Forum » Pomoč in nasveti » "Delno" predvajanje zvoka filmov
"Delno" predvajanje zvoka filmov
Revenant ::
Pozdrav,
imam en skrajno glup problem pri predvajanju težkokategornikov (1080p) in sicer mi pri datotekah mkv le delno predvaja zvok. Recimo Saving Private Ryan, predvaja ambient, dež, grmenje, eksplozije z normalno jakostjo, medtem ko je ves govor zelo tih, največkret med dogajanjem torej neslišen!! Najprej sem mislil da je pač "okvarjen" dotičen mkv, a to se dogaja pri vseh, tudi pri tistih ki prej niso imeli problemov!
Nevem, glupo, vedno sem mislil da je zvok posnet kot en sam in ga pač predvaja ali ne, ne pa take glupe finte. Uporabljam pa že skoz WMP10 + Vista codec package.
imam en skrajno glup problem pri predvajanju težkokategornikov (1080p) in sicer mi pri datotekah mkv le delno predvaja zvok. Recimo Saving Private Ryan, predvaja ambient, dež, grmenje, eksplozije z normalno jakostjo, medtem ko je ves govor zelo tih, največkret med dogajanjem torej neslišen!! Najprej sem mislil da je pač "okvarjen" dotičen mkv, a to se dogaja pri vseh, tudi pri tistih ki prej niso imeli problemov!
Nevem, glupo, vedno sem mislil da je zvok posnet kot en sam in ga pač predvaja ali ne, ne pa take glupe finte. Uporabljam pa že skoz WMP10 + Vista codec package.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
- spremenilo: Revenant ()
StratOS ::
Konfiguracija zvočnikov in uporaba kakšnega drugega predvajalnika oz. avdio kodeka.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
tsatthoggua ::
Zelo verjetno konfiguracija zvocnikov - preveri v Options od playerja ali pa spodaj ob uri ce se kaka ikona za audio pojavi. Poskusi se z kakim drugim playerjem (media player classic, VLC npr sta oba portable in jih ni treba instalirat ).
Revenant ::
Spodaj se pojavi ja - tako za audio kot tudi za video decoder. A imata morje nastavitev. Tudi v start vrstici je morje nastavitev za vsako datoteko posebej, za kodeke in spliterje. Kaj spremenit? Do sedaj je delovalo krasno in škoda se mi zdi prehod na drug predvajalnik, še posebej ker ima WMP10 tudi knjižnico.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Pyr0Beast ::
Če imaš prešvoh zadevo (Proc) bo slika nazadovala prva. Če gre to naprej BP to ni to.
Dugače si izberi drug zvočni zapis. mkv-ji imajo ponavadi več možnosti.
Razlike med načinom zapisa ter sestavo tvojega ozvočenja lahko povzročajo podobne težave. 5.1 napram 2.1
Dugače si izberi drug zvočni zapis. mkv-ji imajo ponavadi več možnosti.
Razlike med načinom zapisa ter sestavo tvojega ozvočenja lahko povzročajo podobne težave. 5.1 napram 2.1
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
AmokRun ::
Sem imel zadnjič enak problem. Sem začel metat kodeke gor pa dol, pregledal vse nastavitve, menjal player, probal na različnih filmih, pa ni nič pomagalo.
No na koncu sem pogruntal, da se je en kabel staknil iz zvočne.
No na koncu sem pogruntal, da se je en kabel staknil iz zvočne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6479 (4000) | gregyk |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17453 (10338) | GrimReaper |
» | (ne)predvajanje HD 1080p mkv z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2714 (2323) | gujo14 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8536 (7617) | HitriPepe |
» | Windows Media Player 11 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10990 (7960) | waLkeR^! |