Forum » Loža » SPAM
SPAM
shock ::
Dober dan,
danes sem v poštni nabiralnik dobil eno slovensko reklamo, skratka SPAM. Zdaj me zanima kakšna je regulativa glede SPAMa v Sloveniji, ali je to dovoljeno ali ne?
Mimogrede pa na dnu SPAMa piše:
Upam, da ste veseli/e tega sporočila. To sporočilo je bilo v izvirniku poslano iz info@hei.si. Vaš elektronski naslov je bil izbran zgolj iz spama in ni bil izvzet iz vdora v kakršenkoli internetni sistem.
Sporočilo ni verižno in je zgolj enkratne narave.
Če ne želite več prejemati podobnih obvestil v prihodnosti, odgovorite na info@hei.si, kjer v polje zadeva vpišite odjava.
V kolikor vas sporočilo ne zanima/zadeva, se vam opravičujemo za nastale nevšečnosti.
danes sem v poštni nabiralnik dobil eno slovensko reklamo, skratka SPAM. Zdaj me zanima kakšna je regulativa glede SPAMa v Sloveniji, ali je to dovoljeno ali ne?
Mimogrede pa na dnu SPAMa piše:
Upam, da ste veseli/e tega sporočila. To sporočilo je bilo v izvirniku poslano iz info@hei.si. Vaš elektronski naslov je bil izbran zgolj iz spama in ni bil izvzet iz vdora v kakršenkoli internetni sistem.
Sporočilo ni verižno in je zgolj enkratne narave.
Če ne želite več prejemati podobnih obvestil v prihodnosti, odgovorite na info@hei.si, kjer v polje zadeva vpišite odjava.
V kolikor vas sporočilo ne zanima/zadeva, se vam opravičujemo za nastale nevšečnosti.
dëych ::
Npr. iz svoje @domene x posljem mail na @domeno y in dobim ta odgovor nazaj:
Nimate dovoljenja za pošiljanje temu prejemniku. Za pomoč se obrnite
na skrbnika sistema.
Mail appears to be unsolicited --
send error reports to spam@domena y
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mejli, spam,... od kje emailOddelek: Loža | 12422 (8878) | japol |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19197 (14867) | antonija |
» | Aretiran spamer (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 9382 (7973) | t00r |
» | spam - koliko ga dobiteOddelek: Omrežja in internet | 2960 (2469) | Gandalfar |
» | Spam ali spam? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 13569 (11203) | poweroff |