» »

Zakaj se racunalnik ne prižge?

Zakaj se racunalnik ne prižge?

Tomajdic ::

Živjo!

Moj sicer že elderly racunalnik (2004 msi, pentium 4) je bil vcer po dolgem času ugasnjen (sem zacel ekolosko gledat :) in sicer takoj po defragmentaciji registra (Uniblu registry cleaner) - sicer to najbrz nima veze, ker sem ze vsaj 7x to naredil,...
Ampak danes zjutraj pa se na gumb 'vklop' racunalnik ni odzval nič - kot da niti na elektriko ni bil priklopljen - no elektrika je bila, tudi gumb on/off zadaj na 'on' - tako da kje lahko iščem napake?
(Ima kdo tudi kak star Ram 512 ali 1gb po simb. ceni? to kupimm in šenkam ram 256)

In drugo - se splača kupit dober Laptop za okoli 600 € (in kaksen)? (rabim da vse - sploh Brskalnik, Microsoft Office 07' progs, Photoshop delajo vse hitro in tekoče - in tudi kake moderne igre ;)

Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Tomaz

st0jko ::

Če se čisto nič ne zgodi je verjetno napajalnik. Torej preveri vse kontakte (računalnik izklopi iz električnega omrežja!).

Glede prenosnika... Za 600€ dobiš zelo solidno zadevo, vendar ne kupuj če res nujno ne rabiš mobilnosti. Za 600 desktop bo veliko boljši. Predvsem v "modernih" igrah.
keks?

hej, multi hvala za odgovora!
bom preveril napajalnik in povezave!
rabim mobilnost :/ ali vsaj nadomestek, samo potem gre pa vsej še 300 € za zraven za dva kompa.. :P

LP, TOmaz

bil je napajalnik!
mam ze zamenjanega..

hvala za nasvet!

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik za na FRI (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti