Forum » Pomoč in nasveti » zagon računalnika
zagon računalnika
mera ::
lep pozdrav
imam težavo ko zaženem računalnik mi napiše disk error ali pa please insert sistem disk.
kdo ve ali je kaj narobe z diskom ali je kaj drugega.
hvala
imam težavo ko zaženem računalnik mi napiše disk error ali pa please insert sistem disk.
kdo ve ali je kaj narobe z diskom ali je kaj drugega.
hvala
bluefish ::
Vstavi namestitveni CD/DVD od operacijskega sistema in uporabi Recovery Console in ukaza fixboot in fixmbr.
__Devil__ ::
Vstavi namestitveni CD/DVD od operacijskega sistema in uporabi Recovery Console in ukaza fixboot in fixmbr.
To je meni 3x napisalo iz neznanega razloga in sem moral 3x na novo nalagat win 7 :S. Fix-at pa nise mznal. k sreči sem moral 3x to naredit v 2 dneh, tako da še ni bilo kaj pametnega gor "na windowsu" :P
lp
mera ::
no men cdja sploh ne zažene več,takoj mi napiše disk boot failure insert system disk.
a je mogoče dvd rom zanič.
a je mogoče dvd rom zanič.
jishiri ::
poiskusi ko prizges komp daj takrat cd-dvd notr... to ponavad te enote zbudi... ce se bo cd zacel vrtet ko nor ti bi moralo zagnati...
LP
LP
__Devil__ ::
__Devil__ zanimiv men pa W7 ni dopocel nobenih neumnosti.. za 1x
Sem pozabil omeniti, da odkar sem aktiviral windows se mi to več ne dogaja (tok, tok)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 4361 (3812) | solatko |
| » | 2 oper. sistema - zbrisal enega - ne dela drugiOddelek: Pomoč in nasveti | 994 (888) | slovencl |
| » | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 2075 (1512) | pegaso |
| » | windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1095) | Azrael |
| » | update biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1253) | speljak |