» »

Zgublanje mreže

Zgublanje mreže

Vanadium ::

Skratka imam SE c902 kupljen pri simobilu. Telefon sem imel že 2x na servisu, ker blokira in zgublja omrežje. Dobesedno se odjavi z mreže pa se čez cca minutko spet prijavi zablokira pa tako da ga edin z potegom baterije ven spraviš spet k živlenju. Očitno telefon neznajo popravit oz je fuč. Torej vprašanje je ali mi pripada drug telefon ali ne? Oz kaj naj storim.

blackbfm ::

Če je v garanciji in ga ne znajo popravit potem ti pripada nov telefon.

fr!Xy ::

podpis

No bom vidu jutri ga spet odnesem in rečem da če bo spet sral vzamem drug telefon, mam fon več na servisu kot v uporabi, res da dobim nadomestnega samo to ni to drgač pa še par ljudi poznam z tem fonom pa tudi sama sranja :|

microera ::

danes so imeli na simobilu probleme z izgubljanjem signala....
.. možno, da ni bil telefon kriv?!
LP

www.microera.si

Odkar ga imam mi zgublja signal oziroma odkar ga imam mi skos neki serje kjer koli sem. Se pa gibljem lokacije kočevje, LJ, pa štajerska regija

AndrejS ::

Od kdaj te ma simobil signal ?? :O

Mislim od kar imam ta fon mi zgublja signal skratka za cca 1 minuto izgubi mrezo in v tem času tut če grem na iskanje omrežja ne najde nobenega torej čist sprejemnik se isklopi :|

Skratka malo updajte teme, telefon je že cca. 30 dni na servisu in nič info od simobila kaj se dogaja. Torej zdaj pa vprašanje. Ko pač mine 45 dni od dneva, ko sem predal telefon simobilu, mi teoretično pripada novi telefon? Kdo mi ga je dolžan dat? Ali simobil ali zastopnik za SE, ki ga v sloveniji ni :|. Sam sem mnenja, da pač simobil, ker sem pri njih kupil telefon. To si razlagam tako, da je isto, ko kupim matično ploščo pa mi ckrne odnesem kjer sem kupil artikel ne pa k uvozniku, oz zastopniku.

L.P.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9126657 (4370) tomaz-
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
406106671 (55705) next3steps
»

Samsung Xcover 271

84773 (2256) makoma
»

Mobitelov servis

193091 (2315) ales400
»

Simobil Si.asistent