Forum » Pomoč in nasveti » zagon računalnika
zagon računalnika
mera ::
lep pozdrav
imam težavo ko zaženem računalnik mi napiše disk error ali pa please insert sistem disk.
kdo ve ali je kaj narobe z diskom ali je kaj drugega.
hvala
imam težavo ko zaženem računalnik mi napiše disk error ali pa please insert sistem disk.
kdo ve ali je kaj narobe z diskom ali je kaj drugega.
hvala
bluefish ::
Vstavi namestitveni CD/DVD od operacijskega sistema in uporabi Recovery Console in ukaza fixboot in fixmbr.
__Devil__ ::
Vstavi namestitveni CD/DVD od operacijskega sistema in uporabi Recovery Console in ukaza fixboot in fixmbr.
To je meni 3x napisalo iz neznanega razloga in sem moral 3x na novo nalagat win 7 :S. Fix-at pa nise mznal. k sreči sem moral 3x to naredit v 2 dneh, tako da še ni bilo kaj pametnega gor "na windowsu" :P
lp
mera ::
no men cdja sploh ne zažene več,takoj mi napiše disk boot failure insert system disk.
a je mogoče dvd rom zanič.
a je mogoče dvd rom zanič.
jishiri ::
poiskusi ko prizges komp daj takrat cd-dvd notr... to ponavad te enote zbudi... ce se bo cd zacel vrtet ko nor ti bi moralo zagnati...
LP
LP
__Devil__ ::
__Devil__ zanimiv men pa W7 ni dopocel nobenih neumnosti.. za 1x
Sem pozabil omeniti, da odkar sem aktiviral windows se mi to več ne dogaja (tok, tok)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 4221 (3672) | solatko |
» | 2 oper. sistema - zbrisal enega - ne dela drugiOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (788) | slovencl |
» | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 1948 (1385) | pegaso |
» | windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (966) | Azrael |
» | update biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1155) | speljak |