Forum » Pomoč in nasveti » sony handycam dcr-hc17e nima slike na računalniku
sony handycam dcr-hc17e nima slike na računalniku
innchy ::
živjo
imam problem. imam kamero drc-hc17e in ko potegnem video dol mi normalno use deluje.
ko pa hočem da bi pogledala kar sem potegnila dol (video oziroma film, ki sem ga snemala) mi takrat noče pokazati slike. zvok je slike pa ne.
to se mi dogaja od takrat ko sem na novo naložila xpeje na mašino in do takrat mi je to delovalo normalno zdaj pa mi to ne deluje več.
ne vem kaj naj še probam. skoraj prepričana sem ga je grafična kartica pravilno nameščena in tapravi driverji ne vem pa zakaj mi zdaj to ne deluje več.
res bi prosila za pomoč.
hvala
imam problem. imam kamero drc-hc17e in ko potegnem video dol mi normalno use deluje.
ko pa hočem da bi pogledala kar sem potegnila dol (video oziroma film, ki sem ga snemala) mi takrat noče pokazati slike. zvok je slike pa ne.
to se mi dogaja od takrat ko sem na novo naložila xpeje na mašino in do takrat mi je to delovalo normalno zdaj pa mi to ne deluje več.
ne vem kaj naj še probam. skoraj prepričana sem ga je grafična kartica pravilno nameščena in tapravi driverji ne vem pa zakaj mi zdaj to ne deluje več.
res bi prosila za pomoč.
hvala
king67 ::
Pozdrav.
Domnevam, da ti manjka DV codec. Sam imam Panasonic DV codec, ne spomnim pa se, kje sem ga točno dobil. Če ga rabiš, ti ga pošljem na mail.
lp,
king67
Domnevam, da ti manjka DV codec. Sam imam Panasonic DV codec, ne spomnim pa se, kje sem ga točno dobil. Če ga rabiš, ti ga pošljem na mail.
lp,
king67
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3474 (2377) | teoo |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7637 (6785) | BadWolf |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2241 (1876) | rimljan |
» | S cem iz digitalne kamere dol vzet video tko, da tud deinterlaca.Oddelek: Zvok in slika | 1272 (1215) | pivmik |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1751 (1562) | CaqKa |