» »

Prodaja predmetov prek ebaya iz slovenije

Prodaja predmetov prek ebaya iz slovenije

repTiL ::

Pozdravljeni!
Zanima me če kdo prodaja prek ebay-a iz slovenije v tujino. Pač pri tem pa mu plačilo nakazujejo prek paypal-a na račun… zanima me predvsem kako nastavi parametre oz. Nastavitve za »shipping« pač da mu preračuna koliko pride poštnina. Ker program pač sili po svoje predvsem ameriški ebay želi pač prek njihovih pošt itd… skratka kakršne koli info. So dobrodošle

Lp

opeter ::

Registriraš se na katerega od evropskih eBay in ne na ameriškega... :)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

repTiL ::

Ravnokar to poskušam sam vseeno hoče vedet koliko bo prišla poštnina, pač da vnesem neko vrednost €, vendar tega ne morem saj varira po celem svetu koliko je a lahko to pustim prazno, pa naknadno pač s kupcom se dogovorim

JayKay ::

pač nastavi neko pavšal poštnino za evropo. Poglej po ceniku pošte Slovenije.

Bearex ::

Mene pa zanima nekaj drugega pri prodaji preko ebay-a.
Rad bi prodajal eno dodatno opremo za avtomobile. Zadevo bi kupoval v Sloveniji pri proizvajalcu in jo prodajal po celem svetu preko ebay-a. Glede na to da je pri prodaji preko ebaya provizija 10% od zneska za vsak prodan izdelek me zanima kako naj nastavim prodajo. Jaz z številom kosov nisem omejen, a vendar ne bi rad da mi pri prodaji vsakega kosa ki je vreden cca. 115€ vzamejo 10%, ker je to ogromno denarja in se mi enostavno to ne splača prodajati. Potem svojo provizijo vzame še Paypal in nazadnje še banka in na koncu ostane bore malo.
Ali se da nastaviti prodajo tako da oglašujem da zadevo prodajam in nato pošiljam zainteresiranim kupcem invoice preko Paypala?
Plin je in!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581020669 (4953) kixs
»

ebay prodaja- plačam za pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
3413173 (8500) Pentium
»

Vprašanje glede pošte

Oddelek: Loža
114556 (3770) Alamar

ebay (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža