» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
20 / 42
»»

Steinkauz ::

Ali več različnih izdelkov po 3+ kosov

thor24 ::

Se mi je zdelo da je tako! :D

Hvala!

Izak ::

thor24 je izjavil:

Kako pa je z menjavo pri Moneybookers (MasterCard).

Na strani nisem našel tečaja, pri MB MasterCard fees pa je "Foreign exchange: 1.99%".

Koliko potem plačam v € pri računu 100$???

lp

Če plačaš z moneybookers mastercardom, ti mastercard konverzijo valute opravi po svojem tečaju, ki je dokaj ugoden. Ogledaš si ga lahko tukaj. Moneybookers foreign exchange bi prišel v poštev le, če bi plačeval direkt iz njihovega sistema, brez uporabe mastercarda. Trenutno boš za 100$ plačila z money bookers mastercardom dal 72,9076€, če bi plačeval direkt z mooneybookersom pa si poglej tečaj + 1,99%.
Lp

Na paypalu imam "prijavljeno" MB MasterCard tako da se mi splača spremeniti, v nastavitvah, kdo naj "spreminja" valute!

Pa še eno vprašanje (spet malo OT): Če imam na PP recimo 50€ in kupim nekaj za 100$, mi najprej pobere 50€ iz PP računa in ostalo iz MB MC?

Če je tako, kako je potem s konverzijo. PP obračuna po svojem tečaju, ostalo pa po MC tečaju?

s1m0n ::

Po kolkih dnev je v povprečju paket v Sloveniji, če je že šel skozi Švico ?

darkolord ::

Ene 2 dni rabi do Slovenije

KoMar- ::

Čisto tako BTW: Koliko od vas je doma, ko poštar prinese paket (in recimo, da ne gre v nabiralnik)? Jaz ga zgrešim praktično vsakič in moram potem na pošto ponj... smešno je, da je poštnina plačana do doma, pošta pa raznaša takrat, ko imamo službe in šolo. Firma, ki ne prisluhne svojim strankam, bi morala propasti...

bauci ::

Bi propadla vsak privat firma, ne pa firma v državni lasti.

thramos ::

Naročiš v službo?

Pri nas 2x vozi tako da se se sekiram, če prve runde ne zadenem :) Je pa soseda dovolj prijazna da prevzame (dogovor pač).
Drugače pa peš do pošte, ki je točno 200m oddaljena :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

c00L3r ::

Meni tudi soseda/teta prevzame te pakete. Če ji ne uspe, pa na pošto po 17h.

mat xxl ::

Mater imaste dobre sosedke, jaz si pa kar dostavo v službo naročam, da mi ni treba potem na pošto.

sirotka ::

KoMar- je izjavil:

Čisto tako BTW: Koliko od vas je doma, ko poštar prinese paket (in recimo, da ne gre v nabiralnik)? Jaz ga zgrešim praktično vsakič in moram potem na pošto ponj... smešno je, da je poštnina plačana do doma, pošta pa raznaša takrat, ko imamo službe in šolo. Firma, ki ne prisluhne svojim strankam, bi morala propasti...

Pri količini paketov ni realno za pričakovat, da bodo do vsazga šli n-krat, ker te pač ni doma takrat.

Tega niti ne pričakujem. Pričakujem pa, da ne bodo nosili takrat, ko smo vsi od doma.

Tody ::

Kako naj pa poštar ve kdaj si ti ali vsaj eden od vaših družinskih članov doma?

PINki ::

Pozvoni

turkx90 ::

Pa kaj vam je tako težko prevzet en paket na pošti?

Kolko računa carina ? 20% na vrednost + ??Eurov ?
Pa kako jim razložit, da je na računu več artiklov kot v paketu :)

Pa kako jim razložit, da je na računu več artiklov kot v paketu :)
Z besedami :)

Pinki poštar mora že prej vedit da je kdo doma :) Drugače ne sme nosit po Markotovem prepričanju :)

Sej to ni rocket science, da se zdej hecate ;) Pošta mora nosit po 16h, ko so ljudje doma.

fosil ::

Takrat si ti doma, kar pa ne pomeni da so tudi drugi.
Torej po tvoje bi moral bit urnik poštarjev 16-24? Po moje se marsikdo ne bi strinjal ;)
Tako je!

Večina ljudi je dopoldne v šoli ali v službi. To bi moralo biti za začetek povsem dovolj.

Saj poštarji ne nosijo 8 ur, ali pač? Veliko dela poteka tudi v poslovnih prostorih, če kaj vem.

Poalovnim subjektom se more nosit čim prej osebnim čim kasneje jest sem redko pred 18 doma... Ampak to bi pomenilo 2x več poštarjev ali pa 2x več dela za poštarje. Dostavne službe ala GLS, DHL s tem nimajo problema, pokličeš tipa in se zmenita kako in kaj. Mene je tipo poklical in sem bil v službi je reku ni problema prnesem tja. Problem je samo v tem ker nimaš neke moči da bi odločal kako ti dobavitelj pošlje zadevo.

Dr_M ::

Pri nas postar pride nekje med 10-11 uro, ponavadi ni nikogar doma, ali pa se spim in se mi ne da it dol hodit, tako da se moram jajcat na posto. Sicer je posta zelo blizu (100m) kar sploh ni problem, problem je, ker se unim kurcem ne da delat in je treba cakat 15-20 minut za tist paket... Ce je pa guzva, ti pa prej brada zraste do tal.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Daliborg ::

...v kranju vcasih postar sploh ne zvoni, preverjeno sem bil prejsni teden dopoldan doma in prejel cel kup kuvert in paketov katere sem moral osebno dvignit na posti. Pa se vso posto katero prejmem moram peglat potem, ker z vsiljevanjem A4 formata reklam z 20+ strani enostavno spesta ostale kuverte, prejel sem tudi strgane racune ze na ta nacin.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Pyr0Beast ::

Mene nebi motila dopoldanska dostava preko vikenda. Med tednom je stvar malce drugačna.

Ali pa da mi samo 1x na mesec prinesejo pošto, če pa rabim kaj posebnega grem pa sam iskat.

Saj drugega ko računov in reklam itak ne dobivaš.

>Ampak to bi pomenilo 2x več poštarjev ali pa 2x več dela za poštarje.
Zdaj pa zvonijo in čakajo zaman :)

Ker izkoristek a ne ! :)

Pa 2x prelagajo tiste pakete v in iz vozila.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

Furbo ::

Daliborg je izjavil:

...v kranju vcasih postar sploh ne zvoni, preverjeno sem bil prejsni teden dopoldan doma in prejel cel kup kuvert in paketov katere sem moral osebno dvignit na posti. Pa se vso posto katero prejmem moram peglat potem, ker z vsiljevanjem A4 formata reklam z 20+ strani enostavno spesta ostale kuverte, prejel sem tudi strgane racune ze na ta nacin.

Jaz imam proti reklamam tisto nalepkico...
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

fosil ::

Poštnina iz DX-a je zastonj.
Ne vem kakšno storitev pričakujete za ta denar?
Stvar je poslana kot osnovno pismo, niti podpisovat ni treba. Listek dobiš samo zato ker ne gre v nabiralnik.
Rešitev je torej večji nabiralnik.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Alexius Heristalski ::

Daliborg je izjavil:

Najbrž imate lenega poštarja, ki raje flikne obvestilo v nabiralnik in šiba naprej. Jaz bi podal pritožbo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Du5aN ::

KSZ
Možno da je bilo tole že kdaj omenjeno... Na DX sem dva tedna nazaj oddal naročilo za par manjših zadev, vendar do danes še vedno ni bilo odposlano. Sedaj pa me zanima, kaj se zgodi, če naročilo storniram (cancel order)? Ali dobim denar nazaj na paypal ali kako? Ker drugega trenutno nimam ravno namen pri njih naročat.

MIHAc27 ::

Ja, nakažejo ti nazaj ampak to spet traja.

Lion29 ::

V glavnem vceraj sem dobil obvestilo da so odprli v UK in US warehouse, tako da bodo nekateri izdelki veliko hitreje poslani
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

V Slovenijo (še) ne pošiljajo iz UK skladišča.

MIHAc27 je izjavil:

Ja, nakažejo ti nazaj ampak to spet traja.

Hvala za info! Samo še to, a potem ta vrnjen denar dobim tudi nazaj na kartico, ki jo imam vezano na paypal (v mojem primeru mastercard), ali je treba le-tega pokoristiti za nakupe kjerkoli drugje preko paypala?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Du5aN ()

Se mi zdi da se denarja ne da dobiti nazaj na Mastercard, ampak samo na Viso. (nisem ziher)

In ti PP še zaračuna prenos denarja iz Paypala na kartico, pa čeprav samo "vračaš denar"!

thor24 je izjavil:

Se mi zdi da se denarja ne da dobiti nazaj na Mastercard, ampak samo na Viso. (nisem ziher)

In ti PP še zaračuna prenos denarja iz Paypala na kartico, pa čeprav samo "vračaš denar"!

A je pa možno, da se denar prenese samo na PP račun brez provizije in ga potem pokoristim za druge nakupe?

damjan1980 ::

dobiš ga direkt na mastercard, vsaj pri nlb je tako. da bi pa bila kaka provizija vmes pa še jaz nisem opazil

damjan1980 je izjavil:

dobiš ga direkt na mastercard, vsaj pri nlb je tako. da bi pa bila kaka provizija vmes pa še jaz nisem opazil

Hvala za info! Če je pa tako, pa sploh super! Sam imam tudi račun pri nlb.

Kot že rečeno, dobiš denar tja iz kjer je bilo vzeto, tako da če si plačal z mastercardom preko paypala, dobiš prvo na paypal potem po nekaj dneh pa še na mastercard (brez dajatev) oziroma na tvoj račun kjer imaš mastercard. Vsi refundi grejo na tak način, ne moreš pa denarja ki si ga dobil na paypal prenest na mastercard, tega sicer še nisem poizkusu, ampak baje je tako.

Tilen ::

Gre.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Če res ni provizije se opravičujem za napačno informacijo.

Čudno da refund lahko dajo na Mastercard, prenakazati pp -> mc si pa ne moreš (samo na Viso, sem ravnokar preveril in tukaj je provizija 2€).

@Tilen

Kaj gre?

Pri računu premier (verified) mi pod withdraw (na kartico) ponudi samo Viso.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: thor24 ()

Tilen ::

Jaz imam na voljo tole :

Withdraw Funds

PayPal offers the following options for withdrawing funds from your PayPal account.

Options Processing Time Cost
Withdraw funds to your bank account
Banks in the U.S.
3-4 Business Days popup Freefor banks in the U.S.
Withdraw funds to your card 2-3 business Days popup €2.00 EUR

--

Edit : Oops, sem spregledal "brez dajatev".
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Ja, ampak ko izbereš card withdraw imaš na voljo samo viso!

Jest sem tud ravnokar preveril in imam seveda isto.

Zdej mene še zmeraj zanima, če storniram naročilo pri DX in mi vrnejo denar na PP račun, ali lahko le-ta ostane na PP računu in ga nato porabim za plačilo naročila kje druge (ebay) ali ga PP avtomatično vrne na MC (in zaračuna provizijo)?

Du5aN je izjavil:

Zdej mene še zmeraj zanima, če storniram naročilo pri DX in mi vrnejo denar na PP račun, ali lahko le-ta ostane na PP računu in ga nato porabim za plačilo naročila kje druge (ebay) ali ga PP avtomatično vrne na MC (in zaračuna provizijo)?

Še zadnjič povem!

Pri stornu nakupa na DX ti DX refunda na paypal, paypal pa avtomatsko na kartico, če si seveda plačal iz kartice in to BREZ PROVIZIJE (logično)! Provizija se plačuje če imaš denar na paypalu, recimo od iger na srečo in hočeš withdrawat na kartico (osebni račun).

Pika.

Maxl ::

Izak je izjavil:

Še zadnjič povem!

Pri stornu nakupa na DX ti DX refunda na paypal, paypal pa avtomatsko na kartico, če si seveda plačal iz kartice in to BREZ PROVIZIJE (logično)! Provizija se plačuje če imaš denar na paypalu, recimo od iger na srečo in hočeš withdrawat na kartico (osebni račun).

Pika.

+1

Izak je izjavil:

Du5aN je izjavil:

Še zadnjič povem!

Pika.

Izak in Maxl, hvala za potrditev. Lep dan še naprej!

Stvar je poslana kot osnovno pismo, niti podpisovat ni treba. Listek dobiš samo zato ker ne gre v nabiralnik.

To velja samo za majhne zneske, pri 20, 30 USD se paket spremeni v tracked package in je zanj treba podpisat.

LuGi ::

Damn dober deal = http://offers.dealextreme.com/team.php?...

Samo 11 kosov, ccc :|
««
20 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98291810899 (2064) MIHAc27
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581023808 (8092) kixs
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516244 (9984) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8532156 (26183) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274147 (3149) borisk

Več podobnih tem