Forum » Zvok in slika » Poker na tv
Poker na tv
Mohic ::
Bom kar tukaj vprašal, ker ne vidim nobene druge primernejše teme za mojo težavo hehe. A mogoče vesta, kdaj in kje si lahko ogledam poker v živo preko televizije. Včeraj zvečer sem gledal vendar se ne spomnim na katerem kanalu Vem pa da je komentiral Peter Poles in je šlo za pokerstars turnir.
SmeskoSnezak ::
DSF ma dosti te prenose. Kdaj? Poglej na netu za "tv vodiči" pa poglej spored. ;)
@ Pusti soncu v srce... @
Ahiles ::
Ponavad majo okol 21-00 pa vrjetno bolj random kot filer odajo ko ni prenosov posnetkov. Sem pa tud na sponka tv vidu zvecer tud okol 23 so mel EPT odaje. Prav tako ma DSF tud dokaj random nametan razne odaje EPT, pokerstars, poker after dark etc.
LapD ::
Načeloma ima šport tv vsak večer ob 23.00 (vsaj tako se mi zdi, ker je vedno na sporedu, ko preklopim na štv). So pa večinoma posnetki posnetkov EPT eventov.
web&motion designer
R-S-LoVe ::
SIOL: Poker TV
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poker (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28660 (5993) | CoreySteel |
» | NHL FINALE - debata 2 poizkus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12208 (7622) | fantasycamp |
» | Liga prvakov bo na voljo izklučno naročnikom SiOl-a (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13429 (10668) | oo7 |
» | Kdo sestavlja sporede slovenskih TV postaj??Oddelek: Sedem umetnosti | 4709 (4067) | flipflop |
» | IP-TVOddelek: Omrežja in internet | 2032 (1441) | Tody |