Forum » Loža » Kolikokrat dnevno jeste topel obrok?
Kolikokrat dnevno jeste topel obrok?
mtosev ::
1
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
UNIVERZUM ::
@IZI Ne nisem se poročil- samo ostal brez službe , pa imam čas da si pripravim kaj poštenega za pod zob
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
DimmniBurek ::
@BlackHole
Ja. Zjutraj običajno jajca, potem med faxom kosilo nekje na bon, doma si potem naredim meso/ribe s kakimi testeninami, rižem. Pač ne jem največje svinjarije in raznih Snickersov za malico. Praktično vsi moji obroki so topli in večinoma doma narejeni(po možnosti z domačimi sestavinami )
Ja. Zjutraj običajno jajca, potem med faxom kosilo nekje na bon, doma si potem naredim meso/ribe s kakimi testeninami, rižem. Pač ne jem največje svinjarije in raznih Snickersov za malico. Praktično vsi moji obroki so topli in večinoma doma narejeni(po možnosti z domačimi sestavinami )
There Is No Stronger Drug Than Reality
energetik ::
No, vsak dan jajca + meso glih ni zelo zdravo. Beljakovin ne rabiš toliko vsak dan oz. je meso+jajca dobro nadomestiti tudi s katerim drugim virom beljakovin (fižol, skuta, soja...)
koyotee ::
Snickers ni sranje!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
@energetik, boš prilepil kako študijo o škodljivih jajcih, kajne?
Če veš kaj delaš in če rabiš beljakovine, potem se ni za bat ničesar razn folka ki ne ve kaj govori in ti pije živce
@koyotee: Snickers je odličen, sej veš kaj sm mislu
Če veš kaj delaš in če rabiš beljakovine, potem se ni za bat ničesar razn folka ki ne ve kaj govori in ti pije živce
@koyotee: Snickers je odličen, sej veš kaj sm mislu
dejanslo ::
5-6 obrokov na 12h je preveč (imo), ker pol so ti obroki tako majhni, da si zmeraj lačen. meni je najbolj smiselna smernica obrok vsake 3 ure, kar znese ponavadi 5 obrokov čez cel dan. če greš spat ob 1ih ponoči, seveda ješ tudi po 7mi zvečer ;) zadnji obrok pa bi naj bil 2-3h pred spanjem. sem enkrat poskusil ta ritem in se telo ful dobro navadi in at the end of the day ne poješ preveč. največji problem je, da je potrebno dosti truda, da ne izpuščaš obrokov, in če si bolj zaseden tip človeka, prej al slej pade v vodo..
edit: jaz in topli obroki ponavadi ne najdemo skupnega termina, razen čez vikend
edit: jaz in topli obroki ponavadi ne najdemo skupnega termina, razen čez vikend
There`s More Than One Way To Do It
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dejanslo ()
12h si pokonci? Pa kaj si ti nor? Jest ustanem recimo ob 8-9-10h in hodim spat ob 1-2h ponoči. 8h spanja je dosti čez glavo. In še enkrat ne troste buč. Zakaj moreš 3 h pred spanjem zadnjič jesti? Jaz jem 10min pred spanjem.
dejanslo ::
A to vse leti na mene? Ce bi dobro prebral, bi lahko zracunal, da sem pokonci vsaj 15h. Pa tudi to ne drzi, ker vecino dni sem zadovoljen s 5-6h spanja. 12h sem uporabil iz predpostavke zgoraj.
Nacela prehranjevanja so samo nacela, ker ima vsak posameznik drugacen tip metabolizma. Naceloma velja, da se pred spanjem ne jé, ker se metabolizem v spanju naceloma obrne v smer shranjevanja oz kopicenja energije, kar naceloma pomeni, da se redis, kar pa s seboj prinese naceloma slabe posledice.
Nacela prehranjevanja so samo nacela, ker ima vsak posameznik drugacen tip metabolizma. Naceloma velja, da se pred spanjem ne jé, ker se metabolizem v spanju naceloma obrne v smer shranjevanja oz kopicenja energije, kar naceloma pomeni, da se redis, kar pa s seboj prinese naceloma slabe posledice.
There`s More Than One Way To Do It
Seveda to drži kar si napisal glede rejenja ponoči, ampak to je le v primeru če ne veš kaj treba jesti. Če veš, potem le telesu in mišicam(ki so vseskozi trenirane pri meni) zagotoviš potrebne aminokisline za izgradnjo
kixs ::
Seveda to drži kar si napisal glede rejenja ponoči, ampak to je le v primeru če ne veš kaj treba jesti. Če veš, potem le telesu in mišicam(ki so vseskozi trenirane pri meni) zagotoviš potrebne aminokisline za izgradnjo
Potem se tudi med spanjem zbudis in gres jest?
thramos ::
Potem se tudi med spanjem zbudis in gres jest?
V večini primerov počitek in regeneracija med spanjem odtehtata trenutno pomanjkanje hranil. Nekateri pa vstajajo in jejo ja ...
Sploh nisem natančen, dosti manj kot tisti, ki gledate na uro kdaj ne smete jesti. Jest jem 5-6× na dan(t.j. kadar sem lačen), tik pred spanjem, in ne malo, pa vseeno se znebim odvečne maščobe. Vem kaj moram jest, česa ne smem, in to je to. Drugače pa za vikende itak ne morem da ne jem kar mama skuha, ker predobro kuha
reptilia ::
1x-2x in ne tiste brozge ki mi kot SŠcu priprada. Homemade FTW!
Forgive your enemies, but never forget their names.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj nosite za mal'co s sabo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11566 (8382) | c3p0 |
» | Hrana pred spanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12183 (9547) | m0LN4r |
» | Kako se zrediti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9732 (8758) | einstein :P |
» | Kako povečat apetit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19592 (16935) | Adrijan0 |
» | Topla malica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10226 (7566) | Pyr0Beast |