» »

po defragmentaciji, dostop zavrjen

po defragmentaciji, dostop zavrjen

jishiri ::

Zdravo.

ravno sem koncal z defragmentacijo 2TB omreznega diska... toda sedaj je nastala sledeca tezava... ko sem poizkusil odpreti datoteko na tem disku me je zavrnilo "dostop zavrjen". ponovno sem poizkusil preslikati omrezno mesto... preveril na strezniku za nastavitve skupne rabe, a je vse v svojem redu...

tako da bi vas prosil ce ima kdo kake take izkusnje...

hvala za pomoc.

LP JM

Malajlo ::

V kaj pa je to priključeno? Na mrežo? Je NAS? Je server? Kateri? Je to v gajbici z XPji in nato shareano?

ja je server 2003, mrezna 1gb... am ja sem ugotovil kaj je bilo narobe... ugotovil sem da so se nastavitve privilegijev za uporabnike zbrisale... zdaj si bom mogel nekaj casa vzeti da bo ponovno nastvil nazaj... drugace sem pa odpravil tezavo...

hvala vseeno..

LP, JM

Malajlo ::

Kako se lahko pravice izbrišejo?! Same od sebe ali kaj? To je pa nekaj novega... Do zdaj sem doživel da so se podatki zbrisali sami od sebe - ko je disk crknil.
Aja, kaj pa uporabjaš za en defrag program? Najbrž nekaj tretjega?

hja pojma nimam... hekkkkkerji??? O_o no resno.. pojma nimam kako se je to zgodilo, se pa je... vem pa tud da me nekaj ljudi caka da odpravim tezavico...

ja program je pa res neki ta tretjega.. kar od microsofta..:) no jaz pa nisem se dozivel da bi disk kar na 1x crknil...

no pa grem... pa LP JM

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
22168177 (58261) Icematxyz
»

downloadanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
131504 (1199) drzni86
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030080 (13514) darkolord
»

grafična ok, slike ni!!!???

Oddelek: Pomoč in nasveti
352511 (1931) polde66
»

Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
615036 (4264) Microsoft

Več podobnih tem