Forum » Pomoč in nasveti » Kamera
Kamera
B1lson ::
Imam en problem, ki ga neznam rešit.
Imam kamero Kensington model #67015 in problem je v tem da ne najdem driverjev za win2k. Iz cdja, ko hocem instalirati driverje in ostale programi, ki so potrebni za snemanje in delanje slik. Pise ce zelim instalirati tudi driverje in zravn velikost fajla ki je 0 kb?:> tako da mi ne instalira nic razn ponujenih programov. Aja na internetu jih tudi ne najdem - pa na win98 je delala vendar bi želel da bi delovala tudi na win2k
Imam kamero Kensington model #67015 in problem je v tem da ne najdem driverjev za win2k. Iz cdja, ko hocem instalirati driverje in ostale programi, ki so potrebni za snemanje in delanje slik. Pise ce zelim instalirati tudi driverje in zravn velikost fajla ki je 0 kb?:> tako da mi ne instalira nic razn ponujenih programov. Aja na internetu jih tudi ne najdem - pa na win98 je delala vendar bi želel da bi delovala tudi na win2k
Fresh Prince ::
A je PCI ali USB?
Ce je pci poglej ker cip ma gor, st#
potem pa najdi ustrezne driverje.
Tako sem jaz resil problem.
Ce je pci poglej ker cip ma gor, st#
potem pa najdi ustrezne driverje.
Tako sem jaz resil problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30029 (13463) | darkolord |
» | Ali je to pregrevanje grafe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (790) | crvek |
» | Gf2 MX400 Ragistry/Driver težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1119 (1027) | MCSE |
» | VIA 4in1 in Win2k/WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1507 (1105) | destiny |
» | SB live valueOddelek: Strojna oprema | 1395 (1120) | jamiroq |