Forum » Loža » Alkohol in kasko
Alkohol in kasko
tabla ::
Kako je z dovoljeno mejo alhkohola v krvi, če imaš kasko zavarovan avto? Sam sicr ne pijm ko vozm, ampak me zanima, če je res, da zavarovalnica ne plača nič, v primeru da imaš alkohol v krvi v primeru kaska?
Invictus ::
Če ti dokažejo da si imel v času nesreče alkohol v krvi, ti ne upoštevajo niti osnovnega zavarovanja, kaj šele kasko.
Jaz bi pazil pri tem ...
LP I.
Jaz bi pazil pri tem ...
LP I.
Invictus ::
Za dovoljeno ne vem, ampak če bi bil jaz zavarovalnica, bi dal v pogodbo pogoj 0,0 promila .
LP I.
LP I.
joze67 ::
@LapD,
nekaj je kazenska odgovornost (po ZVCP), nekaj pa razmerje zavarovanca z zavarovalnico (v skladu s pogoji). Potrebno je torej gledati pogoje za AK, kot so veljali v času sklenitve/podaljšanja.
nekaj je kazenska odgovornost (po ZVCP), nekaj pa razmerje zavarovanca z zavarovalnico (v skladu s pogoji). Potrebno je torej gledati pogoje za AK, kot so veljali v času sklenitve/podaljšanja.
LapD ::
Za triglav lahko rečem, da se kasko prizna, če napihaš do dovoljene meje (0.25 za voznike, 0.0 za začetnike in profi šoferje, preverjeno pri agentu) in pomojem je podobno pri drugih zavarovalnicah. Dopuščam možnost, da se je to spremenilo v letu 2009
web&motion designer
koyotee ::
Avtomatsko si.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
ali3n ::
ni res.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
krneki0001 ::
Nič več nisi kriv avtomatsko, četudi si pod vplivom alkohola. Kriv je tisti, ki je kriv, tisti z alkoholom pa pač plača še kazen zaradi alkohola.
Po novem bo treba plačati tudi zdravljenje, če je alko kriv za nesrečo.
Noper, po novem če bo alko kriv za nestrečo boš iz svojega plačal vse. Svoje in od ponesrečenca zdravljenje, odškodnino in njegovo škodo na avtu.
Če pa ne boš kriv, pa samo svoje zdravljenje.
tabla ::
uf, pa zakaj pol sploh kak zakon, pa dovoljena meja alkohola... jst sm parkrat kak cocktail spil, pa pol vozil... parkrat...zdej pa tut tega ne bo več. Raj plačaš pol 100 EUR za taxi če je treba, kokr pa da maš celo štalo.
Kakorkol vsak po svoje razlaga zakone, tako, da je najbolš, da voziš vedno trezn.
Kakorkol vsak po svoje razlaga zakone, tako, da je najbolš, da voziš vedno trezn.
User12345, nekateri delamo to in nikoli ne vozimo pod vplivom alkohola. Se ni splačalo prej in se še manj splača danes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje alkohola na delovnem mestu. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 35361 (14394) | destroyer2k |
» | Napihal sem (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 30437 (7303) | Kvinta |
» | Vprašanje glede pritožbe oz. izpodbijanja zavarovalnega zahtevka.Oddelek: Loža | 5588 (4624) | Mare2 |
» | Avto in izpit za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13000 (11536) | SplitCookie |
» | En hribček bom kupil, bom trte sadil... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7881 (6117) | snow |