» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
11 / 42
»»

KoMar- ::

Če piše, da je free shiping potem mi do doma pride zadeva brez kakršne koli poštnine?

Teoretično ja, ampak če bodo paket carinili, boš moral doplačat tudi za poštnino od carine do doma.

LuGi ::

Zadnje case je kitajska posta ultra hitra >> Poslano 4.8 / dobil včeraj 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

BladE_ ::

Prosim, če lahko poveš malo več :). Za koliko oziroma kateri izdelek si naročil in koliko te je prišla poštnina/carina/davek??

Hvala!

BladE_, na prejšnji strani si citiral sporočilo, kjer je že praktično vse razloženo. Če greš osebno na carino, ni treba doplačat poštnine do doma, sicer pa še par EUR.

petrus ::

Vzel bi tri izdelke v skupni vrednosti 13 USD oz 10 EUR vendar nimam paypala, bi mi lahko kdo vzel zraven njegovega naročila? Nakažem vsoto vnaprej, sem iz mb.
stati inu obstati

SleepLess ::

Mene pa zanima, tisti ki vas je kontaktirala carina oziroma ste morali poslati račun na carino, kako so vas kontaktirali? Preko telefona? Kaj pa če recimo nimaš telefona oz. ne najdejo številke. Pošljejo "vabilo za carino" na dostavni naslov ali kaj podobnega? Če ima kdo informacije bi bil zelo hvaležen :)

Zgodovina sprememb…

ManDriver ::

Obvestilo dobiš po navadni pošti, odgovoriš (predložiš dokumentacijo) jim lahko po e-mailu.
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?

roli ::

Po pošti dobiš lepo obvestilo ter navodila kaj in kako jim moraš dostavit. Poskeniraš obvestilo, ki si ga dobil, narediš screenshot iz dealextreama ali paypala in jim to pošlješ po emailu.
http://www.r00li.com

Sej ne da smo ze to 1000x premleli kako to poteka.. đizs

darkolord ::

Hmmm, a se še komu dogaja, da se mu v zadnjem času precej zgubljajo paketi iz Kitajske? Meni so namreč že ene 7 paketov (večino brez trackinga) izgubili v zadnjih par mesecih, prej pa nikoli nič...

kkk7 ::

darkolord je izjavil:

Hmmm, a se še komu dogaja, da se mu v zadnjem času precej zgubljajo paketi iz Kitajske? Meni so namreč že ene 7 paketov (večino brez trackinga) izgubili v zadnjih par mesecih, prej pa nikoli nič...

men se tud dogaja enako. So mi že poslali isti paket 3x pa ga še nisem dobu. Že več kot pol leta čakam.

BladE_ ::

Men že 15 dni piše "Waiting for Supplier"... upam, da ne bo tko tut ostalo...

barakus ::

Možno, da so poštarji ugotovili, da so zanimive stvari v DX pismih ...

Swiwer ::

Ce bi rad kdo kupoval preko DealExtreme ali podobnih on-line trgovin s PayPalom pa rabi gor denar mu lahko jaz nakazem na PayPal v zameno za nakazilo na moj TRR (sam imam Klik NLB). Ce bi kdo torej rabil mi lahko poslje zasebno sporocilo.

Hardstyle ::

Je že kdo nabavil kak foto okvir iz dealextreme? Kako ste zadovoljni itd... ?

Dvakrat dobil defektnega :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Ajej 8-O

Spock83 ::

Jaz sem samo enkrat naročil pri DealExtreme pa nisem dobil paketa. Recimo, če naročam pri buyincoins + plačam za 1EUR za tracking number potem ni nobenih problemov.

Upam da si vsaj dobil refund?

Spock83 ::

Za tistih 5EUR se mi res ni dalo ubadat. Še posebej, ker ni bilo tracking numberja. Tko, ko ima mtracking number lahko vsaj težim.

hunter01 ::

jaz sem naročil foto okvir in sedaj po enem letu še vedno deluje brez problemov.

Edino kar me moti pri njem je, da če nastaviš samodejni vklop se ti ob vklopu prikaže meni, namesto da bi takoj začel prikazovati slike s spominske kartice. Mogoče če bi kak novejši firmware obstajal? vendar se mi ni dalo s tem ukvarjat, ker ga boljša polovica itak vsako jutro prižge pa nastavi prikaz slik s spominske kartice :D

računajte pa nekaj. Pred novim letom se bo promet na pošti HongKong tako povečal, da se znajo dostave zamakniti tudi za 1 mesec ali več ;) Tako da kupite novoletna draila iz Kitajske čim prej ;) Jaz sem lani sredi Novembra naroču in je paket prišel 1 dan pred božičem.

lp

katerega si pa naročil?

hunter01 ::

Mislim, da tega:
http://www.dealextreme.com/details.dx/s...

Zraven sem še naročil pretvornik za elektriko iz ameriškega načina na naše vtičnice.

Je pa za preverit, če se te foto okvirji sploh še splačajo, ker jih že dokaj ugodno dobiš v kakem leclercu ali pa v kakih drugih akcijah in ko sešteješ carino, stroške carinjenja (4EUR) in dejstvo da je garancija bolj kot ne neuporabna, je za razmislit kje se bolj splača kupit. Se mi letos zdijo cene v Sloveniji napram tem iz DX, veliko bolj primerljive kot lani.

Ja, točno tega sem od DX dobil dvakrat, obakrat je bil defekten. Zanimivo, da sem napravo enakega izgleda kako leto prej naročil iz eBaya, tisti pa dela lepo. Je pa res, da DX krije celo stroške poštnine za vračilo defektnega artikla, tako da sem potem v zameno vzel druge igračke :)

LeBron07 ::

Lepo pozdravljeni,

Imam nekaj vprašanj glede spletnega naročila na strani buyincons. Ali ima kdo izkušnje z naročilom PSP http://www.buyincoins.com/8gb-4-3-lcd-p... , je vse ok? Ali delujejo original igrice?
In pa kako je glede naročila in dobave mobilnih telefonov? Ali pridejo ali se zatakne na carini?
Prosim za odgovore.
Lep pozdrav

Očitno si slabo prebral.. ker to sranje zmore le NES igre :)) Kvecjemu SNES,MAME,.. z ustreznimi emulatorji

Supports NES games
Supports 8/16/32 bit games

"China knock off"

Nemorem verjeti da si mislil da bo bos dobil original PSP za 40EUR?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Nisem mislil, da je original, ker vem da ni. Se opravičujem, res sem slabo prebral. Drugače pa hvala za odgovor.
Kako pa je z mobilnimi telefoni? Glede carine? Pride v Slovenijo ali se ustavi na carini?

Odvisno od sreče ampak glede na prebrano imas malo šans da dobis aparat. Zadevo predajo trznem in ker seveda nima(s) CE cerfitikata se poslje nazaj..

Kaj pa tisti, ki imajo CE certifikat? Je enako tudi s temi?Nočem biti nadležen, ampak me res zanima, ker ne bi rad bil v kakšnem kazenskem postopku.

Za tiste ni problema bos pač plačal carino in davek. Ampak seveda ti kitajski so vsi brez cerfitikata.

Tale na primer ima CE certifikat: http://www.buyincoins.com/air-phone-no-...
edino nevem koliko na carini komplicirajo glede uvoza telefonov. Ker jih kar nekaj ima CE certifikat, a nevem ali se splača ali ne.

Dajmno nekaj razčistit. Kdorkoli lahko napiše črki C in E na izdelek, to pa še nič ne pomeni. Poleg tega znajo bit problemi ob uvozu tako natančnega ponaredka iPhonea 4.

Aha ok, hvala za odgovor.

Rečeš da je original pa pač plačaš davek na 500 al koliko EUR pride pravi iphone :D

bond007 ::

Naroči od tukaj, pa gre mimo carine: http://cgi.ebay.com/Air-phone-No-4-Java...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

Heh, ja 500EUR hm hm, no ja, raje ne :)
Za link pa hvala

bond007 ::

Popravljeno: Sicer jst ne bi tega kupoval - upam, da si si mal reviewe pogledu - recimo:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

Hardstyle je izjavil:

Rečeš da je original pa pač plačaš davek na 500

Saj ni trdil da pride 500eur ta jajc ponaredek ;)

No ja, saj zato ker nisem vedel kako je glede pošiljanja, glede dobave in uporabnosti telefona, sem raje tukaj malo vprašaj, ker verjamem da imate že izkušnje. Tako da hvala za vaše odgovore. Vprašam še kdaj, če mi kaj ne bo jasno :)

Imam še eno vprašanje. Našel sem še 2 strani in me zanima, če kdo mogoče pozna? http://www.chinabuye.com/
in http://www.focalprice.com/. Mogoče že kdo kaj naročil ?

Sem preko focalprice in verjetno zaradi manjsega obsega narocil zadevo hitreje odposlejo kot na DX

Ne poznam chinabuye

Swiwer ::

Sem ze par stvari narocil pri DealExtreme in nisem nikoli dobil prej kot v treh tednih. Torej minimalno 3 tedne traja, proti novemu letu (november, december) pa bos cakal najmanj 1 mesec.

Od "brezplačne" poštnine kaj več ne moreš pričakovat. Je mali čudež, da se jim računica izide. Sicer bi pa lahko kdo DX pobaral po ceni EMS za Slovenijo.

[ecstazy] ::

Ko sem v začetku leta naročal z DX sem na pošiljko čakal 11 dni:) (poslano 18.januarja, dobil 29.)
Z buyincois naročil dve pošiljki septembra. Eno prejel v treh tednih, na drugo sem čakal 6 tednov. Na pošiljko z focalprice pa čakam že dva meseca.

Preko dealextreme bi naročil tole http://www.dealextreme.com/details.dx/s..., ali bojo spustili čez carino? Kdo kaj ve?

Tody ::

na kaj naj bi pa spustil 0.10 $ ? Mas pa jajca da si upaš to tlačit na zobe :)

samo vprašal sem, ker ni nujno da je zame. Pa vprašal sem glede carine in ne cene. Hvala drugače.

MisterR ::

LeBron07 spodaj imaš odgovore nekaterih kupcev in niti enemu ni delovalo tako da je to izguba denarja (tudi 5EUR je denar!).

Bo pa šlo čez carino ja.

RockyS hvala za odgovor. Ali mogoče veš kako je glede teh helikopterčkov? http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
Mogoče to tudi spustijo ali je že preveč za nas?

MisterR ::

Tale igračka bi tud mogla it.

P.S.
V sparu imajo 7" digitalne foto okvirje z daljincem za 40EUR.
««
11 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98061778437 (1716) KTr1sk
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55571014099 (1628) mtosev
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516079 (9819) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8531929 (25956) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274116 (3118) borisk

Več podobnih tem