Forum » Pomoč in nasveti » MS Outlook 2003 - problem z adresarjem
MS Outlook 2003 - problem z adresarjem
MGmm ::
Torej problem se je pojavil na ocetovem prenosniku. Na novo je bil nalozen sistem - Win XP ter MS Office 2003 in prenesena je bila datoteka z naslovi iz prejsnjega adresarja v nov adresar. V tem casu je oce dodal se nekaj map v mapi "Stiki" in sedaj po dolocenem casu, so mape iz prejsnjega adresarja izginile - ostale so samo tiste ustvarjene na novo. Vendar, ce hocem ustvariti novo e-postno sporocilo, ter kliknem "Za" so vse prejsnje mape noter, vendar ob kliku na njih se izpise sporocilo: "Seznama naslovov ni mogoče prikazati. Mape »Stiki«, ki je povezana s tem seznamom naslovov, ni bilo mogoče odpreti; morda je bila premaknjena ali izbrisana ali pa nimate pravic zanjo. Če želite informacije o tem, kako odstraniti to mapo iz Outlookovega adresarja, glejte pomoč za Microsoft Outlook."
Vse kar sem nasel na internetu je to, da je potrebno odstraniti adresar in ga na novo naloziti. Vendar se mi zdi, da bodo vsi stiki na ta nacin izgubljeni, tako da to ne pride v upostev.
Ce ima kdo kaksen konstruktiven predlog, bi prosil ce ga lahko deli z mano.
Za kakrsne koli predloge se vam ze vnaprej zahvaljujem.
Vse kar sem nasel na internetu je to, da je potrebno odstraniti adresar in ga na novo naloziti. Vendar se mi zdi, da bodo vsi stiki na ta nacin izgubljeni, tako da to ne pride v upostev.
Ce ima kdo kaksen konstruktiven predlog, bi prosil ce ga lahko deli z mano.
Za kakrsne koli predloge se vam ze vnaprej zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276348 (21279) | Matko |
» | Microsoft Office 2019 Home&Business SloOddelek: Programska oprema | 7426 (6005) | Han |
» | Skripta za OutlookOddelek: Programiranje | 1307 (1159) | sistemko |
» | Outlook Express adresar.Oddelek: Programska oprema | 1593 (1521) | Azz_Kikr |
» | bonbardiranje mojega e-mailaOddelek: Loža | 1332 (1046) | ender |