Forum » Strojna oprema » komp se resetira
komp se resetira
CleanPower ::
no da opišem problem. ko zaženem sims 3 in se začnejo vrtet tisti filmčki, mi iz kompa začne glasno piskati, po minuti pa se komp resetira. temperature niso problem, sumim grafično ali napajalc. grafična je radeon 4850, napajalc pa LC8650. opazil sem tudi da ko z miško scrollam po netu iz kompa prihaja nek zvok, ki je sicer zelo tih. po cca. 10 min scrollanja se komp resetira. pogledal sem tudi voltaže 12V in 3.3V so ok, za 5V mi ne kaže.
prosim pomoč
prosim pomoč
to pa nisem sprobal, ker nimam te igre naložene. lahko pa ti povem da pri furmark testu tega ni.
Galaxy ::
pri cpu linpacku ni napak. za power suply in grafično in memory mi napiše da nekaj z directx ni vredu in ne morem testirat. ker mam win7 Rc, ko zaženem dxdiag mi napiše directx 11. problem ki ga opisujem se mi je pojavil že na xp-jih.
Pyr0Beast ::
PSU.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
napajalnik ne piska. piska nekje v spodnjem predelu matične plošče. lahko da je grafična. bom probal pognat 3d mark vantage.
Pyr0Beast ::
Če napajalnik ne da od sebe kar se od njega zahteva tudi druge komponente ne bodo najbolje delovale.
Some nanoparticles are more equal than others
3dmark vantage naredi brez resetiranja, se pa med testiranjem sliši piskanje/cviljenje mislim da grafične kartice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMark 2008 aka. VantageOddelek: Navijanje | 3855 (1429) | svetetko |
» | BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (897) | Duhec |
» | TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 934 (820) | rokuss |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9626 (5601) | Tilen |
» | Problem Radeon 9800proOddelek: Strojna oprema | 1677 (1131) | bambi |