Forum » Pomoč in nasveti » Msn messenger
Msn messenger
theoneman ::
Živjo
imam en manjši problem k mi gre že pošteno na živce,.
Skratka k se logiram na msn messenger mi po približno 10 sekundah pojavi napako da se je pač samodejno izpisal kr nimam takšne verzije da bi biu lahk logiran na večih računih hkrat. isto se mi dogaja če uporabm ebuddy.com in to sm probavu na cca 3 različnih računalnikih pousod ista napaka
Prosim da mi čim hitreje pomagate saj msn rabm za delo.
Prilagam še slikco
Hvala TOM
imam en manjši problem k mi gre že pošteno na živce,.
Skratka k se logiram na msn messenger mi po približno 10 sekundah pojavi napako da se je pač samodejno izpisal kr nimam takšne verzije da bi biu lahk logiran na večih računih hkrat. isto se mi dogaja če uporabm ebuddy.com in to sm probavu na cca 3 različnih računalnikih pousod ista napaka
Prosim da mi čim hitreje pomagate saj msn rabm za delo.
Prilagam še slikco
Hvala TOM
ja tko je men se zdi da že mam najnovejšo verzijo.
sm mogoč vem o čem je problem. k jst nism logiran ostali vidjo da sm in če me kliknejo se lahko z vsemi pogovarjajo k sm se registreru na group.im chat in zdej ne morm tam zbrisat računa
TOM
sm mogoč vem o čem je problem. k jst nism logiran ostali vidjo da sm in če me kliknejo se lahko z vsemi pogovarjajo k sm se registreru na group.im chat in zdej ne morm tam zbrisat računa
TOM
bluefish ::
bi bilo fino, če bi na forumu uporabljal vsaj malo osnov slovnice, da te sploh kdo lahko zastopi.
Lool
glej tko je jst sm si naredu račun na group.im in zdej unu je nek računalnik al kaj in je skus logiran na msn z mojim uporabniškim računom in kadarkol k se jst hočm logirat se on vpiše nazaj in mene dol vrže in tok ne morm pridt na msn da bi biu resnično jst in ne nek bot
TOM
glej tko je jst sm si naredu račun na group.im in zdej unu je nek računalnik al kaj in je skus logiran na msn z mojim uporabniškim računom in kadarkol k se jst hočm logirat se on vpiše nazaj in mene dol vrže in tok ne morm pridt na msn da bi biu resnično jst in ne nek bot
TOM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19979 (15537) | darkolord |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76316 (16957) | tilinho20 |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30143 (13577) | darkolord |
» | MSN Massenger problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1078) | jan01 |
» | msn napakaOddelek: Programska oprema | 3022 (2475) | Uros!no |