» »

Nokia 6220 Classic

Nokia 6220 Classic

gemš ::

No imam omenjen telefon, ki pa je kupljen v tujini tako da nima SLO jezika... Najprej sem telefon posodobil ampak je bilo isto, potem sem nekje zasledil, da je potrebno spremeniti to neko kodo. Kodo sem spremenil, tako da je zdaj balkanska ampak da bi to zdaj delovalo bi moral telefon spet posodobit, težava pa je v tem da ga nemorem znova posodobit, ker sem ga že...

Ima kdo kako idejo?

hojnikb ::

A se ne da na silo še enkrat dat gor updejt enake verzije ?
#brezpodpisa

js osebno ::

klik
Za dostop se registriraj.

hojnikb je izjavil:

A se ne da na silo še enkrat dat gor updejt enake verzije ?

Nevem sem probal pa ni šlo, če pa se da kako drugače...

dragovan ::

Mislim da vem kaj bi verjetno deloavlo. Resetiraj telefon na tovarniške nastavitve, torej na takšno stanje kakršen je bil ko si ga kupil. V telefon vnesi *#7370# in potrdi. Telefon se bo resetiral, s tem boš izgubil tudi vse podatke shranjene na telefonu(prekopiraj imenik na pomnilniško ali na sim) in tudi vse posodobitve bi se morale izbrisati.

dragovan je izjavil:

Mislim da vem kaj bi verjetno deloavlo. Resetiraj telefon na tovarniške nastavitve, torej na takšno stanje kakršen je bil ko si ga kupil. V telefon vnesi *#7370# in potrdi. Telefon se bo resetiral, s tem boš izgubil tudi vse podatke shranjene na telefonu(prekopiraj imenik na pomnilniško ali na sim) in tudi vse posodobitve bi se morale izbrisati.

Sem probal ampak se ne da... Piše, da ni na voljo novih posodobitev...

dragovan ::

Če si vnesel kodo bi ga moralo resetirati na tisto stanje ko si ga kupil. Nevem no...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach - Prenos podatkov in MMS ne delujeta - Prosim za pomoč

Oddelek: Mobilne tehnologije
1330738 (30412) The Shadow
»

Poraba baterije pri telefonu

Oddelek: Pomoč in nasveti
71326 (1077) dafon
»