» »

Halo 3 ODST

Halo 3 ODST

Master Chief ::

Ce je ze slucajno ze tema, jo premaknite. Meni odlicna igra, jo trenutno igram. Najbol mi je vsec singularnost zgodbe, vzdusje in night vision grafika. Spet so nazaj medic packi, in s tem manj jurisanja in vec taktiziranja. Zanimivi so tud phone logi na postajah v New Mombasi v Afriki, kjer se ta Halo storija dogaja. Pa vi?

Berserker ::

Štorija je bolj tak tak, sicer pa je grafika obupna(sploh glej palme v drugi misiji), AI je tudi bolj tak tak, z kolegi smo obrnili na legendary(sam tako ali tako nebi mogel XD ) pa so nekateri sovražniki pretirano vzdržljivi ker ti streljiva takoj zmanjka, drugače mi je bila najbolj všeč tankovska misija, o neki taktiki tudi ni nevem govora pač premalo prostora. Ta igra je bolj namenjena MP, me pa zanima če je slučajno kdo probal halo reach beto in kako se mu zdi ?

Master Chief ::

Ja, tr33k glede grafike se pravim night vision je ok, drugac je itak pretemno. Pac halo pogon, ni naret za naravo.Jaz igram na normal in je res da ponucas cele sarzerje da jih utisas :) Kak pa ste coopali tam ko si sam? Mas sgt Johnsona odprtega?

Berserker ::

Pri misijah ko si sam imaš seveda zraven frenda, za tega sgt johnsona pa nevem moral bi pogledat.

LunKi ::

Špil je totaln skret in sramota za bungie. Govorim kot fan halo1 (edinega pravega Halo), za katerega sem že leto pred izidom vedel da bo franžiza (žalostno kako še vedno ne znajo iztržit potenciala originalnosti in clean combata iz originala). V glavnem če bi blo na arcade tole ne bi nč reku, ampak 60 zelenih za tole je pa gangbang nateg...če je že kdo dal več kot 2EUR za medij.

R-H-O ::

Zdej pa lpo počasi!

tr33k:
Halo Reach beta pride ven šele pomladi 2010.

Master Chief (izvirno ime za forum, tudi jaz sem hotel takega met..):
Za coop potrebuješ samo še en kontroler (in enega tipa k ne bo obupal ko mu bo brute s kladivom razbil betico). Za odklenit Johnsona bi moral kupiti pre-order verzijo, ki pa je stala preveč, pa še dobi se jo samo iz Amerike (participating retailers) (pred 22.9. Jaz sem pre-order verzijo naročil, vendar sem dobil navadno, tko da so me prko ebaya nategnli.

LunKi:
Na nek način je res bil halo combat evolved tha best. vem tudi da je šlo vse dol :(
cene pa so za vsak nov špil na 360 približno enake.

Če kdo rad igra firefight, naj me da pod frende (PLZ).
GamerTag: longlegs Mark
XBOX 360 in en švoh comp.
Rabš kej vč!?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: R-H-O ()

LunKi ::

Glihkar obrnu iz spoštovanja izvirnika...razmišljam o tožbi bungie-a iz malomarnosti in pohlepa :). Tudi klasično za njih...NI KONCA! Slaba u glavnm.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LunKi ()

Berserker ::

Jaz sicer enke nisem igral pa dvojke, vsekakor mi je bil navaden HALO 3 vsekakor boljši, sploh ko greš z 5 kolegi(champaign jih lahko gre celo 16) coop na legendary. Bom še enkrat ponovil da je tukaj najbolj važen MP, v tem je ODST boljši saj vsebuje vse mape in mode ki jih moraš za HALO3 posebaj kupit z M$ točkami da lahko sploh igraš MP ranked match oz ostale mode.

R-H-O ::

tr33k, vsekakor se ti vidi, da je bila halo 3 prva halo igra ki si jo igral...
CAMPAIGN: 1-2 igralca na enem xboxu, 2-4 preko xbox live. Ne 16 igralcev, ker bi bilo na campaign to berzveze (kot easy-2).
Pred nabavitvijo heroic DLC in mythic DLC se da jit od obeh strani (social in ranked) 2 playlista.
(v vsakem primeru lahko igraš ranked tudi brez da bi kupil DLC-je)
XBOX 360 in en švoh comp.
Rabš kej vč!?

laught ::

Pa halo je itak mp špil, tak da nevem kaj se za sp jočete.

R-H-O ::

Pa halo je itak mp špil, tak da nevem kaj se za sp jočete.

Yp, res je.
XBOX 360 in en švoh comp.
Rabš kej vč!?

LunKi ::

Kaj k je mp u ***** :). AR so zajebal čist, en navadn peashooter. Ostala orožja so bl zeh kot ne. Edin vozila so izboljšal, ampak filinga enke niso nikol več ponovil, tud še pred pol leta k sm jo probu. ODST je finančna inekcija za reach, torej nateg, get over it.

Berserker ::

MP je na drugem dvd-ju.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

E3 2009 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19614273 (701) oo7
»

Halo: The Master Chief Collection PC

Oddelek: Igre
363052 (1332) oo7
»

Playstation 3 slim ali xbox 360 elite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Konzole
32849041 (39309) St235
»

Konzole in piratstvo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
1237304 (4354) Berserker

PC proti konzole

Oddelek: Igre
462005 (1455) Mavrik

Več podobnih tem