Prijavi se z GoogleID

» »

Odštevanje do padca trenutne vlade

Odštevanje do padca trenutne vlade

strani: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 40

Thomas ::

Tale teza od Nimitza in Azraela, ki so jo prej že izrekli tudi nekateri drugi, med njimi sama Mici ... da Slovenija v bistvu nima šans v tem sporu, da bo Hrvaška vzela pol +- zaliva in amen ... sploh ni nemogoča.

Vseeno Sloveniji ni treba nič popuščat. Ne sme, pravzaprav. Predaleč smo šli, da bi se mogli zdaj vrniti brez vsega. Najmanj kopensko mejo lahko dobimo bolj ugodno. Nekako se od nas "pričakuje", da ne bomo težavni kot so Grki ali pa Ciprski Grki.

Imperativ je, da smo. Nič osebnega, enostavno moramo igrati igro mimo pričakovanj drugih. Nesramno, brezkompromisno, zgledovati se pa Hrvaški ki stiska Bosno in Črno Goro, ali pa Italiji ki stiska Slovenijo. Ali pa Franciji, ki ne mara Turkov v EU. Ali pa Nemčiji ... ali pa komerkoli že. Fantje v tem razredu so vsi poredni, mi nismo nič boljši in ne smemo biti.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

deadbeef ::

Moj glas na evropskih volitvah gre SDS. Zdajšna vlada ni pokazala čisto nič konkretnega le Pahorjovo smejanje in lepo govorenje. Dvignil so pa trošarine na skoraj vse, še DDV dvignejo pa smo zmagal. Važno da so Kučan,Janković in ostali komunajzerji veseli, ker vlada zmagoviti komunajzerski trojček.

krucymucy ::

Bolj bi koristilo če bi volil SDS jeseni ... jaz sem in vidim da sem se odločil pravilno.

mtosev ::

se en volilec SDSja. me :D
i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Poldi112 ::

Tako kot vaša stranka na slovenijo, tudi vaši komentarji z ničemer pozitivno ne vplivajo na debato...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

borchi ::

jaz se delno strinjam s politiko SDS-a, ki jo trenutno zagovarjajo.

in sicer nekako pravijo, da je treba letno naredit 10 - 15% deficita v naslednjih dveh letih, ki ga bomo vračali v letih konjunkture. da moramo vzet en velik kredit.

problem je, ker nam EU tega ne dovoli, ampak hej, itak nas bojo grillali že zaradi hrvaške. če si že poreden, bodi vsaj dosledno poreden!
l'jga

koyotee ::

Če bo šlo tako naprej, se zna zgodit, da bo premalo policistov za vzdrževanje jrm!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

zee ::

Ah, prosim vas lepo.

Evropske volitve so s stalisca povprecnega slovenskega volivca prakticno nepomembne, pomembne so zgolj zato, ker bodo nekaksen lakmusov papir za preverjanje zadovoljstva volilnega telesa s trenutno vlado. Volilno telo seveda ni zadvoljno s trenutno vlado, je pa spomin na staro (in tako od vas opevano SDS & drugi) vlado se vse prevec ziv, zatores upam, da bo volilno telo pokazalo sredinca obem opcija tako, da bo bodisi glasovalo za nekega tretjega (ne nujno boljsega) bodisi sploh ne slo na volitve.

Se o trenutni vladi. Samo lepo besedicenje in pletenicenje jih je. Obnasajo se kot bi bili sredi najvecje konjunkuture, ne pa sredi recesije, ki odnasa delovna mesta...ta vlada pa medtem mirno reprogramira posojila "tajkunicem", ki po svojem nacinu delovanja niso nic boljsi/slabsi od bankirjev v ZDA, ki so odgovorni za t.i. "subprime loans".
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

BluPhenix ::

Se o trenutni vladi. Samo lepo besedicenje in pletenicenje jih je. Obnasajo se kot bi bili sredi najvecje konjunkuture, ne pa sredi recesije, ki odnasa delovna mesta...ta vlada pa medtem mirno reprogramira posojila "tajkunicem"


Ja, nič ne naredijo:

Vlada prepovedala posojila za prevzeme

V času velikega vodje se pa to ni zgodilo, ker?

Polek tega, vlada ni reprogramirala posojila Infondu, če na njih ciljaš, ampak zgleda da je bil dogovor nekje drugje. Saj se ni strinjala večina vladnih strank z reprogramacijo, vsaj tako so poročali mediji. Ne mešat hrušk in čebule.

Res, da bi lahko malo boljše in hitrejše ukrepali v takih časih, ampak tudi prejšnji niso nič kaj dosti ukrepov programirali, ko se je vedelo, da bo kriza prej ali slej prišla. Zdej pa imajo polna usta idej, žal je za take ideje prepozno.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

mtosev ::

i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

BluPhenix ::

saj vlada obdavčitev rabljenih vozil odpravlja.


A to si mislil? Hudo ja, končno ne boš plačeval več davka za stvar, za katero je bil davek že plačan.

Dej drugič poglej cel članek, ne samo pompoznega naslova, ni vse tako slabo kot zgleda.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

mtosev ::

danes bo na Trenjih zanimivo. Jansa , Golobic in ministri. :D
i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

mtosev ::

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/ult...

zanimivo, zanimivo. je pa bil tudi Golobic v 24ur zanimiv. :)
i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

mtosev ::

i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

Karaya 52 ::

Zdaj že GG obtožuje medije, da delujejo po nareku JJ. :) Kako se stvari hitro obrnejo.

Res pa je sumljivo ali milorečeno nehigienično prenešanje pristojnosti telekomunikacij iz ministerstva za gospodarstvo pod Golobičev resor. Konflikt interesov če ne drugega. Ultra konec koncev posluje ravno na tem področju.

edit: NLB ne bo priznala obstoj nezavarnovanih kreditov, kljub odvezi molčečnosti.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Pahor je zasral približno vse kar se je zasrat dalo. S Hrvaško se nikdar nismo razumeli, ampak zdaj je šlo do konca k vragu. Najbolj obdavčena država na svetu smo bili tudi že prej, zdaj imamo še najdražji bencin daleč naokoli. Pa še drugi davki se nam obetajo. Zadolženi smo bli že prej, zdaj smo do grla. Mediji niso bli nikdar svobodni, zdaj se niti ne trudijo več bit. Državnim birokratom se je pa že prej lepo godilo, zdaj se jim pa tudi. Morda še bolj. Pahorju privoščim sedmico in najboljšo bejbo, s katero se naj odseli na Karibe in nikdar več ne pride nazaj (da me ne zaprejo, ker mu bi privoščil tudi kaj drugega, samo da se ga rešimo).

kmetek ::

Pahor je caR, sfukal bo državo, narod pahnil v srednji vek. V šestih mesecih nisem najdel/videl 1 dobre stvari, da bi jo sveta komunistična trojica naredila.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

Icematxyz ::

S Hrvaško se nikdar nismo razumeli, ampak zdaj je šlo do konca k vragu


Ja če smatraš to da smo se razumeli na način da so oni malo nekaj glasno rekli mi pa se prestrašili pa v kot potem je to res dobro razumevanje ja.

V času prejšnih vlad se je podpiralo Hrvaško nekako brezpogojno bom rekel in razni dogovori so se sprejemali na podlagi dvostranskega dogovarjanja ki pa nikoli niso rodili sadov.

Politika do Hrvaške se mi tako trenutno zdi razumna in korektna in upam da nas politiki ne bodo izdali z kakšnim umikom in spremembo stališč po končanih EU volitvah.

Prvič po dolgem času se je Popoviču naprimer stopilo na prste sedaj da je zacvili. Da mu še Matoz ne more pomagati Popovič pa joče da je ulica spregovorila in to ni prav. To mi je bom rekel dokaj všeč. Da je končno ulica povedala svoje.

Tako da vse zagotovo ni slabo. Na šrota in Bavčarja se je tudi sedaj dokaj močno pritisnilo in ti holdingi počasi razpadajo. Sofinancira se delovni čas v podjetjih ki imajo neko prspektivo...

Določena podjetja so pa propadla ja. To mislim da je bilo neizogibno in še stari greh. Ko je v mb propadlo praktično vse kar je nekoč bilo gonilo regije se tudi nihče ni jokal za to. Pa se je ogromno vlad menjalo pa ni nihče rekel ali naredil da temu ne bi bilo tako.

Banke pa tudi če mi kdo reče da je sposoben v 1 letu sanirati je bedak ker to je nemogoče.

Tako da sam nisem tako črnogled in menim da se določene svari odvijajo v pravo smer. Seveda pa tudi so stvari ki niso takšne kot bi morale biti. Zato upam da se bo tudi to spremenilo.

Kakšen Vizjak me zagotov ne prepriča z svojimi predlogi da bi rekel ok gremo in zamenjajmo vlado. Bo treba še kaj več pokazat kot top-shop reklame potem pa se bomo pogovarjali.

Zgodovina sprememb…

Phil ::

Davki niso nikoli tako visoki, da ne bi mogli biti še malo višji, si je mislil Križanič in si zamislil nov 50% dohodninski razred.
;((

edit: typo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Phil ()

Icematxyz ::

Ja ta vlada je pač leva in treba bo tudi levim vladam razložiti da je smiselno v sloveniji zmajnševati davke na določenih področjih in da s tem nič ni narobe. Tudi levi vladi pomoje bi to lahko bilo v interesu ali bi se jo prisililo v to na določenih področjih da se bi tako obnašala.

Sam menim da ker smo člani EU da bi mogli težiti k temu da dosegamo povprečje. To bi moral biti cilj vsake vlade. Torej vsaj povprečje EU da dosegamo po višini davkov na posameznih področjih in postavkah.

kmetek ::

mtosev ::

ocitno hoce vlada da se vozimo s kolesi pa se neosnazujemo okolje. :D
i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

c00L3r ::

Cene goriva + trošarine + ddv -> Tukaj se lepo vidi, kako naša vlada kljub dviganju cen goriva ne spusti trošarin. Ravno nasprotno, še dviguje jih. Od januarja do zdaj je šel becnin gor za 8 centov, država pa je nabila še 11 centov trošarin v tem času. Bravo, bravo ;(

Pa glavno, da se bodo še vinjete podražile. Pa tudi ko se bodo EU ne bo sprostila virov za gradnje avtocest. Tako, je tudi ta podražitev nesmiselna.

[edit]type-o

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c00L3r ()

djordjevic ::

Pa tudi ko se bodo EU ne bo sprostila virov za gradnje avtocest.

Hmm, and who's to blame for this major screw-up? Hmm?
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mr.B ::

Ja kdo ? Vladni trojček. V EU se pa ne tako kot pri nas komisija na komisijo ne pogajajo, sej kdaj so bile volitve, ma kje deti v drugi svetovni vojni so krivi...
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

T0RN4D0 ::

Hm. A bi bil počasi cajt za kakšen protest? Al je prevroče? :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Mr.B ::

Ma sedaj bo dež. More biti toplo, da lahko roštilj ven damo, itd, paprotestirajmo. Samo bo več novinarjev, kot prrotestnikov. Tako kot v prvih delavskih demonstracijah, od kar je trojček na oblasti.
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

djordjevic ::

Aja? Trojček da je uvedel smešno poceni vinjete? Ne ga lomit'.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Daedalus ::

Vinjete so podedovan problem. Vse ostalo je pa katastrofalno lame management trenutnega stanja. Pahor, bo treba počasi spakirat kufre, če nisi sposoben vodit države. Mam rajši bolj učinkovito vodenje, pa magari se bo treba spet z janšizmi ubadat. Tile so taki klovni, da se ne splača komentirat.

Sej namen je dober, sam na žalost so trenutne opcije ali-ali. In če izbiram med šimfanjem čez Janšo pa slabšim ekonomskim položajem, pol rajši šimfam čez Janšo. Tole je en zelo pomenljiv citat:

Predvsem pa je odločilno to, da predstavniki SDS ne govorijo v prazno, ampak da na eni strani izvajajo učinkovito kritiko dela sedanje vlade, na drugi pa ponujajo alternativne rešitve. Še več, oboji – tako kritike kot ukrepi – se zdijo precej dobro utemeljeni. Celo meni kot predstavniku strokovne javnosti.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Mr.B ::

djordjevic : Še v času prejšne vlade so z EU bili procesi, ki jih je vodila prejšna vlada ravno na temo vinjet, in glejga zlomka, ravno Vladni trojček, je :P1.1.2009:'( uvedel smešno poceni vinjete, nad katere se pritožuješ. No dolgo rabi, morda ba je višenja bencina le bolje, kot višanje vinjet, spoh sedaj, ko že vsi imamo enoletne. No morda pa se kaj za Petrol kuha, recimo Veletrgovec&bencinke črpalke.
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

kmetek ::

- višje trošarine
- neeksistentni protikrizni ukrepi
- politično kadrovanje brez javnih razpisov
- nižje penzije brez draginjskega dodatka
- namera o dvigu DDV-ja na 21%
- totalka zafurana zunanja politika
- enormne količine brezposelnih
- nižje plače, da ne zagotavljajo niti eksistence več
- dražji študentski boni in ukinjanje drugih ugodnosti
- dražja elektrika
- dražji javni prevozi
- dražji vrtci
- poplačilo izbrisanih

Mr.B ::

Pa kaj sej so to Levi, in ne SDS Desni. To so en unikat v svetu, da so dejansko levi desni in desni levi.
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

djordjevic ::

Da ne bo pomote, tudi mene je tale trojček pošteno razočaral, ampak vinjet jim ne boste obešali. Tule se bolj ali manj vlečejo iz poerbanega dreka. Kar pa se tiče vrnitve Janše in njegovih so-called super ukrepov - če jih ni izpeljal na vrhuncu konjunkture, how the hell jih misli zdaj? Merim predvsem na raznorazne spodbude in olajšave za podjetnike v smislu oprostitve plačila davkov in prispevkov. Ja, ko nisi na oblasti, lahko lajaš.
No grave is deep enough to keep us in chains.

mtosev ::

- višje trošarine
- neeksistentni protikrizni ukrepi
- politično kadrovanje brez javnih razpisov
- nižje penzije brez draginjskega dodatka
- namera o dvigu DDV-ja na 21%
- totalka zafurana zunanja politika
- enormne količine brezposelnih
- nižje plače, da ne zagotavljajo niti eksistence več
- dražji študentski boni in ukinjanje drugih ugodnosti
- dražja elektrika
- dražji javni prevozi
- dražji vrtci
- poplačilo izbrisanih

pozabil si:

- visje place sodnikov :)
i like:) [Dell Inspiron 13 7000 - i7 6500U, 8gb ddr3l, 256gb samsung, ips fhd]
moj oče darko 1960-2016
moj labradorec max 2002-2013

c00L3r ::

Kar se tiče vinjet. Ja EU je res rekla, da nam bodo zamrznili sredstva, če uvede tak sistem kot je zdaj. In so zamrznili sredstva. Pač prejšnja vlada ni popustila, saj je vinjetni sistem pravičen in ugoden. Poglejte koliko vas stane avtocesta do Splita na HR. Boste videli, da vas tak izlet stane več kot pri nas polnih 6 mesecev uporabe avtocestnega omrežja.

Tega dviga cen zdaj pa sploh ne razumem. EU je rekla, da nove cene niso sprejemljive, ter da še vedno ne bo sprostila sredstev. Torej zakaj dvigamo cene? Tak pač, da nova vlada draži vse kaj pač lahko?

Sicer je vedno tako, da je se najbolj graja stranke v koaliciji. In jaz tudi nisem bil zadovoljen z vsem delom SDS v prejšnji vladi. Ampak kaj pa se zdaj gredo v vladi z njihovimi "ukrepi" za reševanje krize... Vse kaj delajo, je da znižujejo plače in dvigujejo stroške.

Mr.B ::

djordjevic, da vinjete je JJ vlada vpeljala, toda tudi JJ valda je dobila poziv EU, da se more zadeva glede vinjet spremeniti. In kaj se je zgodilo Jebeš HR, pa ne greste v EU, aja vinjete so Jabe, da bo ljudstvo mirno, a EU pa pozabi. Trojče bi moral s 1.1.2009 vpeljati tedenske(ali deset dnevne), mesečne, polletne in letne, ter seveda dati ceno enako kot je recimo pri sosedih, za državljane pa bi poskrbel z nizko ceno, a dražjo kot polletno, pa bi EU rekla OK.

In kr se tiče uni ki niso na oblasti pa lahko lajajo, ja kdo jim je pa rekel da se morajo iti oblast. Glede na politično korektne javno mnenske anketa pa ? SD še vedno vodi, torej nam gre še predobro.
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

djordjevic ::

Pa se ti zavedaš, da je največji haklc vpeljave 7/10-dnevne vinjete za 5-8 evrov NEVZDRŽNOST Darsove blagajne? In other words, ne moreš biti lačen in sit hkrati. Če se bodo turisti vozili poceni, bomo mi gor plačali. Vinjete so še vedno razmeroma poceni - kar najbolje vedo tisti, ki so se prej vsaj enkrat tedensko peljali na relaciji MB-LJ. Daj si torej dopovedat, da skuša vlada s sedanjim poviševanjem prikazati, da razmerje med tistimi, ki avtoceste redno uporabljamo, torej domačini, in tistimi, ki jo občasno, torej tujci, ni več nepravično. Saj samo za to gre. Je pa tudi res, da komisar za promet tule pritiska precej bolj, kot bi bilo treba, in sicer predvsem zaradi svojih lastnih državljanov.
No grave is deep enough to keep us in chains.

@nny ::

- višje trošarine
- neeksistentni protikrizni ukrepi
- politično kadrovanje brez javnih razpisov
- nižje penzije brez draginjskega dodatka
- namera o dvigu DDV-ja na 21%
- totalka zafurana zunanja politika
- enormne količine brezposelnih
- nižje plače, da ne zagotavljajo niti eksistence več
- dražji študentski boni in ukinjanje drugih ugodnosti
- dražja elektrika
- dražji javni prevozi
- dražji vrtci
- poplačilo izbrisanih

pozabil si:

- visje place sodnikov :)


pozabil:

- dvig prispevkov za študente podjetnike iz 30 na 133 € 8-O;((

kmetek ::

Od začetka do danes nisem najdel 1 pozitivne stvari od svete trojice, jo kdo ve?

BluPhenix ::

- višje trošarine
- neeksistentni protikrizni ukrepi
- politično kadrovanje brez javnih razpisov
- nižje penzije brez draginjskega dodatka
- namera o dvigu DDV-ja na 21%
- totalka zafurana zunanja politika
- enormne količine brezposelnih
- nižje plače, da ne zagotavljajo niti eksistence več
- dražji študentski boni in ukinjanje drugih ugodnosti
- dražja elektrika
- dražji javni prevozi
- dražji vrtci
- poplačilo izbrisanih


pozabil si:

- visje place sodnikov :)


Hehe, jah nič dobro ne kaže, čeprav: - neeksistentni protikrizni ukrepi (s krizo se je potrebno začeti bojevati ko se jo vidi, da prihaja), - politično kadrovanje brez javnih razpisov, - namera o dvigu DDV-ja na 21% (enotna davčna stopnja, še pomnite?), totalka zafurana zunanja politika (to je itak od vedno), dražji študentski boni in ukinjanje drugih ugodnosti (to se tudi stalno dogaja), pa še višje plače zdravnikov, ipd... so zadeve, ki jih je imela na glavi tudi prejšnja vlada in vse pred njo. Tako da nič novega, na te teme.

Ma sedaj bo dež. More biti toplo, da lahko roštilj ven damo, itd, paprotestirajmo.


Kako slovenceljsko. Protestiramo samo ko je lepo vreme, po možnosti s pivom v roki. Ko je pa slabo vreme pa se niti ne sekiramo dosti za naše pravice. LOL.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

>Od začetka do danes nisem najdel 1 pozitivne stvari od svete trojice, jo kdo ve?

Nimamo več diktatorja. Sicer me je Pahor močno razočaral, ampak slabše kot je bilo pred njim praktično ne more biti.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Mr.B ::

No vidite še vedno se živi predobro, da bi se kaj spremenilo, no saj Poldi112 to pravi...
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

borchi ::

mene nekaj bega pri nekaterih opozicijskih alternativnih ukrepih.

- slaba banka. tule je slo-techovce strah o tem kako bomo tajkunske kredite plačali davkoplačevalci. pri slabi banki jih prav vse po definiciji plačajo davkoplačevalci. jaz osebno tudi s slabo banko nimam problemov. ampak bistvene razlike med slabo banko in državnim poroštvom bankam (neglede na 'tajkunske' kredite) ni.

- subvencioniranje obrestne mere. spet, vsi davkoplačevalci bi dejansko plačevali redkim (najverjetneje tujim) virom. za mene sicer nič spornega, je pa najmanj hecno, če vzamemo v obzir kako se je opozicija odzvala na neoptimalno obrestno mero, ki jo je dosegla vlada z izdajo obveznic.

- izvozne subvencije, stanovanjske subvencije, subvencije za nove avtomobile, zastonj vrtec... razumem, da se zdijo te stvari levim (razočaranim) pahorjevim volilcem nekako super, janševim bi se pa moral precej čuditi, samo se je že večrat pokazalo, da je janša verjetno najbolj levi politik. ampak spet ok, nič zgrešenega, nič bistveno drugačnega kot subvencioniran polovični delovni čas in podobno. ampak verjet, da bo reševanje domačih zainvestiranih gradbincev ter ohranjanje visokih cen nepremičnin, skorajda direktno pretakanje denarja predvsem tujim proizvajalcem avtomobilov rešilo slovensko gospodarstvo...

- davčne olajšave. vsi bi radi imeli nižje davke. ampak, če bo pahor naklepal 4% proračunskega deficita, ga ima janša namen 10%. spet, samo po sebi nič katastrofalnega, za nekatere (predvsem levih šol) ekonomiste tudi šolski ukrep pri krizi. jaz tukaj resnično ne zastopim pahorja. v parlament prinese potreben rebalans proračuna z upoštevanimi ukrepi, hitro se bo videlo koliko opozicija verjame v te ukrepe... ker te pufe bomo spet vračali vsi v konjunkturi. problem je le, da mora v sloveniji v rekordnem letu finančni minister malo pogoljufati, da pridemo na izravnan proračun...

torej, kje je kvalitativni preskok? se pa strinjam, da je tole z direktorskimi plačami in iskanjem tajkunov iz dneva v dan pod vsako kritiko. še malo pa banke ne bodo upale dat kredita janezu novaku, ker se lahko izkaže, da je v 31 kolenu sorodnik od nečaka pahorjevega soseda, direktorji pa bodo delali za plačo hišnika...
l'jga

Mr.B ::

V tem trenutku je le LDS-ov tajkun prpadel, tako na hitro je izstopil iz stranke...
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

Karaya 52 ::

Mah borchi, špilferderber. :) Se popolnoma strinajm s tabo, čeprav sem desni volilec.

jype ::

Daedalus> Mam rajši bolj učinkovito vodenje, pa magari se bo treba spet z janšizmi ubadat. Tile so taki klovni, da se ne splača komentirat.

No, jaz še nisem pozabil, da sem volil _proti_ onim klovnom, ne _za_ te klovne. Tudi če so se oni morda zaradi konjunkture zdeli sposobnejši, so za politično kulturo naredili precej več škode, kot sem je jaz pripravljen požreti za mizerno dodano vrednost v gospodarstvu.

Rajši plačujem za nesposobnost in korupcijo v kulturni demokratični državi kot da bi služil malce več v gruzijske vrste demokraciji.

zee ::

To imas pa zelo prav.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

opeter ::

Naj raje spet uvedejo cestninske postaje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

username ::

Naj raje spet uvedejo cestninske postaje.
Saj še stojijo. :P
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

WarpedOne ::

Naj raje spet uvedejo cestninske postaje.

Seveda, da bo za nekatere AC sploh zastonj, za druge pa tako obupno draga, da se bojo fural po vzporednih cestah.

Kaj naj si mislim o vaši inteligenci?
Do you know what you don't know?
strani: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 40


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Glasovanje o zaupnici

Oddelek: Problemi človeštva
483260 (1797) Zeberdee
»

SLS - gremo v opozicijo

Oddelek: Problemi človeštva
352255 (1157) jrtjtejtt
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94636043 (18114) Matthai
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28140999 (34284) Keyser Soze
»

Pahor bo linčan. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1068388 (3287) dukenukem

Več podobnih tem