Forum » Zvok in slika » LCD Philips serija 9000
LCD Philips serija 9000
Kankan ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna najnovešji Philipsov model 9000. Namreč sam sem imetnik omenjenega LCD. Zanima me, če kdo ve kako spraviti signal iz računalnika na LCD preko bluetootga ali Wlana. Namreč uspešno sem se priklopil na internet (Net TV), nikakor pa mi ne uspe, da bi Divx-e, ki jih predvajam na računalniku, prenesel na TV.
Lp Andrej
Zanima me, če kdo pozna najnovešji Philipsov model 9000. Namreč sam sem imetnik omenjenega LCD. Zanima me, če kdo ve kako spraviti signal iz računalnika na LCD preko bluetootga ali Wlana. Namreč uspešno sem se priklopil na internet (Net TV), nikakor pa mi ne uspe, da bi Divx-e, ki jih predvajam na računalniku, prenesel na TV.
Lp Andrej
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: antonija ()
LapD ::
Na monitorjevi je en članek, mogoče bi si lahko pomagal z njim: http://www.monitor.si/clanek/omrezeni-t...
web&motion designer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | glede plazme 42Oddelek: Zvok in slika | 1134 (957) | zcetrt |
» | HANNS G HG281DJ ali NOVITA 2602WHDOddelek: Zvok in slika | 3585 (2524) | ke_kit |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24254 (14514) | Mazo |
» | Nova Revija ELEKTRONIKA- iscem pisce clankovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2127 (1586) | zlabo |
» | mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 3969 (3278) | jRk0 |