Forum » Pomoč in nasveti » core2 toplejši kot core1 ? nwm zakaj?!
core2 toplejši kot core1 ? nwm zakaj?!
kranjskijože ::
Pozdravljeni!
Imam sledeče vprašanje, zakaj je na mojem prenosniku core2 vedno za kakšnih 5-10°C toplejši kot pa core1? Tudi pri obremenjenosti je ponavadi za kakšne 3% bolj aktiven. Temperature merim z Everest ultimate edition!
Se da kako nasaviti da bi obe jedri bili enako zadolženi pri procesih aja imam Visto! Ali je to normalno?
Imam sledeče vprašanje, zakaj je na mojem prenosniku core2 vedno za kakšnih 5-10°C toplejši kot pa core1? Tudi pri obremenjenosti je ponavadi za kakšne 3% bolj aktiven. Temperature merim z Everest ultimate edition!
Se da kako nasaviti da bi obe jedri bili enako zadolženi pri procesih aja imam Visto! Ali je to normalno?
- spremenil: kranjskijože ()
boogie_xlr ::
Imaš nek background proces, ki ima samo eno nit(thread) in tako ti odžira tiste 3%. Če je core bolj aktiven, logično, da ima višjo temperaturo.
Blinder ::
Ma on nima dveh razlicnih procesorjev, njemu samo eno jedro se greje dosti več kot drugo.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
333333 ::
Spregledal sem :S To je normalno pol če je 1. jedro bolj obremenjeno se bo bolj grelo.
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual Core AMD/Intel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Strojna oprema | 91405 (26713) | Isotropic |
» | Intel Core C5 750 test (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6822 (3658) | M-XXXX |
» | Core i7 navsezadnje slepa ulica, Core i5, ki to ni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 9225 (6994) | Malner |
» | Rekordno navitje Core 2 DuoOddelek: Novice / Procesorji | 6121 (3624) | Tilen |