Forum » Pomoč in nasveti » rac. steka
rac. steka
bodom ::
zio.
mam winXP in zadnje 3 dni tud ADSL. prej, ko nism mel ADSL-ja sledecih problemov ni bilo:
ko zazenem komp. se vse lepo nalozi, na net gre v sekundi, tud programi kot so edonkey2000 in imesh,...
cez nekaj casa (5min) pa mi zacne masina stekat, procesor dela na 100% in ene 10min ne morm nc narest...kar nardim se ne izvede...po enih 10min pa se vse funkcije kar sm jih prej izvedu, zacnejo izvajat...od takrat naprej pa dela pol vse OK. poraba proca pade na nulo in laufa...
a mogoce kdo ve kaj je tu problem? mogoce programi za loudat? ADSL?
ceprou ADSL dvomin, da bi bil problem, ker sm ze mel tezave z njim, ker se mi komp ni tel zagnat zarad ustimavanja omrezja...zdej to izvede takoj...
hvala za pomoc.
LP
mam winXP in zadnje 3 dni tud ADSL. prej, ko nism mel ADSL-ja sledecih problemov ni bilo:
ko zazenem komp. se vse lepo nalozi, na net gre v sekundi, tud programi kot so edonkey2000 in imesh,...
cez nekaj casa (5min) pa mi zacne masina stekat, procesor dela na 100% in ene 10min ne morm nc narest...kar nardim se ne izvede...po enih 10min pa se vse funkcije kar sm jih prej izvedu, zacnejo izvajat...od takrat naprej pa dela pol vse OK. poraba proca pade na nulo in laufa...
a mogoce kdo ve kaj je tu problem? mogoce programi za loudat? ADSL?
ceprou ADSL dvomin, da bi bil problem, ker sm ze mel tezave z njim, ker se mi komp ni tel zagnat zarad ustimavanja omrezja...zdej to izvede takoj...
hvala za pomoc.
LP
pa se to sm opazu...vecinoma se mi zgodi, da zacne ta problem potem, ko zalaufam raziskovalec in kej sarim z njim...:(
LP
LP
Gandalfar ::
amm edonky je dost pozresna zadeva. Se posebaj na zacetku, ko ti 'hasha' pa kasneje tudi ko ti kaj completa...
ma ne vem ce bi bil edonkey...sm ga laufal na amd 300mhz...pa je delalo hashing eno uro, zdej pa na amd 1800+...nardi v pol minute vse...tko, da ne more bit edonkey pomoje
nek mora bit v winsih fora...al so se kej zjebali...da sm dobu kakega crvicka mogoce
LP
nek mora bit v winsih fora...al so se kej zjebali...da sm dobu kakega crvicka mogoce
LP
smilyxx ::
Zone alarm je dokaj preprosta zadeva. Obisci stran zonelabs in si tam downloadaj brezplačno demo verzijo. Nato setup zazenes in sledis navodilom. Program ti potem sporoca, kdo hoce priti na internet (npr. Interenet explorer) in tudi ce ti kdo hoce malo pogledati v racunalnik
ja, ma sam neko okno se odpira in IP address-e izpisuje...pa se program za loudat (edonkey) mi je zaustavu vse transfere ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426295 (9579) | Freakylion |
» | Pomoc pri eDonkeyu 2000 PLSOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (993) | bodom |
» | v Edonkeyu ni vec dowloadov!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1085 (745) | bodom |
» | ATA 100 Diski (prenos)!Oddelek: Strojna oprema | 2394 (1670) | zile |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5081 (3607) | Mr.B |