Forum » Omrežja in internet » WiFi omrežje-pomoč
WiFi omrežje-pomoč
Srakopir ::
Rad bi vzpostavil domače wifi omrežje. Imam ADSL (1mb/256kbs), modem Sagem Fast 3344. Ne potrebujem neke profesionalne zadeve, ampak najbolj preprost in učinkovit sistem. Da bo povezava stabilna.
Razmišljal sem o menjavi modema za Sinope ali pa nabavo PCMCIA kartice. Kakšno mnenje?
Razmišljal sem o menjavi modema za Sinope ali pa nabavo PCMCIA kartice. Kakšno mnenje?
zee ::
Kupi router.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
srus ::
Po štirih letih se se odločil za menjavo Siola z T-2. Dotolkla sta me nestabilen siol+ TV vmesnik in zanikrna kvaliteta MPEG4 kodirane slike.
Po menjavi opreme, bom v nekaj dneh imel eno Sagemovo PCMCIA kartico viška. Če si zainteresiran zanjo mi pošlji ZS. WiFi omrežje je delovalo brezhibno.
Po menjavi opreme, bom v nekaj dneh imel eno Sagemovo PCMCIA kartico viška. Če si zainteresiran zanjo mi pošlji ZS. WiFi omrežje je delovalo brezhibno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless programOddelek: Programska oprema | 4008 (2073) | zan5 |
» | Star Laptop brez WLAN karticeOddelek: Strojna oprema | 1079 (949) | jan01 |
» | Wireless za starejši laptopOddelek: Kaj kupiti | 1144 (1027) | M@73Y |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44076 (19616) | imallears |
» | brezžična povezava in prenosnikOddelek: Omrežja in internet | 5371 (5162) | guest89 |