Forum » Programska oprema » Norton Firewall 2k2
Norton Firewall 2k2
sidney ::
Ali ima kdo izkusnje tem firewallom? Po moje nekaj ni cisto OK. Ko sem ga instaliral, sem ga preizkusil na nekaj piratskih straneh, na mirc-u, rezultat: no alerts. Zone alarm, mi jih je blokiral v enakih pogojih vseaj ene 10 ali vec. Predlogi ???
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
SLO-Security ::
Pravilno ga skonfiguriraj pa bo. Drugač pa jaz trenutno prisegam na Outpost-a .
Jaz sem imel prej probleme z FTP strežniki. Kadar sem se hotu povezat na strežnik, vsakič je javu trojanca. Še dober da sem ga dobu zraven plate in mi je omogočal 3 mesece brezplačne uporabe. Valda, tega časa ni dočakal .
Jaz sem imel prej probleme z FTP strežniki. Kadar sem se hotu povezat na strežnik, vsakič je javu trojanca. Še dober da sem ga dobu zraven plate in mi je omogočal 3 mesece brezplačne uporabe. Valda, tega časa ni dočakal .
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO-Security ()
BoO ::
SLO-Security:
Katero verzijo pro ali free? Kakšne so bistvene razlike?
Katero verzijo pro ali free? Kakšne so bistvene razlike?
An approximate solution to the right problem is more desirable than a precise solution to the wrong problem.
SLO-Security ::
FREE,...pro verziji se ne splača kupovat.
"Bistvena" razlika je v tem, da si lahko firewall zakleneš na geslo, več uporabniške nastavitve, nekoliko boljša podpora za delovanje v mreži...jaz sam uporabljam free + plugin-e,...pa dela fenomenalno . Tudi pri hitrosti strani se pozna, ali pa pri zatiranju oglasov,...
"Bistvena" razlika je v tem, da si lahko firewall zakleneš na geslo, več uporabniške nastavitve, nekoliko boljša podpora za delovanje v mreži...jaz sam uporabljam free + plugin-e,...pa dela fenomenalno . Tudi pri hitrosti strani se pozna, ali pa pri zatiranju oglasov,...
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
sidney ::
ABX: Keep hackers out and personal data in
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650890 (8427) | Domini tm |
» | pfsense (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10472 (6178) | SeMiNeSanja |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131843 (21330) | Qushaak |
» | Varnost in InternetOddelek: Omrežja in internet | 2393 (1873) | ABX |
» | Kratek uvod v FreeBSD (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Operacijski sistemi | 65777 (29515) | Prospekt |