» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
8 / 42
»»

KoMar- ::

Sem kupil isti BT adapter in Gyro Wrist Ball in niso komplicirali.

Sportmania ::

http://www.dealextreme.com/details.dx/s...

A bi se tole dal v SLO kupt? Nikjer ne vidim CEUR.

overlord_tm ::

Ti pretvorijo v eur na paypalu. Drugace pa take imajo povsod po sloveniji, ne vidim ravno smisla s kitajske narocat :)

Če je kak po taki ceni se priporočam za link?

Mislu sem CEUR nalepke, da ga bojo skoz spustil?

Klik

Malce drazje, ampak sem vsak dan bolj preprican da nisem bogat da bi kupoval poceni. In ne mores tako malo placat kot lahko kitajci zanic naredijo :)

Steinkauz ::

Haha overload, s kje pa mislš da je tale Philips?
Made in fucking china

Vseeno je razlika v kvaliteti.

Pa 2 leti garancije. Kitajci ti jo ne dajo veliko pomoje. Pa tudi ce jo dajo, bos na kitajsko posiljal?

DX je kul za kake gadgete, ko ti je cist usen ce jim mas ali ne.

Steinkauz ::

No ne pravim, da ni slabše kvalitete.

Malce dražje = 100% dražje.

Ne šala hvala za tole!

Tody ::

Tele strojčki za 20 eur so za en kurc takoj ko imaš malce večje al pa gostejše lase.

bluefish ::

Strojček za striženje res raje kupi pri nas, pa tudi v tem primeru ne enega za drobiž.

MeGreat ::

Pod 22EUR je načeloma vseeno ali stvar ima ali nima CE. meni so že par takih stvari ustavili in sem poslal račun in je šlo čez brez problemov

T0RN4D0 ::

Je bil že kdo tolk pogumen da bi iz hobbykinga komando 6ch 2.4g naročil? Dvomim da ima china export nalepko gor, pa tud dost velika in draga je da bi sigurno komplicirali na carini... Pa vseeno, optimist je treba bit :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Blinder ::

Jaz sem kupil uro preko tega dealextreme, en dober teden je rabil paket, da pride, ura pa je malenkost drugačna, kot na njihovi strani. V bistvu tista ploščica je malenkost drugačna, sej nima veze.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

c0dehunter ::

T0RN4D0, dost mojih znancev je naročilo razne zadeve iz HobbyKinga in do zdaj je šlo vse tekoče čez carino. Čeprav točno to komando ni nihče naročil.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Ja sej za večino stvari ni problem. Za komande po mojem je, ker mislim da nimajo China EXport certifikata.

PINki ::

Naročilo sem oddal pred 12 dnevi in je še zmeraj pod order tracking "waiting for suplier". Pri izdelkih pa piše, da je do 8 dni največ za čakati...

Koliko ste ostali čakali, da so sploh poslali naročilo?

darkolord ::

Pred 12 dnevi = sredi praznikov

Pa tudi ne piše, da je največ 8 dni, ampak NAVADNO do 8 dni.

Lio ::

načeloma so zlo hitri (veliko naročam iz kitajske) vendar se včasih zgodi da čakaš na kkšn paket tud po mesec in pol

A komu dela password reminder na dx.com?

darkolord je izjavil:

Pred 12 dnevi = sredi praznikov

Pa tudi ne piše, da je največ 8 dni, ampak NAVADNO do 8 dni.

Mislil sem dobavo izdelka (da jo oni dobijo, če nimajo na zalogi npr.). Torej teh 8 dni, da dobijo robo + 7 dni da odpošljejo robo?

Bom kar dolgo čakal :|

Čist odvisno od njihovega dobavitelja. Vse od enega dneva do nikoli...

Mja, jim včasih traja tud en mesec da sploh dobijo (ali pa tudi ne), pa potem še par dni da zapakirajo in pošljejo (ali pa tudi ne). Če en mesec še kr ni ničesar je najbolje da čim prej odpreš ticket ter vprašaš kaj se dogaja. Običajno potem sledi refund (ali store credit).

Karen ::

Po vaših izkušnjah: če je iz shippmenta razvidno da je bilo pakiranje 22.2. in da tracking pravi da je šlo s pošto iz Hongkonga 27.2., kdaj približno lahko pričakujem pošiljko (pod 20 usd)?

LuGi ::

15.3

Naslednji teden :D

Najverjetneje konec tega (sobota) ali začetek naslednjega tedna...

hunter01 ::

Opažam zelo velik trend, da je vsak k naroči full nestrpen, kdaj bo pa moj izdelek prišel. Če si tolk fejst pa tolk hitro nekaj želite, kupte v Sloveniji. Če ne pa počakajte, ko bo bo, če 1 mesec ni izdelka in je status skos isti, odpreš ticket. Mejte v mislih, da imajo sigurno par tisoč naročil na dan, pa tudi pošta v Hong Kongu je nenormalno obremenjena zaradi tega, spletnega naročanja in pač traja.

Res je tako.. če zadevo potrebujem nujnoooo oz.v roku parih dneh ga raje narocim na ebay.co.uk od kaksnega angleskega prodajalca.. ;)

Točno tako! DX je kul, ker je poceni. Ampak ni pa za neučakane.

damjan1980 ::

na magicshine lampo recimo se je zdaj pred zimo čakalo vsaj 1 mesec! je pa res da je zelo vroča roba trenutno :)

Hvala. Nisem nestrpen, samo prvič sem naročil, pa me zanima ali je to teden, dva ali tri od tistega trenutka ko dajo na pošto. Za drugič bom že približno vedel (tudi če kaj naročim komu za kako darilo ipd., koliko prej je relativno varno računat da z določeno verjetnostjo dobiš).

Uh, pri kitajcih darila naročaj kar za celo leto vnaprej, pa boš potem delil. :D

Po 18dneh končno odposlana pošiljka.

Jaz sem dobil v slabih 4. tednih (naročil 12.2., dobil 8.3.).

cinketa ::

Jaz sem dobl robo iz dealextreme in me čaka na carini. Znesel je par centov čez 22€, tako da moram plačat davek.
Zdaj me pa zanima ali preverjajo pošiljke (morda tudi odpirajo), namreč moram poslat račun za paket,
tu pa nastane problem, saj imam noter laser ki je 30mW (dovoljeno naj bi bilo 5mW). A je imel že kdo tako iskušnjo,
jaz bi namreč ponaredil račun (ki ga bom poslal po mailu) in tam spremenil iz 30mW na 5mW.

ma nebi rad da mi zavrnejo robo, saj sem jo naročil okoli novega leta, pa je šele zdaj prispela...

Desty ::

Sem pred 14 dnevi naročil par manših gadgetov skupaj in v petek že dobil. Damn, that was fast (v primerjavi z ostalimi naročili). :)

Slo-One ::

Jooo kak si želim nabavit one faracajke >:D. Samo kaj ko nimam Paypala. A je kaka možnost denar spravit na Paypal če mam samo maestrota.

Ne. Razen ce ti kdo nakaze na paypal denar.

roli ::

cinketa je izjavil:

Jaz sem dobl robo iz dealextreme in me čaka na carini. Znesel je par centov čez 22€, tako da moram plačat davek.
Zdaj me pa zanima ali preverjajo pošiljke (morda tudi odpirajo), namreč moram poslat račun za paket,
tu pa nastane problem, saj imam noter laser ki je 30mW (dovoljeno naj bi bilo 5mW). A je imel že kdo tako iskušnjo,
jaz bi namreč ponaredil račun (ki ga bom poslal po mailu) in tam spremenil iz 30mW na 5mW.

ma nebi rad da mi zavrnejo robo, saj sem jo naročil okoli novega leta, pa je šele zdaj prispela...

Kolikor jaz vem omejitev 5mW velja samo za ameriko. V Evropi mislim da lahko kupiš 1000W laser pa ti nebi smel nihče težit. hehe
http://www.r00li.com

ender ::

Odvisno od države - na Nizozemskem (se mi zdi) so prepovedani tudi <1mW laserji.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

cinketa ::

No kako je pol pri nas s temi laserji? Kje se da to izvedet do kakšne moči se lahko pri nas uporabljajo?

Mogoče pokličeš in vprašaš na carini? Pa seveda sporočiš.

boogie_xlr ::

Greš v diskoteko na lasershow 8-)

Kaj je zdaj z temi CEur in China Export nalepkami. A mi kdo to prosim na kratko razloži.

333333 ::

CE je cist simple. More bit nalepka na vseh napravah... (verodostojnosti ne preverjajo) če je ni ponavadi ne gre skoz carino, pol pa maš recimo primer.. "ja gospod adapter daljinski uporavljalec dobite ker ima CE nalepko, helikopterja zraven pa ne ker je NIMA!!!"
Spiritual

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 333333 ()

Ampak kolikor razumem obstaja CHINA EXPORT in ta drugi CE. A njih baš boli kera nalepka je :D ?

Mogoče nisi dojel, ampak China Export je v bistvu ponarejena CE nalepka, ki izgleda praktično enako.

Aiaa razumem zdaj. Hvala za trud, da sta mi razložila .
««
8 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98061778230 (1509) KTr1sk
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55571013989 (1518) mtosev
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516078 (9818) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8531923 (25950) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274116 (3118) borisk

Več podobnih tem