Forum » Mobilne tehnologije » Simobil - Minusiraj
Simobil - Minusiraj
bluefish ::
kot je napisano. Dnevno te bombardirajo z oglasi in za vsakega nekaj odštejejo z računa. Pri maksimalnem številu sporočil pa je omejitev itak na 5€. Ni pa seveda nujno, da na mesec pošljejo toliko sporočil, da boš profitiral maksimalno.
Če te ne motita non-stop piskanje ali vibriranje mobilnika ob prejetem sporočilu in na splošno oglasi, potem kar.
Če te ne motita non-stop piskanje ali vibriranje mobilnika ob prejetem sporočilu in na splošno oglasi, potem kar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Pri tem bodo prejeli največ pet sporočil dnevno oziroma 50 mesečno in si tako znižali račun do 5 EUR na mesec. Si.mobilovi naročniki, ki bodo storitev Minusiraj aktivirali v marcu, si bodo tekoči mesečni račun znižali še za dodatne 3 EUR.
neres ::
V kolikor prihajajo sporočila iz iste številke so lahko zelo diskretna in nemoteča. Pač jim določiš eno primerno zvonenje oz. odsotnost le-tega.
T0RN4D0 ::
Sem prijavljen že od začetka in nisem dobil še nobenega sporočila.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Pesimist ::
baje bote tudi vsi ki imate telefon z voodafon napisom na ohisju odzaj naprej opraviceni za 3€.
Hja, ko bi bil tudi tisti na mail plačan in mesečno omejen, bi kar veliko ljudi živelo le od prejemanja tega.
Če se prodaja, potem je vse kul. Danes sem sicer dobil prvo reklamo (oziroma drugo, prva je bla bolj sama sebi namen)...
Pyr0Beast ::
Hmm, nabijanje podatkovnih klicev v tujini ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
zee ::
Izklopis prenos podatov za cas, ko si v tujini, kar je pri kaksnem iPhonu sila enostavno. Drugod pa prav tako verjetno ne gre za kaksno "rocket science".
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
CaqKa ::
jaz v zadnjih dveh mesecih nisem dobil nobene reklame, pa sem vse slidere na mooble strani našopal do konca..
kaj se norca delajo s tem?
kaj se norca delajo s tem?
AmokRun ::
Jaz Mooble uporabljam od 26.03.2008, pa sem do danes dobil 61 sporočil, zadnjega 28.01.2010.
V dveh letih sem obogatel za celih 6 EUR.
V dveh letih sem obogatel za celih 6 EUR.
Pyr0Beast ::
CustomerRelationshipManagement
Odnosi s kupci po domače.
Odnosi s kupci po domače.
Some nanoparticles are more equal than others
zee ::
tnx -> kratica za v slovarcek
zee
sm jih dobil celih 19. Sem pa pogledu zdejle in nimam pod prejeto kao nobenga. Pa obiskano seveda tud ne. :) Tako da tiste ki ne trzajo pomojem skenslajo :D
Zeberdee ::
V bistvu gre verjetno za to, da segmentirajo naročnike in potem pošiljajo sporočila glede na ta ključ. Verjetno potem bazo sicer držijo, a iz te baze bolj kontaktirajo ljudi, ki so dojemljivi za nakupe, torej so kakšne nakupe že opravili.
CaqKa ::
od takrat ko sem se registriralto pa do danes sem dobil vse skup ene 4 oglase...
in to je nekje več kot 4 mesce kaj sem se registriral, kako bi na podlagi tega oni videli če "trzam" ali ne?
in to je nekje več kot 4 mesce kaj sem se registriral, kako bi na podlagi tega oni videli če "trzam" ali ne?
Zeberdee ::
Poudarjam da ne vem, ali imajo tak sistem, a samo predvidevam. Ena možnost je, da ti interno sledijo, torej s sistemi, kjer se podatki takoj osvežujejo v tvoji bazi. Peter iz Šmartnega, ki je dobil SMS je opravil nakup preko telefona 2:11 2.2.2010 v akciji XYZ. To je najboljša varianta, ki jo lahko imaš. Včasih lahko naročnik preverja odzivnost nekega segmenta. Moški od 18. do 25. let dobijo reklamo za dostavo rož. Če se procent naročil v tem segmentu ne poveča, naročnik ponavadi akcije ne ponavlja, segment pa tudi ni tako dober za oglaševalsko firmo.
Druga možnost je, da po izvedeni akciji primerjajo baze in tako določajo odzivnost osebe ali segmenta, v katerega spadaš.
Moč CRMja je recimo v trgovskih firmah, kjer te zaradi nakupa s kartico zvestobe lahko vodijo po trgovini, ti pošiljajo personaliziran program popustov, razvrščajo izdelke po trgovinah. V bistvu lahko Mercator, ki trenutno CRM vzpostavlja zate točno ve, da si včeraj kupil cigarete, pivo in banane. Tebi to ne pomeni veliko, Mercatorju pa ogromno, ker lahko tvojemu segmentu pošlje ponudbo, kjer je pivo znižano, pa so zato banane toliko podražene, da smo na istem.
Druga možnost je, da po izvedeni akciji primerjajo baze in tako določajo odzivnost osebe ali segmenta, v katerega spadaš.
Moč CRMja je recimo v trgovskih firmah, kjer te zaradi nakupa s kartico zvestobe lahko vodijo po trgovini, ti pošiljajo personaliziran program popustov, razvrščajo izdelke po trgovinah. V bistvu lahko Mercator, ki trenutno CRM vzpostavlja zate točno ve, da si včeraj kupil cigarete, pivo in banane. Tebi to ne pomeni veliko, Mercatorju pa ogromno, ker lahko tvojemu segmentu pošlje ponudbo, kjer je pivo znižano, pa so zato banane toliko podražene, da smo na istem.
Ne, sej majo na spletni če si oglas prebral, če si kliknil povezavo itd... Čudno, ne vem po kakšnem sistemu gledajo če si zadevo prebral- pri meni piše kot da nisem nič, čeprav sem vse M/SMSe odprl. :]
Potem pa tistim ki naprej odpirajo na povezave najbrž še naprej pošiljajo zadeve, ostale pa odkrižajo.
Potem pa tistim ki naprej odpirajo na povezave najbrž še naprej pošiljajo zadeve, ostale pa odkrižajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1350828 (498) | dragana |
» | SMS NATEG HalloKupon Vinjeta -50% (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32466 (22544) | darkolord |
» | Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27591 (21529) | harvey |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46321 (20199) | profii |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9763 (7053) | CaqKa |