Forum » Igre » Hattrick-vprašanje
Hattrick-vprašanje
billgates ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim so skrbniki igre Hatrick meni, mojemu bratu ter prijatelju zaklenili ekipe. razlogi:
- Veliko predraga prodaja/nakup igralca ali igralcev,
- igranje z dvema ali več ekip in/ali njihovo lastništvo,
Prvo točko sta kršila brat in kolega. Največji problem je druga. Jaz in brat sva s koroške, prijatelj iz prekmurja in gm pravi da je vedno bil ip z vseh računalnikov enak čeprav smo se prijavljali z najmanj dveh različnih računalnikov. Jaz sem mu to povedal vendar : " Vso igranje kaze, da je samo eden igralec upravljal vse tri ekipe. Tu ne gre le za IPje, na katere se sklicujes."
On mi pravi povej kaj je bilo meni se pa niti sanja ne kaj naj mu povem.
Pred kratkim so skrbniki igre Hatrick meni, mojemu bratu ter prijatelju zaklenili ekipe. razlogi:
- Veliko predraga prodaja/nakup igralca ali igralcev,
- igranje z dvema ali več ekip in/ali njihovo lastništvo,
Prvo točko sta kršila brat in kolega. Največji problem je druga. Jaz in brat sva s koroške, prijatelj iz prekmurja in gm pravi da je vedno bil ip z vseh računalnikov enak čeprav smo se prijavljali z najmanj dveh različnih računalnikov. Jaz sem mu to povedal vendar : " Vso igranje kaze, da je samo eden igralec upravljal vse tri ekipe. Tu ne gre le za IPje, na katere se sklicujes."
On mi pravi povej kaj je bilo meni se pa niti sanja ne kaj naj mu povem.
Master_X ::
Kaj če bi mu povedal to, kar si tukaj napisal. Načeloma se z našimi GMi da veliko dogovorit... samo ta situacija pač ne zgleda najbolše. V bistvu ste oz. sta s prestopi kršila pravila in GM zdaj ne more tebi verjet, da ne upravljaš ti vseh ekip. Zato se pa med klubi, ki se prijavljajo z istega IP-ja ne prodajajo igralci oz. se prodajo po normalni ceni... pa ni problemov.
Če je ekipa (bila) dokaj nova, se preprosto prijavi še enkrat in začni znova.
Če je ekipa (bila) dokaj nova, se preprosto prijavi še enkrat in začni znova.
DarwiN ::
Kadar vas več igra prek istega IPja (naprimer vidva z bratom) bi to naj predhodno vnaprej sporočil GMju. Problem je pa predvidevam predvsem v tem da se je prijatelj iz prekmurja občasnu prijavil tudi ko je bil pri vama na obisku. Sploh pa če gre za očitno preveliko prodajo med dvema ekipa. To je najbolj očitna in najbolj nešportna prevara ki jo lahko narediš, in kazen mora biti !.
Vse se da dogovoriti z našimi GMji, so meni že 2x zaklepali , res pa je da ni šlo za denarne goljufije.
Best case scenario, vsi dobite primerne finančne odbitke.
Reči samo GMu da jagodo poznaš.
Vse se da dogovoriti z našimi GMji, so meni že 2x zaklepali , res pa je da ni šlo za denarne goljufije.
Best case scenario, vsi dobite primerne finančne odbitke.
Reči samo GMu da jagodo poznaš.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
billgates ::
"Če ekipa ostane zaklenjena, morate počakati 7 tednov, preden dobite novo."
To pomeni da moram pač počakat tak dolgo da mi dajo oni novo? Ali pa lahko že zdaj naredim drugo? (brez da bi mi jo takoj zaklenili)
To pomeni da moram pač počakat tak dolgo da mi dajo oni novo? Ali pa lahko že zdaj naredim drugo? (brez da bi mi jo takoj zaklenili)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 120062 (97885) | einstein :P |
» | HattrickOddelek: Igre | 1345 (1091) | eddy22 |
» | košarka EP07 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17273 (12096) | dejansan |
» | SP v košarki (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 19444 (14206) | glinik |