» »

Vaš ponudnik mobilne telefonije

Vaš ponudnik mobilne telefonije

knesz ::

Ker je trenutno na slovenskem tržišču kar nekaj ponudnikov mobilne telefonije, bi bilo zanimivo slišati katerega vi trenutno uporabljate kot primarnega ter koliko ste jih že zamenjali.
Osebno sem začel pri mobitelu, gasilska naročnina, ta je še vedno v uporabi za sms alarm, bil sem pa pri simobilu, trenutno pa pri debitelu.
Pa vi?

zee ::

10 let na Mobitelu, od konca februarja 2009 na Simobilu.

Razlog menjave: 10 mesecev cenejsa narocnina + opazno drazenje Mobitelovih storitev za uporabnike z nizko porabo
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zeberdee ::

1. Osebno Simobil. Berry. Glede na to, da sem dobra stranka - 60-100€, bi mi kdaj lahko v firmi prišli nasproti. Pa mi ne.
2. Službeno TušMobil. Hja. Uporabljam ga nekaj dni, v stanovanju, v centru Kranja moram iskati signal. Bmo videli, kakšen bo račun... No pa saj ga ne plačam jaz.

tomaz- ::

prej cela firma na Mobitelu, zdaj tri mesece na Simobilu. Moram rečt, da se kar opazno pozna pri računih. Sicer mi firma plača račun, ampak vseeno :-)

luky ::

Prej pri Mobitelu, sedaj pri T-2, veliko cenejše.....
luky!

Hardstyle ::

Od začetka Simobila se še nisem premaknil, prej predplačniški paket (halo) sedaj pa Orto v nulo že pol leta.

Hitch-Hiker ::

Najprej pol leta mobi paketek, sem sesul telefon (padel po tleh, odlomu anteno...).
Zdaj pa pr simobilu že kaj pa vem kolk cajta, kake 8 let.
Sam bi lahko dal simobil kaj več tistim k smo skor od samga začetka zraven. Mal so preveč škrti.
Drugač pa kul. V tem cajtu so se premaknil tolk naprej da mi doma lovo praktično po celi bajti. Na začetku sem nekaj časa iskal signal po 2 sobah. :)

djordjevic ::

Najprej enih 5 let Mobitel, zdaj pa približno toliko časa Simobil. Pri prvem kljub študentskemu paketu nisem spravil računa pod takratnih 10k, pri drugem imam na poslovnem dobrih 20 evrov. Edino, kar Simobilu rahlo zamerim, je, da so se začeli vesti 'mobitelovsko' - zavedajo se, da so osvojili velik tržni delež, kar se že in se še bo poznalo predvsem pri cenah terminalov in storitev.
No grave is deep enough to keep us in chains.

WaterBoy ::

Že od malih nog pri mobitelu. Ne vidim razloga po menjavi operaterja. Od mobi pršu preko penzjona in študenta do đabesta. :)

Bor H ::

Mobitelov od vedno, najprej kake tri, štiri leta predplačniško zdj pa že 5+ let naročnina. Šit...kolk časa že vlačm mobitel povsod s sabo..

bluefish ::

Že od samega začetka na Simobilu, najprej s Halo, sedaj na naročnini.

energetik ::

Že ves čas na Mobitelu, Mobi paket. Porabil 5€ na mesc. Zdj pa mam itak služben telefon, plača firma. Dokler bo tako, mi je vseeno pri katerem sem, potem pa bo T-2 verjetno že razširil UMTS omrežje... :D

dela ::

Kakih 5 let bil na mobitelu - dijaški/študentski paket, lani pa prenesel številko na Izimobil, ker malo telefoniram in se mi ne splača naročnine plačevat.

Sicer sem zadovoljen, če bom spet menjal operaterja, bo pa to verjetno T-2, ostali nimajo nič mikavnega zame. Oranžni operaterji mi ležijo, zgleda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dela ()

Ted ::

Iz študentskega na džabest. Naslednje leto migriram na Simobil - ko ponudijo kak pameten telefon za zmerno ceno. Ostali doma so sedaj vsi na simobilu, največ se kličemo med seboj tako da se oreng pozna.
Mah...

knesz ::

Vse kaže, da bom zaradi siolove podražitve tv programov po novem še naročnik T2 mobilne telefonije (brezčasni vdsl) :)

Ice-Heki ::

Najprej Mobitelov Mobi, potem Simobilov Halo, potem Simobilov Orto, sedaj Mobitelov Džabest.
Razlog za spremembo je bil ponavadi ta, da se je skupina ljudi, s katerimi se največ pogovarjam premaknila iz enega, k drugemu operaterju (+ Džabest ima več prenosa podatkov kot sedajšnji Simobilov Orto)

šernk ::

že od začetka mobitel, do predkratkim še na kartice...nato pa preklop na naročnino ko sem bil vse več po trafikah in črpalkah zaradi kartic :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

r5r ::

Od leta 1998 na Mobi, od leta 2004 na Mobitel Penzion paket, od leta 2006 na Mobitel Itak paket(ko je prišel ven), od leta 2008 na T-2.
And it makes me wonder.

kihc ::

Debitel, paket brez naročnine.
x

mtosev ::

Mobitel na kartico :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

jurre ::

Na začetku uporabe mobitela sem bil okoli pol leta na mobi paketu, potem pa pri simobilu na narocnino (od nekje leta 2000). Trenutni paket orto u nulo, nimam nobenih pripomb..

amacar ::

od 1999 simobil na kartice, potem 2003 prva naročnina Simobil (za mlade), potem 2005 naročnina Simobil (isti paket), 2007 naročnina Simobil (orto smart), jutre grem po novi telefon - Simobil Orto u nulo

Tilen ::

10 let na Mobitelu potem pa na Simobil, ker kupljen telefon ni bil odklenjen. Pri porabi 5€/mesec na kartice je pa načeloma res vseeno :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Ibex ::

2 leti sem bil pri Simobilu. Potem sem šel na Mobitel za 2 meseca. Zdaj sem pa pri T-2.

ahac ::

Od začetka Simobil Halo (na stari tarifi, ki se je že dolgo ne dobi več in je cenejša od trenutnih). Na Izimobilu ali Tušmobilu bi sicer plačal par centov manj, ampak pri moji porabi trenutno nima smisla menjat.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

dreamteam ::

jst sm pa že skos pr mobitelu...mam đabest paket in se mi to najbolj splača

Zgodovina sprememb…

r5r ::

Kaj Mobitel še ponuja Itak paket po 6 € ?
And it makes me wonder.

darkolord ::

Ne.

krentam ::

trenutno kartice, avgusta pa na džabest :)
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

Bananovec ::

nekaj podobnega kot krentam
trenutno kartice, drugi teden pa na džabest!

dunda ::

Mobitel - že vrsto let. Predvsem zaradi daleč najboljšega signala in tehnološke prednosti. Je pa nekaj dražji.
https://www.kacnje.eu

Trenutno Simobil, predtem pa skoraj 9 let Mobitel. Od julija naprej pa ne vem še, saj zaradi moje starosti (tj. 30 let) odpadeta paketa Đabest in Orto u Nulo.
zee

tlozej ::

zee je izjavil:

Trenutno Simobil, predtem pa skoraj 9 let Mobitel. Od julija naprej pa ne vem še, saj zaradi moje starosti (tj. 30 let) odpadeta paketa Đabest in Orto u Nulo.

Saj veš? Celo 30. leto, torej do 31. rojstnega dne...

LP

Aha. OK then.
zee

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
25846278 (20156) profii
»

Katera naročnina se najbolj splača?

172409 (1874) Jebac18
»

ORTO U NULO vs. Itak Dđabest

285952 (3626) St235

Itak Džabest - podražitev (strani: 1 2 )

5211653 (9472) Gandalfar
»

Orto u nulo (strani: 1 2 3 )

11012158 (8413) neres

Več podobnih tem