» »

Crysis 2

Crysis 2

««
8 / 17
»»

Bor H ::

Wow, pol ni več quicksave opcija? Sweet. Je res tako težko implementirat to? Sej tut na Xbox kontrolerju ponavadi imaš še kak knof frej, ki bi lahko bil kot quicksave.

Ales320 ::

Moram povedat, da sm razočaran nad igro. Tole je povprečen FPS shooter portan iz konzol in nič drugega. Za moje pojme tole ni vredno naslova CRYSIS 2. :|

Tilen ::

Kaj točno si pa pričakoval?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

D3m ::

Pričakovali smo nekaj, kar bi bilo HIGHLY RECOMMENDED za igrat. :|
|HP EliteBook|R5 6650U|

ahac ::

Sej to tudi prvi Crysis ni bil. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

PNG ::

No, no...za te besede v živo bi te lahko še kdo poškodoval...

Sam sem pričakoval nadaljevanje prvega dela. Tist občutek svobode, da lahko počneš kar se ti sprdne. V tem delu lahko brcnem kanto za smeti in pa avtomobile. Všeč mi je edino sistem nadgrajevanja obleke. Alieni so popolnoma drugačni kot v prvem delu in delujejo preveč risankasto. Se mi zdi da ima ta del skupnega s prvim samo naslov in pa nano obleko. To je moje osebno mnenje in upam, da se ne počuti kdo užaljenega. ;)

Aha se pravi, da je igra bolj zaprta.
Če bi primerjali Just Cause 2 ali Crysis 2, katera je bolj odprta????
|HP EliteBook|R5 6650U|

Dua'L ::

Kje v nastavitvah nastaviš da ni treba držat ko meriš?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

D3m je izjavil:

Aha se pravi, da je igra bolj zaprta.
Če bi primerjali Just Cause 2 ali Crysis 2, katera je bolj odprta????

Just Cause definitivno, sam kaj k nima tolk fajn filinga pri streljanju.

Mene v Crysis 2 moti samo pomanjkanje quicksave in ok, to da avti nimajo kanistrčka na seb za ga ustrelt in povzročt eksplozije.

No quicksave, no explosive vehicles :8) kaj sploh ima?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Auto aim. :)

Ales320 je izjavil:

Auto aim. :)

Me zajebavaš??? 8-O
|HP EliteBook|R5 6650U|

Nisem reku da nima explosive vehicles, sam da nimajo sodčka zadej tko k v original Crysisu. Mogoče še pridem do kake bazooke ali kej podobnega.

Yup, Auto aim ma tut, se ga pa da izklopt. On the upside: izgleda odlično in tudi na full nastavitvah ni zahteven.

kmetek ::

Itaq je bil CRSYSIS 1 boljši.

galu ::

Ta auto aim nima efekta, če igrate z miškami..
Tako to gre.

Engineer_SLO ::

zaenkrat razočaran, konzolastična igra, enka ji je lahko za vzor....

sej se bom navadil, sam sem pa kar razočaran, pričakoval sem nekaj povsem drugega... :(
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Outsajder ::

Ko sem v demotu zagledal tiste options me je zamrazil:P

RejZoR ::

LINKAŽA™:
http://www.techpowerup.com/forums/showp...

Tale tweaker saves...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

bezerk ::

Ma kaj težite s temi konzolami, kot da vam kruh odžirajo, all piss an vinegar...
Igra zgleda super na PCju in konzolah, ki so stare, ja stare, 5 LET !!!
Če je igralno klump, konzole s tem nimajo POPOLNOMA NIČ.
Vi pa veselo poganjate bloatware in kupujete grafe po 600EUR, halo ?
Pol pa po forumih zakaj ne dela to, zakaj ne dela tisto, delete everything, reinstall from scratch, blah, blah, blah, mama pomagaj.....
Cel dan gledam vrhunski PC v pisarni in ga imam dost.
Vi pa kot da si merite ker ma daljšega, moj radeon 1645234 je popolnoma neizkoriščen v crysis 2, kaj naj zdaj ?!?!?! Nima directx 11, samo 9, družina bo lačna, ker sem kupil 11ko zdaj pa to ni to.
Psihiatru fant.....
Doma se poknem na kauč, prižgem konzolo (7 jih imam, da bom natančen, od tega 6 zadnje generacije) dam plošček noter in vau igra dela, če tudi ni taka kot Crysis 1, na max nastavitvah, na hardwareu 2 leti po izidu in s 15 modi, mi je OK.
Ja, OK mi je crysis 2 na PS3 in Alan Wake na X360 v samo 720p (vem mizerno, pač gledam na 50" na 3 metre in je super, ne pa 1920x1080 na pol metra in me B.K za 1080p) in ne boste verjeli sixaxis in xbox kontroler sta za FPS odlična in NE rabiš autoaima razen če si motoričen idiot.
get a life....

Dr_M ::

Blagor teb, ker lahko 7 konzol naenkrat spilas. Jaz se dva NDSa tezko... :)):))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

samo zato, ker bi moral gledat 4 ekrane ;)

Bolf3nk ::

ja, zato pa je grafika pri crysis 2 ostala v letu 2007. Ni random savanja, max 16 igralcev v mp..., s tem nimajo konzole nič. itak še auto aim je v PC verziji. Bravo

niso kar tako rekli, da prvi crysis nebo za konzole, ker ga enostavno ne morejo prebavit, v crysis 2 pa začuda lahko

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

Povej kaj iz leta 2007 zgleda vsaj približno dober kot crysis 2 razen crysis 1?

MAG na PS3 omogoča do 256 players na enkrat, ja 256. poglej še grafiko...
Glede quick save-anja se raje naučiš igrat, ne pa vsakič ko te v jajčkah stisne klof po F5, pol pa še quick reload, isto kot auto aim ali še huje, ponovno, nauči se igrati, HALO !?
Tudi PC ni prebavil crysis 1, skoraj 2 leti, a je to OK, je to cilj, je to dober software ?
Kak killzone 2 ali 3, ali uncharted 2 si že igral ali videl sploh ?

mislim, se opravičujem, ampak ob takem natolcevanju, kot je "mamaaaaaa !, ni quick save", samo še čakam, da kdo izdavi, da so samo tri orožja, ker jih konzole ne zmorejo več 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bezerk ()

16 igralcev naenkrat je sigurn omejitev konzol, recimo Bad Company 2 ima na konzolah omejitev 24, na PCju 32 igralcev, pa so iste mape. Verjetno za hec ane?

Crysis je lepo takrat prebavu vsak približno spodoben PC, res da ne na full hd + hardcore nastavitve, ampak če si jih omejil in dal resolucijo na nekaj življenskega je pa delal praktično povsod.

Kar se pa MAG tiče: http://ps3.ign.com/dor/objects/811710/m... HL2 stil grafike, mal boljš, ne pa kej dost.

edit: veš zakaj me moti pomanjkanje quicksave? ker pol morš vsakič ko umreš preigrat 5 minut špila, ki si ga že, ponavljaš dele, ki si jih očitno uspel odigrat ampak ne, igra te bo še enkrat zvlekla čez en del zato da boš pol umru tik pred naslednjim checkpointom. In ja, v Crysis 2 umrem pogosto, špilam pač FPSje ponavad na najtežje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

bezerk je izjavil:

Ma kaj težite s temi konzolami, kot da vam kruh odžirajo, all piss an vinegar...
Igra zgleda super na PCju in konzolah, ki so stare, ja stare, 5 LET !!!
Vi pa veselo poganjate bloatware in kupujete grafe po 600EUR, halo ?
Pol pa po forumih zakaj ne dela to, zakaj ne dela tisto, delete everything, reinstall from scratch, blah, blah, blah, mama pomagaj.....
Cel dan gledam vrhunski PC v pisarni in ga imam dost.
Vi pa kot da si merite ker ma daljšega, moj radeon 1645234 je popolnoma neizkoriščen v crysis 2, kaj naj zdaj ?!?!?! Nima directx 11, samo 9, družina bo lačna, ker sem kupil 11ko zdaj pa to ni to.
Psihiatru fant.....
Doma se poknem na kauč, prižgem konzolo (7 jih imam, da bom natančen, od tega 6 zadnje generacije) dam plošček noter in vau igra dela, če tudi ni taka kot Crysis 1, na max nastavitvah, na hardwareu 2 leti po izidu in s 15 modi, mi je OK.
Ja, OK mi je crysis 2 na PS3 in Alan Wake na X360 v samo 720p (vem mizerno, pač gledam na 50" na 3 metre in je super, ne pa 1920x1080 na pol metra in me B.K za 1080p) in ne boste verjeli sixaxis in xbox kontroler sta za FPS odlična in NE rabiš autoaima razen če si motoričen idiot.
get a life....

Ekskjuzemva, ampak tak bullshit pa lahko izjavi samo največji konzolski fanatik. Imam doma tud PS2, je mal stara konzola ampak ima par zelo poštenih špilov, predvsem kar se tiče dirkačin. Zato mi konzole niso povsem tuje. Ampak da pa ti firma, ki je zrasla z denarjem, od PC-jašev in nato slednjim takole zabije nož v hrbet, cmon. Bolj očitnega direct porta skor ne moreš naredit. Za začetek DX9 leta 2011 od firme, ki se že od samega štarta hvali, da imajo naj naj engine. Sramota. To da bo DX11 kasneje s patchem je breveze ker bo samo naknadno dodan stuff in ne zasnova od začetka. V nastavitvah ne moreš nastavit niti mouse smoothinga in accelerationa miši. Grafičnih nastavitev sploh ni. Za vse to rabiš dodaten tweaker. Save checkpointi so edini način shranjevanja in če moram v tem trenutku prenehat igrat bom stran vrgel cel kup gameplaya oz moram igrat tolk časa da mi shrani. Da horror zgodbic, ko je špil shranil na točki, ko so igralca ubili ne omenjam. FOV je tak, da niti na prostem nimam občutka, da stojim pod modrim nebom, v zaprtih prostorih pa je sploh čuden klastrofobičen občutek. In kako drži pištolo in puško, zatlačeno nekam v viewport.
Pa da omenim še "Press ENTER" na začetku igre. Za koji kurac moram stisnit enter na začetku da pridem v igro!?!?!???!??!?!?
In to bi lahko našteval in našteval...

Ne me razumet narobe, grafika mi je všeč, če ne drugega da dela vse na max povsem tekoče na Radeonu HD5850 in ne izgleda totalno zanič čepav bi glede na Crysis 1 pričakoval bistveno več, zvočni efekti so kar dobri in Post Human težavnost da kar nekaj izziva ampak še vedno ne moreš it mimo dejstva da bolj direktnega konzolnega porta skoraj ne moreš naredit kot je tole. In to nam gre PC gamerjem najbolj v nos. Plačujemo še vedno toliko kot pred leti za namensko narejene PC igre, dobimo pa nek bugast omejen zdrizek, ki bi moral glede na količino vloženega truda koštati največ 30 EUR, ne pa 40+. Zaradi tega se pritožujemo PC gamerji, ne zato ker bi že po defaultu sovražili konzolaše.

macgajver ::

Tudi PC ni prebavil crysis 1, skoraj 2 leti, a je to OK, je to cilj, je to dober software ?

Crysis je igra ki teče lepo na zelo švoh mlinčkih pač si dal grafiko low ali medium in če si imel res nasa računalnik doma si ga lkahko izkoristil to je bil pravi pc špil vsaj kar se izkoriščanja hardware tiče. Sama igra je bila zelo dobra in ni bila ozko usmerjena zgodba dobra ljudje džungla alieni zima zaprti prostori nanosuit takorekoč so združili več fps zvrsti v eno od znanstvenofantastičnih in pravih vojaških pa še world je bil kar precej open za fps shooter.

In kaj fašeš v crysis 2? Console version of that game ki se ne more primerjat z originalom. Grafika ni nič boljša kot kakšen moder warfare2 vsaj za moje pojme. Res da je vse načičkano ampak sama grafika Naštelaj grafiko mislim je kaj razlike razn tega da se fpsji sprminjajo na hardcore je še vse skupaj bolj zablurano. Ko igraš imaš občutek da res igraš consol port ko prideš do škatel in ovir se ti ponudi tipka kot bi igral na jojpadu pritisni če se hočeš lenat ali pogled izza ovire itd mislim ok bom vrgel miško in tipkovnico v kanto kajti svobodo kako se bom gibal v igrah so mi vzeli recoil je še slabši kot pri codih ni važno v katerem modu je nanosuit sprejaš pol ure in nišan dela samo en majhen krogec in kaj je s zakasnitvijo ko odzumiraš aim wtf.. Igra je zelo linerna vsaj kar sem igral. Največji smeh mi je to natolcevanje o grafiki in dx11 in kaj vse so nabijali. Na sedaj boš obrnil igro in nato boš fasal nek patch dx11 ki bo naredil samo bog ve kaj. Po suhem nas nategujejo zadnje čase še dobro da obstaja piratsvo lahko igro vsaj v miru sprobaš.

TDU2-lool CRYSIS2- Call of Crysis HOMEFRONT- call of homefront leto se je začelo obetavno upam da ostale igre ki jih pričakujem izpolnijo pričakovanja
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

alpha1 ::

Meni pa piše neki eror, mogoče kdo ve razlog zakaj ?

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Zunaj je že verzija 1.5, probaj tisto če slučajno odpravi napako. Imaš gor pravo verzijo .NET frameworka?

alpha1 ::

To je verzija 1.5.Gor imam NET framework 4.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: alpha1 ()

ERGY ::

Podn od igre... Nobenga nism ustrelu, sam nevidno hodm mimo in gledam kak se AI nekaj matra tečt levo/desno:O
Brez DX11 je še dodatn fuč;((
Brez quicksave;((
Kontrole gumbov so kr neki:))
Input lag tipkovnice in miške je kr velik:|
Ni sensitivity kontrole v korakih po 1enoto.:O
Zgodba je pa zelo predvidljiva;)

Plus je, da grafika na DX9 zgleda še dokaj solidno:P

valvoline1 ::

Daleč najbolj optimiziran špil v zadnjih časih,sploh pa če je konzol port. 1024x768 z 2xAA,gamer nastavitev,leti skoz čez 50fps,grafika izvrstna,noben lag ali štekanje,skratka svaka čast crytek.
Sistem pa stoneage e6300@3ghz,2g ram,9800gt. Še enkrat kapo dol cryteku in njihovim cryengine.

p.s
any idea kako izklopit motion blur?

Zgodovina sprememb…

Veron ::

Pomagaj si s temle

RejZoR je izjavil:

LINKAŽA™:
http://www.techpowerup.com/forums/showp...

Tale tweaker saves...

SloSlayer ::

Zakon igra. Super optimizirana, igram jo na mojem pentium 4 procesorju, brez lagga :). Pri Cryteku se vedno potrudijo, da dobro optimizirajo igro :D. Že pri prvem delu se je to videlo :)

Crytek pa tle res ni vložil absolutno nobenega truda. Kar se vidi na vseh koncih. Čudi me, da v menujih igra sploh podpira miš...

Berserker ::

Meni je pa všeč, ker dela lepo na moji stari mašini :) pa še grafika je solidna. Gameplay je podoben kot v Killzone 3, malo moti imput lag ampak se navadiš. Mislim da tudi efekti navdušijo in zvok.
Sicer pa vsaka čast tistemu ki išče svobodo v igrah, ko pa tako ali tako vemo da so peskovniki iluzija in dolgočasni. Spomnite se farcry 2. Mislim da je vseeno če napadeš z različni smeri tarčo ker se na koncu tako ali tako sproži trigger z isto sceno ali ciljem. Mislim da je v crysis 2 kar nekaj priložnosti za različne napade, ponavadi izbiraš med kanalizacijo ali pa med strehami ter plazenjem med avtomobili. Dajte se eni malce pomirit ker je že skoraj vsak topic določene igre poln z pritoževanjem nad grafiko in bonbončki, mislim da so nekateri popolnoma prerasli igre in jih še samo kurcajo. Revolucija v FPS igrah ne obstaja.

Pesimist ::

valvoline1 je izjavil:

Daleč najbolj optimiziran špil v zadnjih časih,sploh pa če je konzol port. 1024x768 z 2xAA,gamer nastavitev,leti skoz čez 50fps,grafika izvrstna,noben lag ali štekanje,skratka svaka čast crytek.
Sistem pa stoneage e6300@3ghz,2g ram,9800gt. Še enkrat kapo dol cryteku in njihovim cryengine.

p.s
any idea kako izklopit motion blur?

1024x786? Kaj si ti buban ali imas res 14 col monitor za to masino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

particle ::

A ni fajn da nam takole demonstrirajo kaj se vse da z DirectX 9 ? :D

Sej ne rečem, potrudil so se že, špil ma lepo grafiko, samo tole zame ni več "benchmark for games" .

Nad tole povprečno streljačino sem ostal ravnodušen, kajti od crysisa sem nekako pričakoval štekanje na hardcore settings. HOČEM DA ŠTEKA!! če ne ni vredno imena crysis. ;)

valda da vam nebo stekalo ce spilate na resoluciji iz kamene dobe.

Vsi ki posiljujete z resolucijo ste iz kamene dobe. Ne vem od kje vam ideja da ločljivost pogojuje kakovost slike? Mogoče včasih ko za FSAA še nismo slišali in je pri nižji resoluciji res vse migetalo, dandanes pa je vsen drek al imaš 1280x1024 z 8xFSAA ali pa 1920x1080 s samo 2x oz 4x FSAA. Nakoncu je slika ista, mogoče na nižji resoluciji z višjim FSAA deluje še bolj mehko in zglajeno. S predpostavljanjem, da uporabljaš nativno ločljivost ekrana.

Se strinjam. Izklopimo vse HD kanale sej so SD isto dobri. Doh. :|

"S predpostavljanjem, da uporabljaš nativno ločljivost ekrana."

Woohoo intelegentna izjava. Verjetno ma res na 9800GT 14 col monitor. Bravo.

Zgodovina sprememb…

No no, pri videu pa je stvar popolnoma drugačna!
Tako to gre.

V tem primeru ni razlike. Ce pa ima tip res 14 colski monitor pa je prav da spila na 1024. Ampak verjames da ima?
Vecje resolucije kot nativne na LCDju tako ali tako nemores uporabljati. Ce pa uporabljas manjso si pa bugtl. Pol se pa se hvalis da dela tekoce na necem ko smo se quake 2 spilali.

Zgodovina sprememb…

Aha, vidim da si malce popravil post..
Razlika med grafiko in videom je, da je video dokončan. nihče ga več ne more spreminjat, je kak je.. Torej če maš ti ekran z 544891655165x565156156156 pik in boš gledal 420p video boš videl eno packo. Če pa maš ekran z 45948989489489x45454556546456 pik, pa igro ki podpira to ločljivost, pa boš videl enako ostro kot na 200x100 ekranu. Grafika se računa, video se bere.

P.S. Lejga, spet si se popravil xD
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

Pesimist je izjavil:

Se strinjam. Izklopimo vse HD kanale sej so SD isto dobri. Doh. :|

"S predpostavljanjem, da uporabljaš nativno ločljivost ekrana."

Woohoo intelegentna izjava. Verjetno ma res na 9800GT 14 col monitor. Bravo.

Genij, ravnkar si primerjal vektorsko (3D grafika) z rastersko (video). Igro lahko, če imaš dovolj procesne moči predvajaš identično na 19 inčnem ali pa 500 inčnem ekranu. Pač bo ločljivost večja, končni rezultat bo podoben. Če boš probal predvajat Full HD video na 19 inčnem ekranu boš opazil, da je na 500 inčnem precej meglen, ker boš še vedno imel na voljo samo 1920x1080 pik, ki jih moraš raztegnit na bistveno večjo površino. To sicer lahko povečaš ampak ne moreš informacije potegnit iz zraka.
Zato ne moreš tega primerjat direktno, ker ni isto. Sploh pa nekdo ni bistveno prikrajšan če poganja igro na manjši ločljivosti, ker je sorazmerno tud ekran manjše diagonale in se vse poklapa. Drugo bi bilo, če bi imel 24 inčni ekran pa samo 1024x768 ločljivost. Ampak takega ekrana ne moreš imet razen če imaš PC priklopljen na plazmo. Tle je nakoncu vs samo stvar v velikosti ekrana. Tako kot enim odgovarja na 4 metre gledat 81cm LCD in nekdo tretji premišljuje, da bi 107cm LCD zamenjal za nekaj večjega pri gledanju na razdalji 2m... Če mu odgovarja, ne vem zakaj ga je treba neki napadat. Kot sem rekel, zarad samega ekrana nima zato nič slabše grafike kot ti na super duper Full HD mega cool LED LCD-ju...

pa doben ni govoril o tem kak je kdo okrajsan ali kak izgleda slika. Samo o performancu govorim 1024 primerja z dandanes obicajno oz ze malce nisko 1680 resolucijo. Vecina jih ima takaltak ze 1080p monitorje.
Potem je lahko rect da dela tekoce na neki kamensko dobni resoluciji. Kaj mi pomaga ce pod 1680 nemorem it ker zgleda ko iz riti potegjeno.

Dr_M ::

16:9 je za igre prov lame,koneckoncev ne gledamo filma. 16:10 je mnogo bolje.
Tako da, 1680x1050 ali 1920x1200 (vec pa, ce serjes dnar).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Sej vseeno. Gre se samo zato da jaz primerjam komentar od onega ko je reko da dela spil gladko na 1024 resoluciji. Valda da dela gladko na taki niski.

Zdaj se pa za pocasne.

Jaz imam 1680 in nemorem it nizje ker zgleda vse ko iz riti potegjeno. Kot sta ze ona dva loleka visje ugotovila. Potrdila sta me oba brez da sta opazla da trdita isto anyway.

To je isto, CISTO ISTO kot ce mam na izbiro Full HD movie na Full HD TV a jaz lolek bom reje sel SD verzijo gledat.

valvoline1 ::

Pesimist je izjavil:

Sej vseeno. Gre se samo zato da jaz primerjam komentar od onega ko je reko da dela spil gladko na 1024 resoluciji. Valda da dela gladko na taki niski.

Zdaj se pa za pocasne.

Jaz imam 1680 in nemorem it nizje ker zgleda vse ko iz riti potegjeno. Kot sta ze ona dva loleka visje ugotovila. Potrdila sta me oba brez da sta opazla da trdita isto anyway.

To je isto, CISTO ISTO kot ce mam na izbiro Full HD movie na Full HD TV a jaz lolek bom reje sel SD verzijo gledat.

Monitor je 17, 1280x1024 je max resolucija,ampak skoz uporabljam 1024x768, z vklopljenim 2x AA je kakovost slike podobna celo boljša kot 1280x1024 brez AA. 512 vram in 2gb sistemskega rama je pr določenih novejših špilih premalo za več k 1024x768. Men je 1024 super,sploh pa če lavfa lepo na starejšem sistemu.

def0r ::

Malce graphic whores se mi zdi da so tukaj. :) Jaz sem vsaj upal da bo boljsi gameplay.
Nekako so mi sli downhill z SP gameplayem Crysis > Crysis : warhead > Crysis 2

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()
««
8 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23843636 (26782) kajetan
»

Crysis 1 še vedno grafično zelo zahtevna igra?!

243310 (2078) Halfdead987
»

PC igre 2012

389275 (7813) Skyman
»

Bo Crysis 2 omejen le na DirectX 9? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
7124412 (22469) korenje3
»

GTX 590 zamuja, že v spletnih trgovinah

Oddelek: Novice / Grafične kartice
275421 (4590) alpha1

Več podobnih tem