Forum » Loža » Ker avto do 4.000 € ?
Ker avto do 4.000 € ?
#000000 ::
Zanima me enoprostorc-terenc, karavn je bolj opcija ker mam rajš da je avto malenkost višji.
rad bi da ima ločen (mreža ne pleh) prostor zadaj zarad psov, al pa da se da dokupit pregrada
da ni prec na tleh če kej naložiš
da spije manj k jest
poceni vzdrževanje
ne predraga registracija
klima obvezno
gledu sem scenica, xsara picasso, mercedes A (sam ma kokr vidm zlo mali gepek), landrover freelander
Ma kdo kej izkušenj z omenjenimi vozili, mislm kako se obnesejo, če majo kakšne serijske napake ipd.
rad bi da ima ločen (mreža ne pleh) prostor zadaj zarad psov, al pa da se da dokupit pregrada
da ni prec na tleh če kej naložiš
da spije manj k jest
poceni vzdrževanje
ne predraga registracija
klima obvezno
gledu sem scenica, xsara picasso, mercedes A (sam ma kokr vidm zlo mali gepek), landrover freelander
Ma kdo kej izkušenj z omenjenimi vozili, mislm kako se obnesejo, če majo kakšne serijske napake ipd.
- spremenilo: #000000 ()
;-) ::
edini avto ko si ga naštel je landrover.
freelander, mercedes A mata prtljažnik okol 350l samo so cene za normalnega roverja od 5500€ dalje.
xara ma okol 100l večji prtljažnik od roverja, scenic pa okoli 400l
Največji prtlažnik ma xsara, če ne dobiš ločenega z mrežo narediš sam to ni nek problem. Mi bomo prodali serijo 3 in kupli senica, ker se lepo na visokem sedi, udobna vožnja in vse. Pomanjkljivost je pač da je renault, samo rabimo večji družinski avto pa tud testirali smo ga dosti.
freelander, mercedes A mata prtljažnik okol 350l samo so cene za normalnega roverja od 5500€ dalje.
xara ma okol 100l večji prtljažnik od roverja, scenic pa okoli 400l
Največji prtlažnik ma xsara, če ne dobiš ločenega z mrežo narediš sam to ni nek problem. Mi bomo prodali serijo 3 in kupli senica, ker se lepo na visokem sedi, udobna vožnja in vse. Pomanjkljivost je pač da je renault, samo rabimo večji družinski avto pa tud testirali smo ga dosti.
Ma kje galloper je prevelik, sem mel pred leti TOLE res da sem z njim peljal na prikolci po 3 kolute zajle v vsak klanc ampak je prehuda, itak pa mi to ni edini avto pr bajti.
Pol pravš najbolj če vzamem scenica ?
Pol pravš najbolj če vzamem scenica ?
No sem šel pogledat par scenicov in naletu na kante od avta, vse je že blo al zaleteno in slabo porihtano al, pa je avto obutan k tepka in notr kot v štali.
uglavnem večinoma vsakmu neki fali
*baje je pokanje glave mana teh avtov*
Za LandRover Freelander 1.8 XEi, pravjo da je avto sicer OK, ampak težko najt dobrega in da žre ko pes.
*Ga kdo ima da pove kej več o tem ????*
uglavnem večinoma vsakmu neki fali
*baje je pokanje glave mana teh avtov*
Za LandRover Freelander 1.8 XEi, pravjo da je avto sicer OK, ampak težko najt dobrega in da žre ko pes.
*Ga kdo ima da pove kej več o tem ????*
Vice ::
Noben terenec ni poceni oz. vsak ki je v tem cenovnem rangu je vsaj 2-3x dražji kot navadni avto... seveda če servise delaš sam, v kolikor pa še tega ne boš delal pa pozabi.
Ma servis olje-filtri-svečke to bi komot naredu sam, kar pa se tiče ostalega pa ne, mene zanima predvsem če se kvarjo recimo diferncjali, pokajo razni križniki in ostalo kar se tiče 4WD pogona pri tem avtu. Ker nekje sem prebral da naj bi *baje* freelander potolkel konkurenco (v svojem razredu) glede zmogljivosti, glede vzdržljivosti pa vsi komplet njega. Zato sprašujem če ima kdo tak avto al pa ga je mel, da pove kako je s tem in kaka je poraba.
Nč sem kr Golf 4 variant vzel, freelander pa ob drugi priliki, preveč popravil za par 10 Km tedensko.
In kot ponavadi sem ugotovil da tudi veliki trgovci lažejo kot psi, v ponedeljek bo pestro.
Včeraj sem avto odpeljal v največjem nalivu, tko da nisem nič slišal če kej ropota ipd. zdej sem ugotovil da kaže računalnik še 3000 km do naslednjega servisa in da so zavore (pakne) na enemu od zandnjih koles tolk znucane da že drgne ob boben + en kolesni ležaj poje + olje je prečrno in ga je premal za ravnokar opravljen servis.
Namreč ko sem bil tam sem avto pogledal bolj vizuelno, vžgat ga nisem mogu ker je bil akumulator al prazen al pa zanič, ampak so mi dal baje novega, rekli so tudi da je opravljen veliki servis in da bodo (včeraj) naredili še rednega da ko bom jest prišel bo avto cakum pakum, no zarad tega mi tudi niso hotli spustit več kot 40 evrov cene pa čeprav sem prišel z gotovino do zadnjega centa 3000+ evrov, so rekli da so z avtom imeli pač stroške zarad servisa in da zato ne bo popusta.
Zdej pa me zanima al jest lahko pokličem kako inšpekcijo ipd. a so mi dolžni obljubljeno naredit al pa vrnit denar da to popravim sam ??? Ali lahko avto vrnem in zahtevam kupnino ??? Al naj uberem kake druge poti ?? LP
Včeraj sem avto odpeljal v največjem nalivu, tko da nisem nič slišal če kej ropota ipd. zdej sem ugotovil da kaže računalnik še 3000 km do naslednjega servisa in da so zavore (pakne) na enemu od zandnjih koles tolk znucane da že drgne ob boben + en kolesni ležaj poje + olje je prečrno in ga je premal za ravnokar opravljen servis.
Namreč ko sem bil tam sem avto pogledal bolj vizuelno, vžgat ga nisem mogu ker je bil akumulator al prazen al pa zanič, ampak so mi dal baje novega, rekli so tudi da je opravljen veliki servis in da bodo (včeraj) naredili še rednega da ko bom jest prišel bo avto cakum pakum, no zarad tega mi tudi niso hotli spustit več kot 40 evrov cene pa čeprav sem prišel z gotovino do zadnjega centa 3000+ evrov, so rekli da so z avtom imeli pač stroške zarad servisa in da zato ne bo popusta.
Zdej pa me zanima al jest lahko pokličem kako inšpekcijo ipd. a so mi dolžni obljubljeno naredit al pa vrnit denar da to popravim sam ??? Ali lahko avto vrnem in zahtevam kupnino ??? Al naj uberem kake druge poti ?? LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Valvoline ::
In kot ponavadi sem ugotovil da tudi veliki trgovci lažejo kot psi, v ponedeljek bo pestro.
Vsak dizel ima črno olje notr. Tut k ga frišno menjaš čez 100km je spet črno. To da ti zadaj drgnejo pakne je mogoče ker je avto mal več stal in je boben zarjavel. Mal ga zvoz in bo že boljš. Drugače menjava paknov ne stane več k 50e.
P.S. nisi napisal če je avto benz al dizel. V primeru če je bencinar črno olje ni dobr in pomeni da že dolgo ni blo menjano.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
@Steev sej sem ga pogledal, ampak ni užgal ker ni blo al je bil zanič akumulator, preden se je uscal je bil avto že plačan in ob prevzemu sem ga hotu pregledat ampak kot rečeno je padal in sem se usral da mi ga bo zbil že prvo uro pa sem se odpelu dam.
@Valvoline
Avto je bencinar, in kokr vidim servisa niso delal ne velikega kaj šele menjal olje.
Zdej mene zanima, če lahko kako uveljavim da bi mi ali oni vrnil kakih 300 evrov da nardim servis (ki je bil kao narejen) in dam zamenjat ležaj in zadnje bremze oz. tist kar cvili.
Al lahko kr avto prpelem nazaj in zahtevam denar ?
@Valvoline
Avto je bencinar, in kokr vidim servisa niso delal ne velikega kaj šele menjal olje.
Zdej mene zanima, če lahko kako uveljavim da bi mi ali oni vrnil kakih 300 evrov da nardim servis (ki je bil kao narejen) in dam zamenjat ležaj in zadnje bremze oz. tist kar cvili.
Al lahko kr avto prpelem nazaj in zahtevam denar ?
DOOM_er ::
v 8h dneh ga mislim da lahko vrneš in zahtevaš kupnino, navsezadnje je le trgovec in registrirana trgovina. Kje si pa to kupu?
Robots will steal your job. But that's OK
Ma nebi jih zdele takoj pluval, bom počaku kaj bodo rekl in če ne bodo dojemljivi da odpravjo tust z bremzam, ležaj, in naredijo obljubljeni servis, pol pa sporočim, gre pa za velikega trgovca iz Ljubljane.
No se bom pozanimal če to z 8 dnevi drži. Hvala in LP
No se bom pozanimal če to z 8 dnevi drži. Hvala in LP
koyotee ::
Poklič in reč, da jih boš dal na preverjeno, če zadev ne zrihtajo, tako kot so bile obljubljene.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
fosil ::
To z 8 dnevi ne drži. Ni nobenega takega zakona.
Teh 8 dni je neka urbana legenda, brez kakršnekoli osnove.
O tvoji naivnosti pa raje ne bi, sej verjetno se že sam dost sekiraš.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
PacificBlue ::
Tudi v primeru, če je ugotovljena napaka na rabljenem izdelku, ima potrošnik po Zakonu o varstvu potrošnikov pravico zahtevati od prodajalca po lastni izbiri vrnitev kupnine ali zamenjavo izdelka ali odpravo napake ali sorazmerno znižanje kupnine. Zahtevek mora uveljaviti v določenem roku, in sicer v dveh mesecih od dneva, ko je bila napaka odkrita oziroma najkasneje v enem letu od prevzema izdelka.http://logistika.mojforum.si/logistika-...
Za izdelke kupljene po sistemu »videno – kupljeno« je ta pravica glede uveljavljanja napak »skrčena«: potrošnik mora takoj pri nakupu opozoriti prodajalca na očitne napake (to so napake, ki jih potrošnik kot nestrokovnjak lahko opazi in bi jih moral opaziti pri običajnem pregledu izdelka), vse ostale napake pa lahko uveljavlja v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov, ki smo jih opisali v prejšnjem odstavku.
Opozoriti pa moramo, da pri rabljenih izdelkih normalne obrabe in težav, ki se pojavijo zaradi tega, ne moremo šteti za napako.
I’m out.
:3
To z 8 dnevi ne drži. Ni nobenega takega zakona.
Mah to da za tolk staro kanto ne moreš pričakovat da bo vse OK mi je jasno, moti me predvsem to ker mi je tip izrecno reku da ne morejo spustit cene ker so imeli z avtom zaradi opravljenega servisa že doličene stroške, zakaj nisem probaval, zato ker sam šel v ta namen na dolgoletno javno znano firmo in tega id njih enostavno nisem pričakoval, če bi me nategnu nekdo na avtosejmu ali avto netu, bi bil lepo tiho, ampak njim sem dejansko verjel na besedo, isto kot v bifeju naročim laško in mi kelnerca ne poturi vode v isti embalaži, pač imaš neko zaupanje.
No upam da mi bodo priznal mojo reklamacijo.
Saladin ::
Bom ukradel temo, ker si sam že zaključil - naslov pa je tapravi.
Torej potrebujem predloge za nakup rabljenega avta do 4.000 €, letnik okoli 2001, nemški motor, limuzina ali velik hatchback, 4-5 vrat, na števcu cca. 150.000 km, bencinar 1900 ccm (dizel samo če se gre res za dobre in zanesljive mašine).
Imam nekaj idej, ampak raje bi prvo slišal par predlogov.
Torej potrebujem predloge za nakup rabljenega avta do 4.000 €, letnik okoli 2001, nemški motor, limuzina ali velik hatchback, 4-5 vrat, na števcu cca. 150.000 km, bencinar 1900 ccm (dizel samo če se gre res za dobre in zanesljive mašine).
Imam nekaj idej, ampak raje bi prvo slišal par predlogov.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
PacificBlue ::
Torej potrebujem predloge za nakup rabljenega avta do 4.000 EUR, letnik okoli 2001, nemški motor, limuzina ali velik hatchback, 4-5 vrat, na števcu cca. 150.000 km, bencinar 1900 ccm (dizel samo če se gre res za dobre in zanesljive mašine).
VW Passat...in ja vzemi dizel.
I’m out.
Zheegec ::
Pazi na serijske težave 2.0TDI ne-commonrail motorjev... Kolikor vem, je edino ta problematičen pri dolgočasnežih.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
dzinks63 ::
Po tvojih kriterijih odpade cel kup avtomobilov. Pri nas lahko dobiš škodo oktavio, če greš v tujino, je izbira bolj pestra. npr:
Ford: fokus-mondeo
Mercedes-Benz A
Opel Astra
Opel Vectra C
Pri dizlih je izbira večja, vendar so ti ponavadi bolj zgonjeni in slabše ohranjeni od bencinarjev sploh v tvojem izbranem cenovnem razredu.
Ford: fokus-mondeo
Mercedes-Benz A
Opel Astra
Opel Vectra C
Pri dizlih je izbira večja, vendar so ti ponavadi bolj zgonjeni in slabše ohranjeni od bencinarjev sploh v tvojem izbranem cenovnem razredu.
Saladin ::
Se mi je zdelo,...
Kaj pa če spustim letnik na maks. 1999?
Kaj menite o BMV seriji 3, Mercedes C klasa, Audi A4,... ter primerjava z Octavio in Pasatom.
Nič?
Kaj pa če spustim letnik na maks. 1999?
Kaj menite o BMV seriji 3, Mercedes C klasa, Audi A4,... ter primerjava z Octavio in Pasatom.
Nič?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saladin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave pri 2 dni starem avtu (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 62123 (47903) | D3m |
» | Nakup rabljenega avta do 7000EUR (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 59375 (50336) | Mato989 |
» | Avto star mesec dni s kupom problemovOddelek: Na cesti | 7899 (5744) | Vikking |
» | Kupovanje rabljenega avta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28463 (20371) | TheJack |
» | Zbijanje št. prevoženih km na števcih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 58857 (49664) | kixs |