» »

Čuden problem s DVD-RW enoto

Čuden problem s DVD-RW enoto

psytoma ::

Problem je sledeč, imam tole IDE dvd-rw enoto Optični disk Optiarc DVD RW AD-5200A SCSI CdRom Device (DVD+R9:8x, DVD-R9:12x, DVD+RW:20x/8x, DVD-RW:20x/6x, DVD-ROM:16x,x DVD+RW/DVD-RW) mislim da je to sony/nec.

1. čudna stvar: če imam dvd v enoti preden pridem v windowse (xp) sphloh ne naloži sistema, pride do tja ko bi moralo it v windows, ampak je samo črno. Tisti trenutek ko pa pritisnem gumb za izmet dvdja iz enote dvd-rw pa gre takoj v windows

2. čudna stvar: če dam v windowu noter en dvd in hočem potem zagnati kateri koli video iz trdega diska se le-ta noče zagnati. Čim pritisnem gumb, da vrže dvd iz enote pa film zažene.

To se je začelo kar naenkrat. Enoto sem kupil pred mesecem in pol. Zdi se mi, da če bi bila enota fuč, ne bi to vplivalo na to, da jaz hočem zagnati en film z diska in se ta noče.

Prosim za ideje.

LordTado ::

probej na dugi enoti.
maš prav prikloplen dvd?primar,sekundar...

MTB ::

Smrdi po kombinaciji z asusovo plato. Se motim?

psytoma ::

plata je asus ja, samo to je kar naenkrat začelo delati, sem pa prejle poskusil z drugimi cdji pa dela, samo tudi če bi on dvd-rw disk bil porisan bi pomoje vseeno moglo iti v windowse

MTB ::

Meni je na P5QC plati to delalo z optiarcom 7170, tudi ko je bil not original cd od windowsov. Nekaj je povezano z marvellovim kontrolerjem.
Me je mucilo precej dolgo in nisem nasel resitve, nakar sem prestavil pekac drugam, v svojo masino pa dal samsunga.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem pri računalniku !

Oddelek: Pomoč in nasveti
121001 (855) ziga1990
»

navijanje E7500

Oddelek: Navijanje
432958 (1841) grobar
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102911 (27420) nuclear
»

Bios ne zazna dvd-rw

Oddelek: Strojna oprema
93930 (3638) moat
»

Problem - zvok! Pomoč.

Oddelek: Pomoč in nasveti
101736 (1572) cekr

Več podobnih tem