Forum » Loža » Prisluškovanje policiji kaznivo?
Prisluškovanje policiji kaznivo?
BluPhenix ::
vsakršno prisluškovanje, ki ga ne odredi sodišče je kaznjivo.
Kako je z tem? Odvisno ....
Kako je z tem? Odvisno ....
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
;-) ::
Ja v bistvu je tu drugače, če imaš tako napravo in pravo frekvenco kje pa piše da nesmeš bit gor?
Beli_Zajcek ::
Ti kar nabav postajo pa prisluškuj kolikor hočeš Ne bodo te dobil.
Ti pa tut njih ne...
Ti pa tut njih ne...
Ne zanimajo me mnenja če moja naprava nebo zmožna jih poslušat, zanima me samo kolk je to kaznjivo. Na enem forumu sem prebral:
Sicer pa "prisluskovanje" ni kaznjivo, v kolikor pridobljenih informacij ne zlorabis v svoje namene, jih posredujes ali prodas tretji osebi, ali se z njimi kakorkoli materialno okoristis! kje pa so vzporednice med vsem tem nastetim, pa mora vedeti vsak posameznik zase.
Fave ::
Prej, ko so delali še v odprtem načinu ni bilo kaznivo. Zdaj ko imajo TETRA sistem, pa je. Zakon govori nekako tako, da samo poslušanje ni kaznivo, dekodiranje sprejetih signalov pa je. To je zelo v grobem povedano.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
In on lahko določi tvoj položaj če poslušaš? Jim kaže kok folka posluša?
V mb vem za vsaj 10 ljudi ko jih pa ni nič narobe.
V mb vem za vsaj 10 ljudi ko jih pa ni nič narobe.
r0b3rt ::
kako boš pa dekodiral današnji sistem? če ti rata mi prosim sporoči
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r0b3rt ()
Fave ::
Če samo sprejemaš je lociranje _nemogoče_.
Samo dandanes se bolj malo sliši na starih policijskih frekvencah.
Samo dandanes se bolj malo sliši na starih policijskih frekvencah.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izsledit Android telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30865 (29139) | St235 |
⊘ | Balkanski bojevnik na prostosti, domovina rešenaOddelek: Problemi človeštva | 2205 (1967) | kuglvinkl |
» | Spy mikrofonOddelek: Programska oprema | 958 (785) | Luriks |
» | Ponudniki interneta naj bi zaračunavali nadomestilo za spletno piratstvo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 59352 (54150) | Gregor P |
» | iTunes popularnejši od P2P (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12554 (10451) | christooss |