» »

Mobitel džabest v tujini

Mobitel džabest v tujini

ffka ::

Sem naročen na džabest paket kateri znaša 15 €na mesec. Danes pa dobim račun 66€ wtf, seveda sem bil na hrvaškem in sem klical neki malega nevem, če sem se pogovarjal 1 min in bil sem 2x na internetu tudi ne dolgo in danes mi tam reče na mobitelu, da sem biv na internetu zelo veliko da je tak račun. Ali je imev kdo tudi tak problem? In ali res ni druge rešitve kot plačat položnico :s

Lp
  • polepsal: Mavrik ()

Mavrik ::

Prenos podatkov s tujine je drag.

Poglej natačno izpisek na računu, da boš videl koliko si dejansko prenesel.
The truth is rarely pure and never simple.

buneech ::

Uporaba interneta v tujini je draga, sploh se pa ne obračunava več po času, prebitem na internetu, ampak po prenesenih podatkih.

bond007 ::

Zlo drago je ja .. jst sm za vsak priklop na net in cca 4kB prenosa (vklopljena navigacija) plaču 0,5€. Če kej druga na netu delaš, pa verjamem, da lahko komot 50€ nanese...

techfreak :) ::

Vem, da sem dobil SMS, da je gostovanje v tujini na nekem operaterju ceneje ... grem pogledat na stran in mi prenese 700kb, kar nanese prb. 6€.

Lipepipe ::

Popolnoma enak problem kot ffka, sam da je bil račun 40 €. To so ti sosedski odnosi s Hrvati, prideš za en teden k njim na morje pa te ogoljufajo kjer morejo.

tx-z ::

Js nasledn let k grem na hrvaško sploh ne bi mobitela uzel s sabo..Smsi po 0.5€, klici dragi k nvem kaj..Internet pa itq :))
tx-z

martincek1 ::

Na Hrvaškem vzameš VIPME kartico, plačaš še dodatko pomoje 6€ in maš za manj kot 20€ 200Mb prenosa.. kaj še hočeš? :)

T-h-o-r ::

lol 20€ za 200mb
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

krneki ::

Kolk je pa pri nas podoben predplačniški paket?

ffka ::

In zanimivo je to da mi 2 tedna , ko sem prišel iz morja pošlejo sms , da mi izklaplajo internet u tujini , da račun nebo previsok zato , ker sem bil 2x na FB , bemu mater , poklicu jih bom in zahteval izpisek klicev in vsega .

lp

martincek1 ::

@T-h-o-r

grem pogledat na stran in mi prenese 700kb, kar nanese prb. 6€.

Zlo drago je ja .. jst sm za vsak priklop na net in cca 4kB prenosa (vklopljena navigacija) plaču 0,5€.

Popolnoma enak problem kot ffka, sam da je bil račun 40 €.

Še zmeri mnenja da se ne splača?

DominusSLO ::

Jst sem tudi prejšnji mesec dobil sms, naj pokličem neko gospo na mobitel. Seveda jo pokličem in baba mi pove, da so opazili povečano porabo in da bodo zahtevali plačilo vnaprej, če bom nadaljeval s takim tempom. Sem rekel samo v redu, nasvidenje. Sploh se nisem zavedal, da me je v bistvu "prosila" naj manj kličem. Namesto, da bi se mi zahvalila, me je takorekoč napizdila. Takrat sem imel nekaj čez 150eur in me pol več niso nadlegovali, na koncu meseca pa je zneslo 262eur. Poleg tega imam naročnino na mobitelu že kakih 10let. V glavnem skregano z zdravo pametjo. :)
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

WaterBoy ::

Skrb za boge uporabnike. :) Od koelga sestra je mela neki več k 300€ zarad facebooka, moja punca pa na simobilu zaradi klicev mame in ona njo nekaj več kot 100€. Tujina je drag šport. :))

sidd ::

tujina še kr, EU niti ne več tak :P
no idea for signature
signed
I

tomos ::

Bil sem na hrvaškem na fotrovem fonu sem nekaj na facebooku pogledal kakih 15 minut in je mel 100€ za plačat. Stric je pa mel 487€ sam ma to srečo da mu služba plača.

pharaon ::

Ne obsojam vas, ampak js enostavno ne zastopim kaj počnete na dopustu na FB, in raznih "času in kraju nepomembnih" straneh....js na morju še niti nekrat nism pomislu na to, da bi šel gledat mail, kaj šele razne FB in ostale zadeve....a je res treba vsak dan vedet kdo se ravnokar tušira in kdo je včeraj jedel banana split?

Se opravičujem če sem koga užalil, samo nisem se mogel zadržat pr teh komentarjih...pa da me ne boste narobe razumel, sem absolvent računalništva, dost presedim za kompom, sam ko sem pa na morju, sem pa na morju in ne na FB....oz karkoli nepotrebnega, ki bi me stalo ogromne vsote denarja za brezveze, odklopim.

LP, Aljaž
:)

AndrejS ::

Facebook je drag šport , zato raje premislite... raje se kopajte , sončite in ližite sladoled... saj ste na dopustu.
Pa ne vem zakaj hodite na hrvaško, ki je zelo draga in negostoljubna

WaterBoy ::

Nekaj me zanima. Mam Đabest in če kličem na hrvaško osebo ki je drugače na simobili se mi bo odštelo od klici v tuje omrežje ali prištevali zraven klici?

BadB0y ::

Nekaj me zanima. Mam Đabest in če kličem na hrvaško osebo ki je drugače na simobili se mi bo odštelo od klici v tuje omrežje ali prištevali zraven klici?

Menda ti bojo zaračunali posredovanje klica v tujino.

tx-z ::

Če si ti v sloveniji nima veze kje je tista oseba k jo ti kličš. Edino kr šteje je kje si ti, kerga ponudnika maš ti pa kerga ponudnika ma on... :P
tx-z

Bor H ::

zigam ma prav, tebi je vseeno kje je naslovnik, zato pa plača on dohodni klic

ahac ::

Če ti je tolk pomembno, da imaš dostop do FB greš pač v hotel/apartma/kamp, ki ima wifi. Problem solved.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

__Devil__ ::

Zdravo!

Kolega ima itak paket že skoraj 2 leti in ga zanima, kaj mora posluati na mobitel, da spremeni paket na "DŽABEST". Baje da moraš poslati nek SMS. džabest na 1919 in se aktivira. Oz. nekaj podobnega. Lahko kdo pove prosim kaj mora poslati, da bo imel ta paket?

Je pravilno džabest na 1919 ?

Bor H ::

Pojma nimam ampak obstajata dva načina: al pogleda na www.mobitel.si, v primeru da ni funkcionalno nepismen bi skor mogu najdt, ali pa pokliče na 041 700 700 (center za pomoč naročnikom) kjer mu bodo povedali kaj more narediti, ali pa mogoče kar sami uredili..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

internet hrvaška (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11128440 (11072) Daniel
»

Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25846299 (20177) profii
»

Vaš ponudnik mobilne telefonije

333838 (2720) zee
»

Itak Džabest

499672 (7906) WaterBoy
»

Orto u nulo (strani: 1 2 3 )