da ni nc tole Wanna be BF...

Kenpachi ::

Quake 5 ne obstaja (še).

Itak je za Wolfi nostalgike že napovedan novi Wolfenstein. Če bo njegov MP podoben kot MP v originalu, je zmaga zagotovljena. ETQW me ni kaj preveč pritegnil, pa tudi večine Wolf/ETjašev, ki jih poznam tudi ne.
Zaraki Kenpachi.

iLichu ::

jst sm pa igral QW:ET multiplayer demo,pa je kr dobr blo :D sam mi skoda dnarja za igro :'(

destroyer2k ::

iLichu

Hmm od kod si dobil to idejo. Dobro zasnova je podobna, ampak vseeno ni tako enako kot misliš, meni osebno je bf serija veliko bolša po gameplay kot enemy territory (ne quake wars ampak taprvi ET).

iLichu ::

"priblizno dve leti nazaj smo naznanili,da delamo Enemy Teritory:QW,"pove Wedgwood. "Prav tako smo povedali,da bo futuristična igra,ki se bo dogajala nekje leta 2060,zraven pa priložili konceptne sličice 'walkerjev' in 'žirokopterjev' - nato pol leta kasneje EA naznani,saj-veste-kaj."

"Ko smo naznanili Wolfenstein:ET se je isto leto prikazal Battlefield 1942.Malo za izdajo Wolfenstein:ET se je pojavil dodatek za BF1942-Weapons of WW2-ta je vseboval iste elemente kot W:ET.Počaščeni smo,da se naše ideje množijo in so všeč tudi drugim-ampak ne menimo,da imamo konkurenco"

"Sami smo navdušenci nad BF serijo in nad Tribes in UT..nekaj časa smo celo gosili BF serverje na nasem strezniku.Zelo smo se zabavali z njihovimi igrami,ampak le-te so zelo drugacne od nasih "

destroyer2k ::

iLichu

Še vedno to nič ne pomeni, sam poglej diablo 3 komaj zdaj zvemo za njega, v razvoju pa je že bil okoli 2 lete (če pa gremo še prej pa so ga delali pred kakšnim 5 letim nazaj ampaj je bil po gameplay slab in so rekli da ne bojo nadeljevali razvoj.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ET:QW - beta key

Oddelek: Igre
252152 (1220) Mavrik
»

Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
505440 (3907) strictom
»

COD-s vs CS-s

Oddelek: Igre
342326 (1684) Pesimist
»

Kaj najraje igrate (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
716790 (4969) Orchestra
»

Kaj podobnega enemy territoriju?

Oddelek: Igre
61298 (1165) steev

Več podobnih tem