Forum » Strojna oprema » HP PSC 1610 skener
HP PSC 1610 skener
mblazi22 ::
Imam to multifunksijsko napravo in zdej po 1,5 leta mi je sel skener. Ce dam kopiraj mi sprinta črn list. Edn mi je reku da so mogoče šli lezajcki od skenerja, drgač pa mi je zadn čas kr malo škripal ko sm skeniral. Kaj rečeste vi?
Pa bi se dalo popravit in kako, al bo treba novo.
Pa bi se dalo popravit in kako, al bo treba novo.
- spremenil: mblazi22 ()
bobby ::
če ti naredi čist cel list črn, potem je šla optika v q**ac. kupi novo.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Samo to mi je čudno k se tista žarnica notr niti ne premakne iz njene začetne lege, tako da po mojm ne more nrdit durzga kukr črnega parirja, ker sploh ne skenira parirja ampak svoje ˝ohisje˝ al ot se reče tam notr kjer je spravljena med počivanjem. Zato sm tud pomislu na kake ležaje al kaj takega. Ja če pa je sla optika, pole pa po novo kaj cem druzga.
Al pa ce razdres,kaj te pa stane? Al popravis al pa odpis. Probaj. Morda je pa to da se ne premakne. Ceprav spodaj tam kjer je optika parkirana,je bela crta na katero se kalibrira. Ce bi optika delala,pa da se ne bi premikal,potem bi moral bel list ven pridet,ne crn,zato domnevam,da jd optika defekt.
ender ::
Če si kupil kot zasebnik, najprej preveri, da nima zadeva dveh let garancije.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Bom probu malo pogledat notr, samo če so sli ležaji a se jih da sploh dobit nove al kaj takega.
Prej bo mogu se poiskat to garancijo samo mislm da je 1 leto, bom vidu ce najdm.
Prej bo mogu se poiskat to garancijo samo mislm da je 1 leto, bom vidu ce najdm.
ender ::
Če je samo eno leto se poizkusi sklicevat na stvarno napako (za kar ti morajo garantirati 2 leti, ne glede na ostalo garancijo).
There are only two hard things in Computer Science:
A mi lahko malo bol razlozs kaj naj bi to bla stvarna napaka,in kaj naj rečem temu prodajalcu (Vempeks-Ng).
to me pa zanima, kako se za konkretno ta priomer lahko sklicuješ na stvarno napako.
no da slišmo, ampak ne nasplošno! konkretno me zanima.
no da slišmo, ampak ne nasplošno! konkretno me zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrnitev stvarne napakeOddelek: Mobilne tehnologije | 4927 (4233) | Diogenes |
» | Stvarna napaka po preteku 6 mesecevOddelek: Loža | 6632 (5328) | next3steps |
» | Tožba ram2 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 160720 (134343) | markezii |
» | Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9406 (6828) | St235 |
» | Garancijska doba - zanimivo za marsikogaOddelek: Pomoč in nasveti | 4788 (4059) | tomaz- |