Forum » Loža » Nakup iz tujine
Nakup iz tujine
Desty ::
Haj,
pred kratkim sem nakupil za 30$ robe na DealExtreme.Com. To pride nekako 23€ (da gre brez carine je lahko vredno max. 22€).
Naročil sem 3 stvari, 2 ki so izgledale bolj cheap sem dobil, a nek magični kuli so pa vzeli ven iz paketa in ga prečrtali, dobil pa sem tudi pismo s carinske pošte.
Sedaj je obkrožena metoda
Kaj naj sedaj naredim, natisnem tisto transakcijo na PayPalu kjer je vidno da izdelek košta manj kot 22€ ali stran/link kjer lahko vidijo (dealextreme.com) da izdelek košta toliko?
pred kratkim sem nakupil za 30$ robe na DealExtreme.Com. To pride nekako 23€ (da gre brez carine je lahko vredno max. 22€).
Naročil sem 3 stvari, 2 ki so izgledale bolj cheap sem dobil, a nek magični kuli so pa vzeli ven iz paketa in ga prečrtali, dobil pa sem tudi pismo s carinske pošte.
Sedaj je obkrožena metoda
račun (v primeru, da gre za internetni nakup, nam posredujte vaše spletno naročilo oz. izpis dražbe - ebay)
Kaj naj sedaj naredim, natisnem tisto transakcijo na PayPalu kjer je vidno da izdelek košta manj kot 22€ ali stran/link kjer lahko vidijo (dealextreme.com) da izdelek košta toliko?
- spremenil: Desty ()
Taras_Bulba ::
Paypal izpisek lahko pošlješ tud po mailu, da ne bo lih še en teden trajalo da ti cariniki pošljejo še kuli
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eBay - vračilo denarja (PayPal)Oddelek: Pomoč in nasveti | 9643 (7494) | refosk |
» | Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12525 (9267) | T-h-o-r |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103332 (47879) | Tilen |
» | Relacija: Kitajska - Carina (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15139 (12183) | Garibaldi |
» | 3D očalaOddelek: Zvok in slika | 7808 (6424) | wade |