Forum » Loža » Slovenske železnice
Slovenske železnice
blay44 ::
No zdej se pa tudi mi vozimo s hitrostjo kolesarja, ob neki, neki uri.
Zato so se spravili na eskiroj? Hitrejši so od našega javnega prevoza.
Poden.
Zato so se spravili na eskiroj? Hitrejši so od našega javnega prevoza.
Poden.
vedozelec ::
Podprite projekt: https://www.peticija.online/zanimo_z_gr..., www.drk.si
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

dronyx ::
Kot sem opazil, so kupili sprevodnikom neke nove prenosne čitalce. Zadnjič nekaj ni delovalo pravilno in ga je moral resetirat. Da se je zadeva ponovno zagnala je trajalo par minut. Vmes smo prevozili razdaljo ene postaje ko se je napravica zaganjala. Ampak ne dela počasi samo ponovni zagon. Prej stari čitalci so praktično takoj kartico prebrali, ta novi potrebuje bistveno več. Se mi zdi več kot pet sekund. Kupiš novo in je slabše kot prej?
Mi je pa en sprevodnik zadnjič zatežil, da sedim v prvem razredu, nakar sem mu jaz zatežil nazaj, da se že par let po prenovi vozim 50 km/h. In potem sva debaterila, kako hitro smo se vozili v socializmu s poljskimi gomuljkami in kakšen poden je sedaj, pri čemer zmečejo toliko denarja v prenove in nove vlaka. In ta sprevodnik mi je dejal, da je razlog za 50 km/h v tem, da nekaj ni v redu narejeno in da so prevelike vibracije na progi oz. nekaj takega. Če to res drži, torej spet klasična slovenska zgodba - važno da se črpa evropska sredstva, posel dobijo frendi oz. prava podjetja, narejeno pa tako, da potrebuje takoj sanacijo, pri čemer ne vedo kako potem to sanirat.
Mi je pa en sprevodnik zadnjič zatežil, da sedim v prvem razredu, nakar sem mu jaz zatežil nazaj, da se že par let po prenovi vozim 50 km/h. In potem sva debaterila, kako hitro smo se vozili v socializmu s poljskimi gomuljkami in kakšen poden je sedaj, pri čemer zmečejo toliko denarja v prenove in nove vlaka. In ta sprevodnik mi je dejal, da je razlog za 50 km/h v tem, da nekaj ni v redu narejeno in da so prevelike vibracije na progi oz. nekaj takega. Če to res drži, torej spet klasična slovenska zgodba - važno da se črpa evropska sredstva, posel dobijo frendi oz. prava podjetja, narejeno pa tako, da potrebuje takoj sanacijo, pri čemer ne vedo kako potem to sanirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Posodobitev železniškega prometa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30293 (21851) | Lonsarg |
| » | Modernizacija železniškega potniškega prometa (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11039 (9439) | Conini |
| » | Spletna prodaja vozovnic za vlak leto dni pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 34295 (28792) | 111111111111 |
| » | SŽ omogočil nakup vozovnic po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17580 (15277) | aborko |
| » | SŽ - 5 ur na vlaku od MB do KP? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 43189 (37262) | DuleKrtola |