» »

Baterija za notebook

Baterija za notebook

Pithlit ::

Prenosnik ze mi je začel pregrevat, pa sem ga dans odpru, za vsaki slučaj sem tud baterijo odklopu. Seveda je bil poln prahu, tko de sem to ven spihal in ga sestavil nazaj. Zdej pa ko ga vklopim se mi na ekranu pojavi: Li-Ion EDVI Voltage Invalid; Li-Ion EDVF Voltage Invalid; Li-Ion Charge Voltage Invalid; Li-Ion Design Voltage Invalid... ter isto za NiMH.
A sem ful u dreku:'( al je to samo kaka leva finta, da me prisiljo it na servis?

GericomOverdose3, PIII 1Ghz, 512 Ram

Aja pa to sm pozabu :8) , Hkrati s tem sporočilom se mi pa še ventilator ugasne!!!

Highlag ::

Sigurno ti je kak vijak ostal! :D

Kaj pa odpiraš prenosnike:P

Ja sigurno! Sej ma le enih 6 vijakov not... sicer pa sm probal tud brez baterije zalaufat mašino pa napiše isto. Ker se pa odpiranja tiče: ni blo prvič:D (sam je prvič to ven pljunu:( ) in pa ne mislim dajat 10 jujrev samo zato da mi ga en butelj spiha! Če kdo ve kaj mu fali naj pove... (ne vem zakaj me v Anni-ju ignorirajo)

Zjeban ::

Verjetno si se prijel za kakega dela pa je prišlo do statike.Čudno da ti napiše neveljavna voltaža ko je prkloplen na omrežje!Ker prenosnik pa maš?COMPAQ?

Ja, pa tud u WinME mii pravi da ga mam priključenga na izmenično čeprou mi laufa na batriji! ;(( pa nimam pojma zakaj. Dios sem tud že obnovu... :( Mam pa gericoma, P3 1Ghz. Ampak hlajenje mi pa zdej dela ko šus! :D Učeri sem ga pustu laufat 10 ur (2 dni nazaj je zdržal samo 2).

DeLonghi ::

Pelji ga na servis..sej imas garancijo..pac povej da ti nekaj ne stima z baterijo
Kako mislis da te ignorirajo?
Kolker vem, so tam precej v redu ljudi?
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

Ignorirajo me tko de sm na 3 majle dobu 1 odgovor, pa na cca 15 tel. klicev so se 2x oglasil! Sicer pa sm klical na gericomov servis pa prav tip de "je BIOS!"- "Je nov!;(("- "probaj starejšga."- "Sm že, vse 3."- "pol je pa baterija..."- "če pa dela isto tud brez baterije."- "Osveži baterijo!"- "Ne gre ker v BIOSU ni opcije!"- "Ja pol je pa BIOS!"... Mislim, halo?:'(

Aja, garancija ne krije stroma! (Zdej mi je nekako jasno, zakaj je stvar poceni) Če gre napajalnik al pa baterija u kurac kupi novo. Sicer pa zadeva deluje, sam nisem siguren če je res tko neškodljivo kot zgleda (cel dan se na servisu ni noben oglasu!), edino kar je nerodno je, de se mi stvar ugasne brez opozorila, ko se baterija sprazni 8-O

DeLonghi ::

Tako kot sem rekel...nesi zadevo tja, da ti povejo kako in kaj s tem...ziher ti ne bodo racunal zadevo samo za nasvet oz. izvor napake...v glavnem oni so tam, da preverijo...ce bo kostalo kaj te bodo ze opozorili prej-ne skrbi...lahko je samo kontakt - sem imel ze tak primer
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

No ja, sej v bistvu sploh ni druge... čez kak teden (upam de mi vmes ne crkne :8) )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
603208337 (16442) lopov
»

Nakup baterijskega vrtalnika - pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8923477 (16806) T0RN4D0
»

Nasveti glede baterije za prenosnik HP

Oddelek: Strojna oprema
166321 (6103) T0RN4D0
»

Prestigio prenosnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19518185 (10361) Utk
»

Prevare pri prenosnikih